Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שחלקכם יודעים, שבוע שעבר בשעה טובה רכשתי לי רכב, פג'ו 206 XS שנת 2001.

עד כה אני מרוצה מהרכב מאוד, למרות שיש דברים שצריך לטפל בהם,

אך נתקלתי בתופעה מוזרה מאוד שמפריעה לי:

ממש ליד פדאל הגז, יש צינור כלשהו נראה לי ממתכת, שלדעתי עובר מהמנוע למזגן או משהו כזה. בנסיעה, נראה לי שרק כשהמזגן דולק אבל לא בטוח, הצינור הזה יוצר המון חום ופחות או יותר מבשל לי את רגל ימין!

הוא ממש חם למגע, ופשוט פולט המון חום באזור הזה וזה מפריע לנהוג.

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אפילו דף אחד שיש בו התייחסות לבעיה כזו, אבל אני די בטוח שאני לא משוגע (גם החברה הושיטה יד וזה אכן חם)

זה אמור להיות ככה או שיש שם בעיה כלשהי?

ואם זה אמור להיות ככה - יש רעיון איף אפשר להקטין את התופעה? חשבתי אולי לקנות צינור ספוג מבודד, מאלו שעוטפים איתם את צנרת הנחושת של מזגנים, ולבודד את זה בצורה כזו, אולי לעשות את זה triple ply עם נייר אלומיניום בשביל ליצור heat reflection..

אשמח לתגובות על התופעה ההזויה הזו...

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

בתמונה שצרפתי מסומן הצינור שעושה את החום.

זה אשכרה מבשל לי לפעמים את הרגל, יש זמנים שאני מרגיש את זה פחות ברגל אבל למגע יד זה תמיד חם מאוד.

בלי קשר להאם המזגן דולק או לא.

עכשיו לפני המיקום של העסק נראה שזה אכן קשור למיזוג\חימום, והגיוני שזה יהיה הצינור שמוביל מים חמים מהמנוע לרדיאטור החימום. השאלה היא, האם כשהחימום כבוי, המים עדיין אמורים לעבור שם? האם אין מנגון כלשהו שיסיט אותם?

העסק הזה מטופש, מעבר לחימום הרגל שלי זה יוצר חום עודף ברכב מה שגורם להפעלת מזגן חזק יותר ובזבוז בכללי.

בנוסף, אני זוכר שכשהייתה לנו פיאט אונו והיתה בעיה שהחימום כל הזמן עבד, היה מן "ברז" שהיינו סוגרים כדי שהמים החמים בכלל לא יגיעו לרדיאטור הפנימי וככה היינו נוסעים. לדעתכם יש אפשרות כזו גם ברכב הזה?

אשמח לתגובות נוספות...

heat.JPG

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...