Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט או בזק?

almog12345
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט אם לעבור לטריפל של הוט, בטלויזיה אני בטוח שאני רוצה כבלים ולא יס.

ואני צריך 3 קוי טלפון. וכמובן אינטרנט.

מה אתם ממליצים? הוט או בזק?

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

קח בחשבון שקו של הוט לא עובד בהפסקות חשמל לעומת קו שלבזק,כמו כן במידה ויש בבית מערכת אזעקה או מצוקה ,אתה חייב לחבר אותה לקו בזק.

מבחינת איכות קו ,שניהם אותו הדבר רק שהוט יותר זולים .

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ממש לא מזמן הייתה לי בדיוק את ההתלבטות שלך והחלטתי ללכת על הטריפל של הוט.

מה שבסופו של דבר גרם לי לעשות את המעבר מבזק הייתה העובדה שאין להם שמץ של מושג מתי תיפרס רשת NGN במקום מגוריי (הרצליה), וזה אחרי סיפור שהוא סוג של עבודה בעיניים/חוסר הגינות/חוסר מקצועיות שמכרו לי.

בקצרה, התקשרו אלי מבזק והודיעו לי שעד שתיפרס רשת ה- NGN במקום מגוריי, בימים אלו (לפני 3 חודשים בערך) סיימו לשדרג את כל השכונה שלי ברמה שתחזיק מהירות אינטרנט של 4 מגה (עד אז הייתי גולש על 2.5). ביקשו את הסכמתי לשלם שקל אחד יותר בחודש על התשתית החדשה ואמרו לי שאני יכול לפנות לספק שלי בשביל להגדיל את המהירות (בזק בינלאומי). כיוון שאינטרנט מהיר הוא משהו שחשוב לי, מיד הרמתי טלפון לספק וביקשתי לשדרג את המהירות וכמובן לשלם מעט יותר ולהתחייב מחדש לשנה.

עבר יום, עברו יומיים - עברו שבועיים. המהירות נשארה 2.5 מגה, ולא ביט אחד יותר. הרמתי טלפון לספק ואמרו לי שאני מקבל 4 מגה - תבדוק מול בזק. התקשרתי לבזק ושם נאמר לי שהתשתית שלי היא 2.5 מגה. סיפרתי את כל הסיפור שסיפרו לי שבועיים קודם לכן ואז נאמר, במילים אלו ממש:"כן, אני רואה שהנציגה שדיברה איתך לפני שבועיים אכן שדרגה אותך לתשתית 4 מגה אבל אתה לא יכול לקבל 4 מגה. לפי מה שאני רואה היא לא קיבלה אישור לתשתית החדשה באזור המגורים שלך ולכן אתה עדיין גולש על מקסימום 2.5." הוריתי לאדון הנכבד לבטל את החיוב הנוסף (אפילו שזה שקל אחד בחודש) ושיחת הטלפון הבאה שלי הייתה להוט: גם 2 ממירי HD, חבילת ערוצים נכבדת, אינטרנט של 12 מגה, 1000 דקות שיחה בחודש, שירות מהיר, אדיב (גם בתקלה אחת שהייתה לי ממש היום עם שירות ה- VOD שבו תיאמו לי טכנאי במקום וזאת לאחר המתנה של דקה וחצי על הקו!) - כל זה ב- 300 ש"ח לחודש. בלי הפתעות, בלי עירבובים ובלי טריקים.

מיד אח"כ הרמתי טלפון לבזק בינלאומי, ביקשתי לשנות את החבילה שאלי התחייבתי שבועיים לפני (סיפרתי להם את כל הסיפור שהיה עם בזק), והפעם שדרגתי ל- 12 מגה.

בקיצור, אין מבסוט ממני בקטע הזה. ממליץ על הטריפל שלהם בחום! עם בזק הייתי סובל מהמון המון ניתוקים, מיוחד בחורף. מזג אוויר סוער ועמודי התקשורת בשכונה שלי פשוט לא היו מחזיקים מעמד. הייתי נשאר שעות ארוכות ופעמיים גם יום שלם ללא אינטרנט וכמובן שגם ללא קו טלפון.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

יש כאלו שהכי מבסוטים מהוט ויש כאלו לא רוצים לשמוע את המילה הזו כנ"ל על בזק ו yes.

הצעה שלי לך לשכנים שלך ותבדוק מה יש להם ואם הם מרוצים, בסופו של דבר מה שמשפיע זה האיזור שבו אתה גר וטיב התשתית שם.

פורסם

אינטרנט אכן יש סיפורים לכאן ולכאן.

יש שכונות שהתשתית של הוט מפסיקה לעבוד כל פעם שיש קצת גשם.

מצד שני יש שכונות שאין שום בעיה והאינטרנט של הוט יציב ב99%+ מהזמן.

