Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית נורות philips diamond vision

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז איך אצלך היא שרופה כבר?:wink:

איזה מצחיק אתה ככה זה באופנועים המנורה השניה משמשת לאור גבוה

הבחור שמוכר פה נורות לד, עד כמה שידוע לי משתמשים בנורות לד יותר כדי להראות מאשר לראות.

הן פחות מאירות על הכביש, אבל יותר רואים אותן מרחוק.

צודק אבל הם התחליף שהכי מתקרב לקסנון שיש כרגע בשוק

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איתמר, זה ממש לא נכון הכללה של "הגרמניות עם ה-E הן המזויפות". אני כרגע עם סט שני (שנרכש מחנות בבריטניה, בה קנו עוד חברי הפורום) והן יופי יופי עם עדשה. בניגוד לסט הקודם (או שפשוט זכרתי אחרת) הן לבנות יותר.

הזיופים הם הסיניים ברובם.

אני הזמנתי מאוטולמפס,הגיע דגם ללא תקינה,אפילו באתר של פיליפס כתוב שזה לא תקין לשימוש באירופה.

בקיצור,דיימונד וויז'ן,נורה מעפנה,היה לי על הרכב שנה כמעט רק אחרי שהחלפתי למקוריות שמתי לב שהן לא מאירות בכלל.

הכי טוב,אקסטרים וויז'ן,יש לי עכשיו על הרכב,מאירות הרבה יותר טוב ועובר טסט בלי שאלות.

הגוון צהוב לבנבן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הבוחן מחפש נורה בצבע שאינו צהוב על רכב ישן יחסית שלא אמורה להיות לו תאורה כזו ועם פנס קדמי שאינו צלול (כלומר כולל אלמנטים של רפלקטור על הזכוכית. וכנראה שהוא מצא...

קטנוניות לשמה אבל אין מה לעשות.

למה לא פשוט להרכיב חזרה את הנורה המקורית לפני הטסט, עניין של דקה בלחץ, ולמנוע בכך מצבי אי נעימות מול הטסטר..:|

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
osram night breaker מאירה בצבע צהוב , רק טווח מוגדל.

ה COOL BLUE אני לא מכיר אותה, אבל דובר עליהן בפורום ולפי מה שאני זוכר הן לא מספקות תאורה לבנה.

במקרה יש לי ניסיון עם הנורות האלה על הרכב הפרטי שלי והם ממש לא מספקות תאורה לבנה

הנורות היחידות שהם בגדר "לבנות"

הם דימונד וויזן וגיפי טאנדר

פורסם

מה לגבי הBLUE VISION [שהזמנתי לפני יומיים] - אגב למיטב הבנתי והבדיקות שערכתי

הנורות בעלות תו תקן אירופאי [יוצא שמאושרות בארץ]..

לפי התמונות שנראו בפורום הן מספקות תאורה לבנה וטובה [כמובן שתלוי בזוית הצילום]..

דעות בנושא?

פורסם

הבלו הן צהובות נקודה! מי שיגיד אחרת פשוט משקר.

הבאתי כאלו מגרמניה לפני שהיה לי את הדיימונד ולאחר שהחלפתי התאכזבתי מאוד.

שום שינוי בגוון! היחידות שמראות שינוי משמעותי בין הצהוב ללבן הן הדיימונד.

Got To love It

פורסם

אוףףף תפסיקו עם השרשורים האלה, זה עולה לי הרבה בזמן האחרון :roll:

הזמנתי כרגע זוג Osram Night Breaker, לפי ההמלצות של אחרים הבנתי שזה בדיוק מה שאני מחפש.

http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=114

בנוסף מצאתי קופון של 10% הנחה, ככה שבסופו של דבר יצא משהו כמו 95 ש"ח כולל הכל (זוג נורות + זוג W5W חינם).

נראה איך הם יראו (ויאירו) בפנסים שלי, אפרסם תמונות בהמשך.

