Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה קטנה מאוד באייפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איזה בעיה עם האייפון של אחותי.

מדובר על 3G מצרפת, משמע סימפרי, עדכנתי לגרסא 4.0.1 ולפתע הוא מבקש ממני אקטיבציה, סים של הארץ לא פותח וגם סים צרפתי לא, יש רעיון לפתרון?

תודה

שניר106- תעדכן לגרסא 4.0.1(ולא אחר) ותעבוד לפי ההוראות הבאות:

http://www.iphones.co.il/forum/thread144175.html

זה נכון

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

tomcar זה באמת לא הגיוני, אבל למזלך זה 3g וזה אומר שאפשר לאקטב אותו עם REDSNOW

http://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.5b5-5.zip

תפעיל את התוכנה ותעקוב אחרי ההוראות. בהתחלה היא תבקש ממך קובץ קושחה, תכניס לה את 4.0 כי התוכנה נבנתה בשביל הגרסא הזאת, אבל זה לא משנה כי שתי הגרסאות כמעט זהות.

שניר106, אתה צריך לשדרג ל 4.0.1, כמו ש tomcar אמר. אבל זה לא כל כך פשוט, צריך לוודא שיש לך את ה shsh של הגרסא הזאת קודם, ואז לערוך את הקובץ hosts במחשב. אני תכף אשיג מחשב ואסביר לך בדיוק מה אתה צריך לעשות.

Stay Dirty

פורסם

רק להסביר עניין פעוט להדיוט סלולרי שכמוני, זה טלפון שאתם פה מדברים עליו, כן?

המכשיר הזה שאומרים בו האללו ומדברים.

אשריכם שיש לכם כ"כ הרבה זמן פנוי להתקשקש על דברי שכאלה! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה - אתה אחראי פורום שיפורים נכון ? זה אוטו שמדברים עליו שם עם שיפורים והכל? המכשיר הזה שאמור סה"כ להסיע אותנו באמינות מא' לב'. אשריך שיש לך זמן לדבר על שיפורים שלו - הרי רכב מיועד להגיע מא' לב'.... אתה מבין את הכיוון של הקישקוש הזה?

זה הרבה מעבר לפלאפון בשביל להכניס ולהוציא שיחות.

מי שקונה אייפון בשביל להכניס ולהוציא שיחות - הוא די דביל מושפע.

רוב מי שכתב פה מנצל את כל שאר האפשרויות של המכשיר - ויש המון דברים שאפשר לעשות איתו וכשאתה מתרגל אליהם - די אין לו תחליף.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
רק להסביר עניין פעוט להדיוט סלולרי שכמוני, זה טלפון שאתם פה מדברים עליו, כן?

המכשיר הזה שאומרים בו האללו ומדברים.

אשריכם שיש לכם כ"כ הרבה זמן פנוי להתקשקש על דברי שכאלה! :wink:

אייפון זה לא רק שח-רחוק, אייפון זה מטריושקה 8)

איזה כייף לי :)

פורסם

אין צורך בסמייליי מתפדח, תמיד אפשר ללמוד דברים חדשים.

דבר ראשון אתה צריך לגשת לקבצים של האייפון בעזרת IFUNBOX.

http://www.i-funbox.com/download/ifunbox_en.zip

אל תשכח להתקין מסידיה את AFC2ADD כדי שהאייפון יוכל לתקשר עם IFUNBOX כמו שצריך.

עכשיו אתה מחבר את האייפון למחשב, מפעיל את התוכנה, לוחץ על האייפון בתפריט שמשמאל, ונכנס ל ( APPLICATIONS(USER.

עכשיו אתה תראה את כל האפליקציות שהתקנת. תחפש את IGO וכנס לתוכו. משם ל LIBRARY ואז CACHES ואז CONTENT ואז SPEEDCAM.

תדביק שם את הקובץ הזה:

http://www.navngo.co.il/ftp200/Yanivbelotest/SpeedcamUpdates.rar

אחרי שחילצת אותו מה RAR כמובן. אין צורך למחוק את הקובץ שכבר קיים שם, פשוט תגרור אותו עליו.

תחזור שוב ל LIBRARY, והפעם כנס ל PREFERENCES. תעתיק את הקובץ SYSTEM.INI למחשב שלך, תפתח אותו עם NOTEPAD ותוסיף לו את השורה הזאת בסוף, מתחת ל [warning] :

speedcam_warning="1"

תשמור את הקובץ ותגרור אותו חזרה ל IFUNBOX. שוב, אל תמחק את הקודם, פשוט תגרור אותו עליו.

עכשיו תחזור לתיקיה הראשית של התוכנה, איפה שהתיקיות LIBRARY ו- DOCUMENTS.

כנס לתיקיה IGO או ISRAEL, משם ל CONTENT ואז SPEEDCAM. אם אין לך תיקיה כזאת תיצור אותה בעצמך.

תדביק גם שם את הקובץ של המכמונות.

זה הכל. תפעיל את IGO וכנס להגדרות - צלילים ואזהרות, תסמן ב-וי את "התראת מצלמות מהירות" ותהנה :)

אם אתה מסתבך, אני אעשה את זה במקומך דרך סיוע מרחוק.

Stay Dirty

פורסם

לא מופיעה לי אפשרות של התראת מצלמות מהירות,מה עושים?:roll:

עריכה:

הכל התסדר,תודה

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תהנו :)

עוד לא בדקתי אם בקובץ נכללות גם הגאטסו החדשות, אם לא אז אני מקווה שיצא עדכון לקובץ כמה שיותר מהר.

Stay Dirty

פורסם

אסף תתכונן לעזור לי לעדכן גרסא,אתמול הזמנתי סים מאיביי.

דרך אגב,אני קצת מאוכזב מדיל אקסטרים.רציתי להזמין מהם אך שחכתי את הססמא,שלחתי להם מייל,3 יום עבר ועדיין אין תשובה.:-(

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...