Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התעניינתי בנושא התקנת חיישני רוורס, הבנתי מהמתקין שבגדול יש 2 סוגים:

חיישני שטח - הם הפשוטים והזולים יותר. יכולים לעשות בעיות כשיורד גשם או בחושך - כ- 350 ש"ח (RANGER)כולל התקנה וצביעה בצבע הרכב.

חיישני אינפרה - יעילים וטובים יותר. אין בעיות בגשם/חושך. כולל התקנה וצביעה בצבע הרכב מוכן לעשות לי את זה ב- 500. של חברת UZEB. אומר שזה מחיר מוזל נוכח ביצוע בדיקת מיגון.

האם באמת חיישני אינפרא טובים יותר? האם חיישני שטח באמת פחות אמינים?

המחיר הוגן לטעמכם?

על איזה דגם אתם ממליצים ללכת מבין השניים ונוכח פערי המחיר?

תודה רבה!

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

למה החושך מפריע לחיישני ה"שטח הפשוטים"?

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם
TheNightDevil זה עוד סיפור טוב ויפה של המוכר בחנות או היבואן של חיישנים. בחיים לא ראיתי תקלה בשום חיישן של חברות אמינות

כשיורד גשם, אני יכול להבין למה צפויות בעיות, לפחות תיאורטית... אבל עניין

החושך לא הסתדר לי עם כלום.

אין כמו אנשי מכירות

:)

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

• תוכן חדש...