Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקבות השירשור הקודם שפתחתי וכולם היתעלמו חוץ מ148 צדיקים שניכנסו אבל לא ידעו לענות לי אני פותח אחד חדש עם שעון שאני מקווה שמישהו מכיר ונראה לי יותר נפוץ מהשעון שהיה לי עד עכשיו.

*הכוונה באיכות היא איכות סבירה ולא מצפה לשעון שיחזיק 40 שנה*

זה הדגם המדובר:

http://www.etime.co.il/מוצר/1408

ויש כמה נושאים שמדליקים לי נורה אדומה.

1. מחיר זול באופן מחשיד מה שאולי (ואולי לא?) מעיד על איכות ירודה.

2. זכוכית מינרלית, מה זה? האם היא עמידה נגד שריטות או סתם חרטא כמו שעון של שקל וחצי?

3. לא רשום היכן השעון מיוצר.

האם למישהו יש רעיון לשעון מלבני, רצועת מתכת שמשלב גם אנלוגי וגם דיגיטלי?

פורסם

אינני מכיר את הדגם הנ"ל.

מה שכן יש לי שעון של לאקוסט שקניתי בארה"ב לפני שנה (פחות חודשיים) - הוא עובד מעולה, ועמיד מאד מפני שריטות גם בזכוכית וגם ברצועה עצמה (stainless steel, לא עור או משהו) אין יום בעבודה שהוא לא מקבל מכה/נשרט .

קניתי אותו במבצע בBlack Friday בארה"ב ב125 דולר (אחרי 75% הנחה) .

8)
פורסם
אופק, אני אישית הולך עם שעון של נוקיה.

מאוד משוכלל, משמש גם כטלפון.

לי יש שעון של אייפון, גם הוא מאוד משוכלל ומראה את השעה לא רע בכלל רק שבתור פלאפון הוא לא משהו :-P

ועכשיו ברצינות, איפה כל חולי השעונים בפורום?!!! שאלת שעונים שנייה שלי ברציפות שמתעלמים ממני באלגנטיות!

אם הם לא יתחילו להגיב לי פה עד מחר אני יתחיל להפגיז אותם בה"פ עם קישורים לסירטוני פורנו קשים מאוד אז תיזהרו לכם :evil:

פורסם

השעון בסדר גמור. גם אני עכשיו קניתי שעון של מותג אופנה, במקרה שלי טומי הילפיגר, והאמת שאפילו מאותה החנות.

http://www.etime.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/1421

אל תירתע מהמחסור במותג שעונים ידוע. חברות גדולות כמו לאקוסט והילפיגר לא ימכרו זבל ויסכנו את שמם הטוב. בכל מקרה שלי בנתיים מתפקד מצויין, נראה נהדר, והכיס לא ריק... יש לי חבר עם שעון של DKNY כבר שנתיים ללא תקלות..

בקיצור - תתחדש :)

פורסם

ממותגי אופנה רק CHANEL משחקים בפרמייר ליג. יש גם כאלה, כמו גוצ'י שמיוצרים בשוייץ.

שער שעונים ברמה של סווטץ' עם שולי רווח גבוהים מאוד.

פורסם

במחיר הזה אפשר ללכת על משהו טוב יותר,אני די בטוח ניתן למצוא באיביי את אותו שעון בלי הסימן של לקוסט בפחות מחצי מחיר.

במחיר הזה אפשר ללכת על משהו איכותי יותר(סווץ,טיסוט,סייקו)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש לי סייקו שאחרי שנתיים וחצי הפסיק לעבוד.

אין מצב שבעולם שאני אענוד סווטץ' בדיוק כמו שאני לא יילך עם חולצה של פוקס.

לטיסוט אין שעון בדוגמא שלי אלא רק אחד מרובע וקטן יחסית בקוטר.

בכל מקרה לי לפחות כן חשוב הסמל שעל השעון ורפליקה אני אישית לא אקנה בדיוק כמו שאני לא ילבש חולצה מזוייפת.

אגב, הלקוסט מגיע עם אחריות לשנתיים בניגוד לכל מותג אחר שרובם נותנים שנה, האם זה ייתרון או שכמו קיה שנותנת 7 שנים ועדיין לא הייתי רוצה לרכוש אותה...

