Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

מעוניין לקנות פיאט בראבו 1.6 אוט' שנת 99.

עברה 148 אלף ק"מ וניראית במצב ממש טוב.

הבעיה היחידה- האוטו ללא טסט כבר חצי שנה כי הבעלים טוען שקיבל רכב מהעבודה.

אומר שהרכב במצב מעולה, רק צריך להחליף חיישן טורים.

מה הסיכון בזה שהרכב ישב חצי שנה?

והבעלים טוען שהוא עושה סיבוב קצרצר עם האוטו פעם בשבועיים.

איך בכללי פיאט בראבו? אשמח לקבל חוות דעת.

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אל תזמין אף "מומחה" הם לא שווים הרבה.

קח את הרכב לבידת שילדה + בדיקה במוסך שאתה סומך עליו לגבי המצב המכאני של הרכב.

בקש במוסך הצעת מחיר לתיקון הליקויים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה זאת אומרת "קח"?

הרכב חצי שנה ללא טסט - מי ינהג ברכב הזה?

לא נראה לי, שתרצה להזמין גרר (ותשלם ) כדי לקחת את הרכב לבדיקה.

תסביר לבעל הרכב, שאין אפשרות להעביר בעלות על הרכב, שיעביר את אותו טסט ואחר כך תסגרו עניין.

יכול להיות, שהמוכר מחפש מישהו שישלם על הרכב מבלי להעביר בעלות - לא כדאי שזה תהיה אתה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל רכב עומד בלי טסט זה כבר סימן לא טוב. אני לא פוסל את האפשרות שבעל הרכב דובר אמת ולא טרח להעביר את הרכב טסט כי ברשותו רק מעבודה. שנית ניתן לנהוג ברכב בלי טסט כי הביטוח לא תקף רק אחרי שנתיים בלי טסט. במקרה הכי גרוע אפשר לקבל קנס של 250 ש"ח והסיכוי שזה יקרה שואף לאפס.

פורסם

אוקי אני בהחלטה די חשובה אני ממש מרגיש שזאת עסקה טובה.

רק השאלה איך אני באמת בודק שאני לא קונה חתול בשק?

בישביל לקחת את האוטו למוסך לבדיקה צריך לעשות לו ביטוח, להעביר אותו טסט ולשלם בדיקה במוסך.

הרבה כאב ראש והרבה כסף.

יש למישהו הצעה טובה יותר?

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

עם רגשות קשה להתווכח, אבל ההיגיון אומר שאתה עומד לרכוש חתול בשק.

אין הרבה דברים שאתה יכול לעשות. אם אתה ממש רוצה את הרכב הזה, אפשר להוציא רישיון זמני ל48 במשרד הרישוי, להוציא ביטוח חובה (במילא תרכוש את הרכב, לא?) ולנסוע בזהירות למוסך. כמו שכבר הבנת, זאת אופרציה לא פשוטה אבל כדאית אם אתה לא יודע מה ואיך לבדוק. אופציה אחרת היא לשכנע את המוסכניק החביב עליך להגיע איתך ולבדוק את הרכב באתר הארוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא הייתי נוגע.

הסיפור של הבעלים לא כל כך נראה לי כי למה הוא לא מכר אותו לפני חצי שנה כשעוד היה לו טסט?

אתה הולך לקנות רכב שגם אם המוכר דובר אמת עומד חצי שנה ללא תנועה. המינימום שתצטרך זה 4 צמיגים וריענון נוזלים. תוסיף לזה את האגרה שהאוטו חייב ואת הליקויים שיהיו וכבר עדיף לקנות רכב אחר בראש שקט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בתור בעלים של בראבו 98 אוטו' יש לי כמה דברים להגיד לך:

1. אוטו אמין נוח ויפה לשנה שלו.

2. החלקים שלו יקרים יחסית(אני מטפל רק במוסך מורשה).

