Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט או בזק?

almog12345
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי כולם פה רושמים לחינם

http://www.ihatehot.com

פשוט תבדוק

חוץ מזה , לדעתי , אם חברה מגיעה למצב שיש נגדה אתר מחאה שמוקדש רק לה , זה אומר משהו על השירות\אמינות\איכות.

אפילו ל012 שהם פחי אשפה בכל מה שקשור לשירות ואיכות אינטרנט אין אתר נאצה כזה. (וכן , 012 פחי אשפה)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אכן, סוללת הגיבוי למודם של הוט (או אל פסק לצורך העניין) מועילים רק נגד תקלת חשמל אצלך בדירה או בבניין.

אצלי המודם כבלים (של האינטרנט, אבל אותו עקרון) מחובר דרך אל פסק.

כשמורידים את החשמל בדירה כמובן שהוא עובד כרגיל.

אבל כשיש הפסקת חשמל בכל הבלוק התקשורת נופלת מייד.

ברק07: האם ניסית לחבר מכשיר פקס לקו טלפון הוט? עבדת איתו הרבה? אל תניח שאם שיחה קולית מצליחה אז גם פקס יצליח.

אמנם איכות השמע בקו הוט היא טובה מאוד, אבל הקול כן דחוס וזה מפריע לתקשורת נתונים כמו פקס או מודם אנלוגי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מנסיון, השירות הטכני של "הוט" הוא בסדר במקרה של תקלה, אבל בכל זאת צריך לעמוד על שלך.

מצד שני בכל מה שקשור לחוזה - תאריך סיום או הנחת תשלום שהובטחה, אין יותר גרוע מהוט. הם פשוט משקרים בצורה בוטה. הם מסרבים לתת חוזה בכתב, ומשנים רטרואקטיבית את מה שהוסכם. חיבים להקליט כל שיחת טלפון ל"הוט" ולא להסס ללכת לבית משפט לתביעות קטנות, למרות שקצת לפני השלב הזה הם "באים לקראתך" , כלומר נותנים לך כמעט כל מה שהובטח ממילא.

לשיקולך

יהודה

פורסם

למען הכנות לא עברתי על כל השרשור .

אבל יש לי (כמו רבים אחרים) ניסיון רע מאוד עם הוט בכל הנוגע להתנהלות שלהם בחוזים ותקופות התחיבות.

אני אישית ממליץ להימנע מהתקשרות איתם .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש לי נסיון טוב מאוד עם הוט כבר מעל ל7 שנים.

כיום אני נמצא בחבילת הטריפל שכוללת

ממיר HD

ממיר מג'ק

2 ממירים רגילים

2 קווי טלפון

אינטרנט 12 מגה - 1 מגה העלאה

טלויזיה עם כל החבילות פתוחות

משלם 310 ש"ח לחודש.

תקלות טכניות היו רק בזמן ששידרגו את האיזור שלי לUFI אז האינטרנט היה איטי,

אבל היום לאחר שדרוג הUFI האינטרנט זמין נכון לעכשיו 100 אחוז מהזמן, ואני אחד שאוהב לבדוק.

חוץ מזה שום דבר, הכל תקין טפו טפו, איכות קו הטלפון מצויינת, הקו השני לפקס עובד כמו שצריך ללא שום בעיות, מקבל ושולח פקסים.

פורסם
מנסיון, השירות הטכני של "הוט" הוא בסדר במקרה של תקלה, אבל בכל זאת צריך לעמוד על שלך.

מצד שני בכל מה שקשור לחוזה - תאריך סיום או הנחת תשלום שהובטחה, אין יותר גרוע מהוט. הם פשוט משקרים בצורה בוטה. הם מסרבים לתת חוזה בכתב, ומשנים רטרואקטיבית את מה שהוסכם. חיבים להקליט כל שיחת טלפון ל"הוט" ולא להסס ללכת לבית משפט לתביעות קטנות, למרות שקצת לפני השלב הזה הם "באים לקראתך" , כלומר נותנים לך כמעט כל מה שהובטח ממילא.

לשיקולך

יהודה

ואם אין לי עצבים לכל הדברים האלה? למעשה, אני לא רוצה להגיע אפילו למצב שאני מתקשר לשירות טכני.

אולי אתה אוהב "לעמוד על שלך"(ספורט ישראלי מצוי), אבל אני פשוט רוצה שיעבוד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ואם אין לי עצבים לכל הדברים האלה? למעשה, אני לא רוצה להגיע אפילו למצב שאני מתקשר לשירות טכני.

אולי אתה אוהב "לעמוד על שלך"(ספורט ישראלי מצוי), אבל אני פשוט רוצה שיעבוד.

לא הבנת את הכוונה. כולנו מעדיפים שלא יהיו תקלות ויהיה שקט, אבל מה לעשות שתקלות קורות. וכשזה קורה, הטכנאים של "הוט" בסדר (יחסית לנהוג בארץ) אלא שיש להם מכסה של ביקורי בית ביום ולכן לפעמים מעדיפים לטייח את התקלה. במקרה כזה צריך לעמוד על שלך.

היו אצלנו ניתוקים חוזרים, ובאו כל יום (ממש כל יום) טכנאי הוט ומכיון שלחצתי החליפו בסופו של דבר את הכבל מהבית לתיבת החיבורים בחוץ , מה שפתר את הבעיה. כל זה קרה במשך כשבוע.

יהודה

• תוכן חדש...