Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לחוף ים במרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיזה חוף ים מומלץ ללכת במרכז בדגש על הרצליה?

צפון ת"א, רמה"ש וצפונה גם יכול להיות מעניין.

כל החופים כאלו מטונפים היום?

2-3 מטר בתוך המים ואתה נמצא בתוך הירוקת והמזבלה של גוש דן? :brickwall:

אין קריטריון מיוחד (כלומר יש אבל זה לא משנה), תנו המלצות :shock:

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

יום שישי הייתי בחוף הצוק- לא ממש אהבתי את הרצועה הצרה שיש שם.

יום שבת הייתי בחוף בתל אביב סמוך לדולפינריום מצפון (לא צפון ת"א אבל כל החוף עד למלונות הצפוניים זה אחלה) , היה תענוג (הייתי בו פעמיים השבוע).

פורסם

אתה לא מגזים עם "2-3 מטר בתוך המים ואתה נמצא בתוך הירוקת והמזבלה של גוש דן?"

אולי צריך פעם לבדוק אם המים בבריכת המלון (המפואר) באילת מכילים ריכוז גבוה יותר של שתן ושאריות במבה מאשר בחופי המרכז. אני מכיר כמה אורחים קטנים שתרמו את חלקם למערכת המיחזור שם.

תכלס: יש חוף יפה בסידני עלי (נוסעים בהרצליה פיתוח צפונה עד שרואים מסגד או את אפולוניה). הירידה והעליה לא בדיוק המדרגות הנעות בקניון, וצריך לעבור את גלי האבנים - החוף יפה, לרוב לא עמוס, ואם יש נערה חמודה לידך אז בכלל...

חוף "רגיל" ודי טוב, עם פתח ביוב כמו שאתה אוהב? (של מלון השרון, אבל לא תמיד זורם), הוא השרון (היחיד עם גישה ללא מדרגות) אבל בסוף שבוע החניה קשה מאוד.

מה שבאמצע רצועת החוף זה זבולון (בערך ליד מלון דניאל) וכמו כל דבר באמצע לפעמים זה הכי טוב שיש.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני הולך לבית ינאי, חוף יפה עם שרותים שאפשר לנשום בהם, מקלחות מקורות ולא מקורות, המים בדר"כ נקיים ואין ערמות של ערסים עם מערכת קול וגנרטור.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
אתה לא מגזים עם "2-3 מטר בתוך המים ואתה נמצא בתוך הירוקת והמזבלה של גוש דן?"

אולי אני קצת מגזים, אבל המים היו באמת גי'פה רצינית, (אולי זה היה אחרי 6 מ'?) דווקא החוף היה די מסודר ונקי יחסית לעומס (אני מדבר על חוף הנכים).

אולי צריך פעם לבדוק אם המים בבריכת המלון (המפואר) באילת מכילים ריכוז גבוה יותר של שתן ושאריות במבה מאשר בחופי המרכז. אני מכיר כמה אורחים קטנים שתרמו את חלקם למערכת המיחזור שם.

מוזר, היה על הנושא הזה שרשור לא מזמן :shock:

12345

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...