Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב עד 7-8 K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב שיהיה בעיקר אמין הביצועים לא חייבים להיות טובים..אני בתיכון עדיין אז רק שייקח אותי בצורה סבירה ממקום למקום בלי להתקלקל כל כך. עדיפות כמובן שיראה קצת בסטייל(לא מדהים רק לא סובארו פשע כזאת).

בינתיים ממה שראיתי חשבתי על הרכבים הבאים:

1)יונדאי לנטרה

2)יונדאי אקסנט

3)פיאט בראבה

4)דייהטסו אפלאוז

5)סיאט קורדובה

6)פיג'ו 306

אשמח אם תייעצו לי מה הכי כדאי או אם יש רכב אחר שלא ברשימה אז גם מעולה

תודה!

פורסם

צר לי לאכזב אותך , אך בשביל רכב מכובד(שנראה טוב ונוסע נורמאלי)מהסוגים שרשמת תצטרך יותר מ7-8 אלף שקל.

חפש יותר בכיוון של סובארו ג'אסטי,פיג'ו205,דייהטסו שרייד.

אלה יכנסו לך בתקציב ואולי תצליח למצוא אקזמפלר שמור מיד נמוכה.

בהצלחה.

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

שמעתי שהפיאט בראבה טובה, איך היא באמת? וכל המכוניות שציינתי נכנסות לי לתקציב אז אם תוכל לומר לי מה לא טוב בלקנות אותם זה יעזור לי אחי.

תודה

פורסם

יונדאי אקסנט שנת 96 אמור להכנס לתקציב שלך וגם תהנה ממנו, לעומת עגלות כמו הדייהטסו ודומתיה.

נחשב לרכב אמין ונוח יחסית לשנתונים הללו.

• תוכן חדש...