Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אדם פלילי גם במרחק של מטר יכנס לרכב מונע ישלב להילוך יתן גז וישאיר אותך מאחור לאכל את האבק.

חוויות מהסדיר, נא להשאיר לפגישת מחזור...;-)

Xbox12341

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"הכומתות הירוקות" תמיד עם מנוע פועל, אנחנו הינו 3-4 בג'יפ, כך שתמיד הנהג היה ברכב.

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ראשית נקרא את החוק

http://www.lawdata.co.il/UpLoad/Hok/34382.doc

אז נראה כי מדובר רק במקרה בו הבקבוק פתוח ולא סגור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בילבלתם פה בין שני חוקים שונים.

הראשון הוא חוק שאוסק מכירת אלכוהול לאחר השעה 23:00 בפיצוציות, קיוסקים, סופרים, AM-PM למיניהם וכו'.

השני הוא חוק שאוסר על שתיית אלכוהול ברחוב \ מחוץ למועדון וכו'.

כלומר אם אתה עד היום היית רגיל לפני מסיבה לשתות וודקה רד בול מחוץ למסיבה - כיום החוק מאפשר לשוטר להחרים \ לשפוך לך את האלכוהול.

gozal - בתור אזרח שומר חוק שמשלם מסים אתה דווקא צריך להיות שמח מהעובדה שהשוטרים עושים את מה שאתה משלם בשבילו מסים , ועדיף שיעכבו כמה אנשים תמימים על מנת לתפוס כמה אנשים קצת פחות תמימים.

פורסם

gozal - בתור אזרח שומר חוק שמשלם מסים אתה דווקא צריך להיות שמח מהעובדה שהשוטרים עושים את מה שאתה משלם בשבילו מסים , ועדיף שיעכבו כמה אנשים תמימים על מנת לתפוס כמה אנשים קצת פחות תמימים.

:mm_yeah:

ראשית נקרא את החוק

http://www.lawdata.co.il/UpLoad/Hok/34382.doc

אז נראה כי מדובר רק במקרה בו הבקבוק פתוח ולא סגור

לא בדיוק סגור, אלא כלי שלא נפתח כלל מאז ייצורו. גם אם נעשה בו שימוש, וכרגע הוא סגור, והילד הקטנטן שעושה לך רעש מתחת לחלון הבית, מנסה להתחכם לשוטר, זה לא יעזור לו. כל עוד הבקבוק נפתח לפחות פעם אחת, השוטר יכול לשפוך לו את התכולה.

Xbox12341

פורסם
אני אספר לך סוד..

בכל מועדון מוכרים היום אלכוהול, אז התאונות עדיין יכולות לקרות וגם מקרי האונס, ככה שלהפחית את הזנק הם יפחיתו וגם אני בעד החוק הזה.

ולחסום נתיב במקום הומה אדם זה לא נורמלי ולא רציני, ואם אתה היית ברכב מאחורי הניידת אני משער לעצמי שהיית עצבני קצת..

יש הבדל בין לקנות אלכוהול ב 30 ש"ח לכוסית או בקבוק ב 30 ש"ח.

כשהאלכוהול עולה יקר משתכרים הרבה פחות. כבר נתקלתי בעצמי בלא מעט חבורות שיושבות עם בקבוק על הרכב. חלקם אנשים נחמדים שגם כיבדו. חלקם אנשים מפחידים שגם עם נוכחות גרוזינית מסיבית לידי העדפתי לשמור על מרחק סביר...

פורסם

חכה עד שיקנסו אותם.

אגב, חוק מבורך. ביום האחרון של החופש הגדול חזרתי הביתה ב-23:00 ובכניסה לחנייה עמדו בני נוער שיכורים גמורים עם בקבוקי אלכוהול בידיים. אני פותח את השער עם השלט ורק הנערות זזות. הנערים משחקים אותה "גברים" חוסמים את הכניסה. (למה שהם יזזו? למה הם פראיירים?) אני צופר קלות אין תגובה. אני מתחיל בנסיעה לכיוון השער ורק אז בשנייה אחרונה הגיבורים זזים. מיותר לציין שלחצתי על הגז כי חשבתי שעוד שנייה אני חוטף בקבוק וודקה בשמשה האחורית.

פורסם
אני אספר לך סוד..

בכל מועדון מוכרים היום אלכוהול

אז מוכרים.

גם אף אחד לא מונע ממך לקנות בצהריים סופר בקבוק כוהל 95%, לחכות עד הערב, לגמור אותו לבד, ואז לצאת לקרוע את המרכז המסחרי של אור עקיבא.

מה שכן, רוב באי המועדונים באים למועדון כבר מתודלקים מבקבוק וודקה עם XL שקנו בפיצוציה בדרך, ושתו בחניה, מהסיבה שבמועדונים אלכוהול הרבה יותר יקר (אומנם באותה איכות כמו בפיצוציה/תחנת דלק, אם לא יותר גרוע, מאחר ובעל המועדון ינסה למקסם רווחים ולהשיג ממקומות הרבה יותר זולים (וזה לא בדיוק המפעל או היבואן הרשמי)).

עכשיו הרוב במוחלט של באי המועדונים לא בדיוק משתייכים לאלפיון העליון, לכן, אם תמנע מהם את האפשרות להשתכר לפני, אז הם ישתו במועדון הרבה פחות (כי מה לעשות, המשקאות במועדון יקרים, והתקציב מוגבל).

גם סיכוי הרבה יותר נמוך שיקנו את השתיה המגעילה שלהם מבעוד מועד, כי א) רובם לא יודעים לחשוב כ"כ קדימה, ב)לרוב יש גם קושי מסויים בלהביא בקבוק הביתה, לשים אותו במקפיא, ואז להסביר להורים לאן הם לוקחים את הרכב המשפחתי ובקבוק וודקה.

