Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התקנתי לפני שבועיים מערכת ברכב.

מגבר,רמקולים אח' 6X9,מקד' 5X7 ורדיו דיסק של פיוניר.

היום שמתי לב שאני מנמיך את הווליום עד הסוף בזמן שהמנוע דולק יש רעשי טעינה.

ניסתי לנתק את כבלי הRCA מהמגבר שהמנוע עובד והרעש לא הפסיק.

יש למישהו אולי איזה שהיא עצה מה זה יכול להיות?

תודה

פורסם

אם אני זוכר נכון, הבעיה עם הפייונירים נפוצה,

יש כמה פיתרונות אפשריים, כאשר הפיתרון שנתקלתי בו הכי הרבה הוא חיבור ה(-) של הRCA לאדמה.

ישנו מוד קטן שמראה כיצד ניתן לעשות זאת. בצע חיפוש

תקנו אותי אם אני טועה.

M-TECH E46

פורסם

קודם כל אסור בתכלית האיסור לנתק כבלי RCA מהמגבר בזמן שהמערכת עובדת, על אחת כמה וכמה במכשירי פיוניר.

דבר שני, אם אתה אומר שהרעשים נמשכו גם כאשר ה RCA לא היו מחברים אז כנראה שיש תקלה במגבר \ הארקה לקוייה \כבל מתח שסופח רעשים.

את ההארקה הכי קל לבדוק (כבל כמה שיותר קצר, מעוגן טוב לנקודה בשלדת הרכב ולא בתת שלדה או על ריתוכים). אם הכל תקין אז כדאי להעביר את המגבר לרכב אחר ולראות אם הרעשים נמשכים. אם כן אז מדובר בתקלה במגבר, אם לא אז מדובר ברעשים שנספחים על כבל המתח וצריך להתחיל לבדוק אלטרנטור והארקות בתא המנוע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...