פורסם

לפותח השירשור:

המחיר שמוצג שם באתר הוא 1350 ש"ח בקירוב, זהו מחיר גבולי שמפריד בין מותגים שונים,

בתוספת של כסף (לעיתים הכפלת הסכום), יהיה לך שעון איכותי מאוד עם כמה שנות אחריות וסיכוי נמוך שתצטרך להשתמש בה,

בהפחתה של כסף, תצטרך לרכוש מותג כמו אותו אחד ששאלת עליו.

בתור אחד שמאוד אוהב שעוני יד, יש לי 2 שעונים של CERTINA וכמה שעוני קסיו (לשימושים יותר עצבניים - חבל על השעון האלגנטי יותר..) ,

כשחיפשתי שעון , התלהבתי מסרטינה של חבר והלכתי לחפש לעצמי דגם שימצא חן בעיני,

אתה מחפש שעון מרובע, יש כאלה לחברה, הם לא הכי זולים אבל הם שווים כל אגורה,

הנה השעון המרובע שיש לי (שמור לאירועים וכאלה) - אני החלפתי לו רצועה אצל יבואן סרטינה (אירואסיה) בתל-אביב ללא תשלום לרצועה שחורה:

http://www.certina.com/Collection/Gent-Quartz-Collection/DS-Podium-Square/C001-517-16-037-01.aspx?pi=0

(אם מעניין אותך שעון עגול בכל זאת, זה השעון היום-יומי שלי: http://www.certina.com/Collection/Gent-Quartz-Collection/DS-Podium-Big-Size/C001-617-11-057-00.aspx?pi=0)

אני מאוד רוצה לענוד שעון של אומגה ביום מן הימים , אבל זו הוצאה רצינית מידי עבורי כעת.

אם אתה שואל אותי, לך על הוצאה חד פעמית ויהיה לך שעון לשנים רבות. ההחלטה בידך.

חברות שמכבדות את עצמן יעדיפו לתת זכוכית ספיר קריסטל בשעונים שלהם (לסייקו למשל יש המצאה אחרת אבל הם דיי יוצאי דופן), זו הזכוכית הטובה ביותר שאני מכיר כנגד שריטות כי פשוט הן לא יכולות לקרות עם הזכוכית הזו - כל עוד לא מדובר על מעשה טירוף לשעון שלך.

אגב , שווה לך לבדוק את החנות הזו בדיזינגוף סנטר, הם משתדלים לתת מחירים תחרותיים למדי והשירות מצויין.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ממליץ על סייקו. רק תבדוק שהוא לא כבד מדי על היד שלך. ממש כמו משקולת. זה לא נוח לפעמים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הסייקו מאוד כבד על היד ולי אישית זה מאוד מעצבן, מה גם שהסייקו שיש לי הפסיק לעבוד ואני חוזר יותר לחברה הזו.

גם המונטבלאן שהיה לי מאוד כבד אבל הוא לפחות היה שווה את אי הנוחות, בשעון הבא שלי אני לא מוכן להיתפשר על משקל כבד.

super-t: אני מוכן עקרונית להשקיע הרבה כסף על שעון (ב60 תשלומים :roll:), הבעיה היא שאני ממש נזק והורס אותם.

לא בא לי להוציא על שעון 6-15K ש"ח ולשבור אותו. אחרי כמה שנים.

סרטינה לא עושה לי את זה, רוב השעונים שלהם ספורטיבים ופחות אלגנטיים והשעון הראשון שנתת לי מרובע ולא מלבני (כן כן, יש לי המון שריטות אני יודע)

פורסם

חפש EDOX,

שעונים מעולים, והם קלים בצורה יוצאת דופן, אני קניתי אחד, ואני לא מרגיש שהוא עלי בכלל.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

super-t: אני מוכן עקרונית להשקיע הרבה כסף על שעון (ב60 תשלומים :roll:), הבעיה היא שאני ממש נזק והורס אותם.

לא בא לי להוציא על שעון 6-15K ש"ח ולשבור אותו. אחרי כמה שנים.

שעון של חברה מכובדת בעל איכות בניה טובה (TISSOT, CERTINA, OMEGA, LONGINES וחבריהם) יחזיקו שנים ללא בעיות מיוחדות, היה רגוע .:-)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...