בזק - יש שכונות שכפי שהוסבר פה אי אפשר לקבל חיבור יציב מעל 2.5, ואפילו 1.5 (מכיר דוגמאות, אם כי לא מהשנה-שנתיים האחרונות)

לעומת זאת כמובן יש שכונות שאפשר לקבל מבזק חיבור יציב בכל מהירות רצויה.

לגבי קו טלפון - הקו של בזק הוא אמין ב99.999% וזה הישג לא מבוטל. עובד גם בהפסקות חשמל ולא עושה צרות, לא דורש ממירים מיוחדים.

הקו של הוט - אמינות שלא מגיעה ל99%. זה מתבטא בכך שמתקשרים אליך ושומעים תפוס למרות שהקו לא תפוס, שיחות מתנתקות לפעמים, וכו'.

מבחינת איכות שמע אין בעיה, השמיעה טובה מאוד בלי בעיות ואין תלות בחיבור האינטרנט.

ייתכנו בעיות בשימוש בפקס.

קו של 072' 073 וכו' - בנוסף למה שנאמר על הוט - גם איכות השמע לא תמיד 100% ויכולה להיות השפעה לשימוש כבד באינטרנט.

אם אתה מחפש 3 קווים אולי כדאי לבדוק את קו הטלפון של אורנג', הוא מאפשר 3 שיחות בו"ז.

מה השימוש ל3 קווים?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש לאמא שלי חברה עם הוט כבר שנתיים בתחום הטלפון, לא ברור למה אבל כשהיא מדברת עם הטלפון באוזן מסויימת, לא שומעים אותה פשוט! לפעמים יש בעיות להתקשר אליה וכ"ו.

כבר שנתיים שבאים והולכים טכנאים והבעיה נשארת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מבחינת קו טלפון הייתי הולך על בזק, כמו שאמרו 99.999 אחוז אמינות.

אם אתה רוצה משהו יותר זול אז אפשר להתפשר על קו של הוט, אבל בשום פנים ואופן אל תיקח קו של 012/013 או אורנג'.

פורסם

לפקס (במיוחד אם זה לשימוש עסקי) - רק בזק. אחרת צפויות לך בעיות.

האפשרות היחידה לפקס שאינה בזק היא שירות Fax2Mail כלשהו לפקסים נכנסים, ואיזשהו שירות שליחת פקסים אינטרנטי ליוצאים.

מכשיר פקס על קו הוט/012/013 זה ניסוי טכנולוגי מעניין אבל לא הייתי מנסה אותו על פקס שאני צריך בשביל עסק.

בבזק יש עכשיו מבצעים של דמי שימוש מופחתים לקו שני/שלישי, בדוק באתר שלהם, אולי זה יעזור לך להחליט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רק ליידע כללי,

קו הטלפון של הוט כן יכול לעבוד בעת הפסקת חשמל, ולהתחבר לשירותי מצוקה כלשהם ע"י חיבור של סוללת גיבוי שהיא בעלות חד"פ של 100 שקל.

אפשר לחבר את הקו של הוט לפקס רגיל/השירות Fax&voice 2 mail של הוט הוא נחמד מאפשר סריקת פקסים ישירות למייל(ידידותי לסביבה) וכנ"ל לגבי הודעות קוליות,, מעביר את ההודעה כקובץ שמע למייל. שירות בתשלום אך לא יקר.

בקו הטלפון של הוט כיוון שמודבר במודם אין התופעות שקורות בבזק שפתאום עולה לך שיחה אחרת על הקו.

בנוגע לשירותי האינטרנט, לא תלוי בקו הטלפון, לא מצריך אחזקת קו כמו בבזק, תשתית שלא תלויה במרחק מהמרכזיה(בבזק ככל שאתה רחוק מהמרכזיה באזור מגורך כך יורד רוחב הפס), נטו מהירות מובטחת 2.5/5/7/12/100 שמועברת דרך סיבים אופטיים ולא כמו בבזק תשתית יחסית ישנה שכרגע משתדרגת.

ובשתי החברות נכון שהסרטים חוזרים על עצמם, אבל בהוט הפקות מקור שאין ביס, הבורר, עספור, ערוץ ביפ, האלופה, חצויה, האי, לילה בככיייףףףף ועוד..

מה שנכתב הוא מיידע כללי עקב סקר שוק שערכתי בקפידה לפני ההתחברות והייעצות שערכתי עם מכריי. ואכן התחברתי לטריפל של הוט. נהנה מכל רגע. :]

המשך ערב טוב לכולם

פורסם

לגבי הקו של הוט בהפסקות חשמל,גם עם UPS הקו יחזיק עוד כשעה במקסימום ,ואם מדובר בהפסקת חשמל אזורית,אז עד שהקווים חוזרים לחיים בחדר תקשורת של הוט,ירוקנו לך את הבית:-D

גילוי נאות.

אני טכנאי אזעקות וכל מה שכתבתי מבוסס על ניסוי ועבודה מול הוט ורוטל לפתור את הבעייה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...