הבעיה היחידה שיכולה להתעורר מזה, היא עלייה בשימוש בסמים כאלה ואחרים, כי מאחר וזה לא חוקי, אז אין פיקוח עליהם, ולכן אין חוק שיגביל את גיל הקונה ושעות שניתן למכור. הפיתרון היחידי שאני רואה לזה, זה לגליזציה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חכה עד שיקנסו אותם.

אגב, חוק מבורך. ביום האחרון של החופש הגדול חזרתי הביתה ב-23:00 ובכניסה לחנייה עמדו בני נוער שיכורים גמורים עם בקבוקי אלכוהול בידיים. אני פותח את השער עם השלט ורק הנערות זזות. הנערים משחקים אותה "גברים" חוסמים את הכניסה. (למה שהם יזזו? למה הם פראיירים?) אני צופר קלות אין תגובה. אני מתחיל בנסיעה לכיוון השער ורק אז בשנייה אחרונה הגיבורים זזים. מיותר לציין שלחצתי על הגז כי חשבתי שעוד שנייה אני חוטף בקבוק וודקה בשמשה האחורית.

בהחלט עצוב לגור במקום כזה. עם נערים כאלה בשכונה, יש הרבה עבודה וחובה לעשות הרבה סדר, ולצערי זה מדגם מייצג של כל המדינה שלנו.

Xbox12341

פורסם
המטרה של החוק היא בעיקר לצמצם את מקרי אלימות הרחוב. לשוטר יש שיקול דעת. אם הוא יפגוש באנשים בגירים שישכנעו אותו בהתנהגותם שהם לא מהווים הפרעה לסדר הציבורי גם לאחר שתיית האלכוהול, כמובן שהשוטר לא ישפוך להם את התכולה.

לגבי השעות, מדובר בשעה 21:00 עד 06:00, ולא 23:00, אבל במקרים מסויימים, החוק מאפשר לשוטר לשפוך גם ביום. פירוט בגוגל.

הבעיה היא בשוטרים שעושים עלייך " ניסוי כלים " מבלי שעשית כלום.

הבעיה מתחילה מתי שהתכולה יקר ... ורואים שלא תעשה בעיות ...

פורסם
בהחלט עצוב לגור במקום כזה. עם נערים כאלה בשכונה, יש הרבה עבודה וחובה לעשות הרבה סדר, ולצערי זה מדגם מייצג של כל המדינה שלנו.

בוא תגור בנתניה...

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
אני ממש לא מאוהדי השוטרים אבל אם יש משהו שאני בעדו זה חוק איסור מכירת האלכוהול.

הגיע הזמן לנקוט בצעדים דרסטים נגד החולירות שרוצחים ואונסים בגלל האלכוהול המסריח הזה.

כל יום שומעים על מקרה בחדשות על אחד שנרצח על לא עוול בכפיו בירושלים.

על אחר שקיבל מכות רצח וגופתו הושלכה לים.

זה מה שהפריע לך, ששוטר חסם נתיב בשביל אולי למנוע מבני נוער להשתכר ואחר כך אולי ינהגו גם שיכורים ואולי יעשו מעשים גרועים יותר.

מברך על החלטת השוטרים בסיפור שלך. שיתעסקו בזה ולא בנו.

נ.ב

הם גם ממשיכים במלאכת המשופרות, ניסינו להיכנס למסלול באשדוד היום, אבל חסמו מחדש את הגישות עם הרים של חול, כל הכבוד על הבולדוזרים שהם ארגנו לעצמם.

מאוד מצער לשמוע על דברים כאלו חשוכים שנאמרים מאדם שחי בעידן המודרני. אדם שירצה ללכת מכות, ילך מכות. אדם שירצה לרצוח, ירצח. בלי קשר לאלכוהול או לא. אז הפעם הם מצאו את השעיר לעזאזל שלהם, סבבה, פנאן, אבל על חשבונם של מאות אלפי בליינים אשר שותים ולא נוהגים באלימות?

פורסם
אדם פלילי גם במרחק של מטר יכנס לרכב מונע ישלב להילוך יתן גז וישאיר אותך מאחור לאכל את האבק.

ל'

לא קיים בניידות איתוראן? שיכול לנטרל את הרכב מרחוק?

ועוד משהו, בתור חייל אנחנו יוצאים בסוף שבוע אנחנו קונים שתייה ושותים מחוץ למועדון, פעם זה היה קל ופשוט ואם היה בא שוטר לא היה יכול לשפוך לנו, היום הסיפור הרבה יותר קשה, צריך לעשות הכל ב"שושו" אסור לצעוק אי אפשר לשתות עם מוזיקה באוטו בכיף.. ואנחנו בתור חיילים אין לנו כסף לשתות בתוך מועדון, ששם כל דבר יקר פי 200!

וכבר שפכו לנו את האלכוהול פעם אחת, ואמרנו לשוטר שאנחנו חיילים ואני הנהג ואני מתחייב שאני לא שותה ואם הוא רוצה שיעשה לי בדיקה כשאני יצא מהמועדון! אני אפילו יגיע עד אליו שיעשה לי ינשוף ויראה שלא שתיתי טיפת אלכוהול!

אבל לא, בכוונה לשפוך לחייילים את האלכוהול, לא מספיק המדינה שלנו זורקת אותנו לכל הרוחות בתור סדירניקים עוד באים החבר'ה בכחול ונכנסים בנו!

מיותר לחלוטין! לאף אחד כבר אין כבוד לחיילי צה"ל? לפחות ללוחמים??

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...