3. הוא רגיש מאוד אבל מאוד להזנחה. אם זה מים במערכת הקירור או חלקים לא מקורים.

הרכב נשמע כאילו הוא הוזנח, חצי שנה לא נסע ולא עבר טסט בעוד שהוא מספר לך שיש בעיה קטנה באוטו. המחיר גם כן מחשיד.

תכנס ליד 2 בראבו ב5K עם כל הכבוד שהמחיר נמוך, אתה תמצא רק עגלות אל תשכח שאין פראיירים בעולם הזה.

כך סיטואציה שאתה קונה את האוטו ב5K ולאט לאט מתחיל לגלות למה הוא נפתר מהאוטו(במחיר כזה) ולא רק בגלל בעיה קטנה בתורים ,אתה תישאר תקוע עם בראבו 99 וכעבור זמן מה תמכור ב4K.

בגלל זה תבדוק טוב טוב כמה שזה מפתה המחיר, חוץ מזה אוטו מעולה אני איתו 3 שנים ואומר לך באמת שעם תחזוקה נכונה אני מרוצה מאוד .

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

הבעיה היחידה- האוטו ללא טסט כבר חצי שנה כי הבעלים טוען שקיבל רכב מהעבודה.

לפי המודעות ביד2 כולם מקבלים/קיבלו רכב מהעבודה חוץ ממני.

פורסם

כבר הייתי בסיטואציה דומה עם קרוב משפחה והצלתי אותו.

שים לב הלכנו לקנות רכב אודי 1600 והמוכר אומר-אין לרכב טסט.

בדקתי את מ"ס המנוע של הרכב מול רשיון הרכב ו...

לא דובים ולא זבובים.

שאלתי למה אין התאמה?

כי המוכר קנה מנוע שלא רשום בשום מקום ולמה?

כי הוא הלך והרכיב מנוע בכפר קאסם או אלהים יודע מאיפה.

וכמובן שהמנוע גנוב ופורק מרכב גנוב ואין לו ניירות

עכשיו תקנה כזה רכב ותעביר לו טסט.

בקיצור גם אם המוכר היה משלם לי 1000 ש"ח לא הייתי לוקח.

הוא נוכל עם רשיונות(או בלי:wink:)

קח הלואה מהבנק וקנה רכב יותר מוצלח מהגרוטאה המתפרקת ששמה בראבו 1600

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

גם האוטו הנוכחי שלי (אפלאוז 92) עמדה כמה חודשים מוזנחת והרכב אצלי כבר שנה שלמה ללא תקלות.

הבעיה היחידה היא שאני גר במרכז, והמוכר גר בצפון.

באיזור הצפון אני לא מכיר אף אחד, ז"א שגם אם אני רוצה בעל מקצוע אמין שיבוא איתי לבדוק, אני יצטרך קודם למצוא אחד כזה, ולשלם לו הרבה כסף.

בבקשה חברים לעזור :)

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אני אתן לך את העזרה הכי טובה שתוכל אולי לקבל, בחינם.

ניב, פיאט זה לא אוטו בשבילך, בטח שלא בראבו.

אנשים שחושבים שמוסכניק שלוקח 100 שח לפירוק ואו הרכבת טרמוסטט זה יקר, ואו מחפשים מי שיעשה להם טובות (אני למדתי שטובה עושים למישהי שיש לה חור בין הרגליים), אז לא יסתדרו עם תחזוקה של פיאט.

מדובר ברכב שאם ילך בו המנוע, מנוע לבד עולה כ5K לפני עבודה, לעומת דייהטסו שמנוע עולה 2K בערך.

אני גם זוכר משיחות איתך איך מוחזקת הC5 של אביך.

בקיצר, או שתשאיר את הגרוטאה הנוכחית, או שתקנה גרוטאה אחרת, אבל כזו שיודעת לסבול גם חוסר טיפול, וזו לא פיאט.

בהצלחה בכל אשר תבחר :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...