פורסם
אוףףף תפסיקו עם השרשורים האלה, זה עולה לי הרבה בזמן האחרון :roll:

הזמנתי כרגע זוג Osram Night Breaker, לפי ההמלצות של אחרים הבנתי שזה בדיוק מה שאני מחפש.

http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=114

בנוסף מצאתי קופון של 10% הנחה, ככה שבסופו של דבר יצא משהו כמו 95 ש"ח כולל הכל (זוג נורות + זוג W5W חינם).

נראה איך הם יראו (ויאירו) בפנסים שלי, אפרסם תמונות בהמשך.

חוקיות?

פורסם
הבלו הן צהובות נקודה! מי שיגיד אחרת פשוט משקר.

הבאתי כאלו מגרמניה לפני שהיה לי את הדיימונד ולאחר שהחלפתי התאכזבתי מאוד.

שום שינוי בגוון! היחידות שמראות שינוי משמעותי בין הצהוב ללבן הן הדיימונד.

:mm_yeah:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מעלה כמה תמונות מהשוואה שאני עשיתי.

הגוון הכחול אלו MTEC BLUE

הגוון הצהוב יותר הם OSRAM NIGHR BREAKER.

המסקנה שלי אחרי הרבה כסף ששרפתי על הנורות האלה הם שזה בזבוז כסף אחד גדול כל הקטע הזה.

אין מה לעשות, ככה זה.

נורה שתתן גוון לבן \ כחול באמת דומה לקסנון לא תאיר כמו שצריך בהשוואה לנורות צהובות המקוריות שהגיעו עם הרכב ובכלל לא תתקרב ל NIGHT BREAKER.

היו לי כמה סוגים עם גוון לבן, רואים שהן מהירות ושהגוון הוא לבן אבל צריך להתאמץ בכביש חשוך בשביל לראות כמה שצריך וזה לא אמור להיות ככה.

נורות אמורות להאיר כמה שיותר, אז קודם כל בטיחות אח"כ יופי.

אם אתה רוצים קסנון והרכב שלכם בגרסאות אחרות מגיע עם קסנון אז תשקיעו את הכסף והתקנה עם הסתרה כמו שצריך של הקיט ומקצועית ולא יהיו לך בעיות עתידיות.

אם יש לכם רכב ישן שלא מגיע עם קסנון אז תחסכו מעצמכם את הפוזה הזאתי.

אחרי הכל זה נראה מגוכך בעיני אנשים שקצת מבינים עניין.

והכי חשוב שהנורה באמת תאיר כמו שצריך ותעשה את התפקיד שלה מאשר הנורות הלבנות שלא מאירות כמו שצריך.

ונורת הלוגן בגוון לבן בחיים לא תאיר כמו הלגון בגוון צהוב כי אחרי הכל נורת הלוגן מסוגל להוציא כמות אור מסויימת, ברגע שעוטפים אותה בציפוי כחול זה מוריד מהעוצמה שלה.

אין מה לעשות, מבאס קצת כל הקטע הזה אבל זה מה יש ואני אומר לכם את זה בשביל לחסוך לכם כסף וכאב ראש שאני עברתי.

עם כל הכסף שהשקעתי על נורות כבר הייתי קונה חצי קיט קסנון.

אם אתם מעדיפים לוותר על עוצמת האור אז יש נורות בגוון לבן סביב ה 4000 אלף לבן שעוד איכשהו מאירות יותר יפה מצהוב והגוון קצת לבן והעוצמה שלהם עוד סבירה. אבל עדיין זה לא מתקרב לעוצמה של צהובות רגילות. בדר"כ הם עם השם WHITE בכל חברה.(יש את הצהוב, לבן וכחול או סופר או אקסטרה או איך שלא קוראים לזה..)

תמונות:

התמונה ה5 מראה את זה הכי טוב, השמאלי זה צהוב הימני זה לבן. רואים שם בבירור את ההבל בעוצמות אור שהחשיפה של המצלמה זהה ככה שאין כאן משחק של המצלמה.

וצולם מ N95.

23052010646.jpg

23052010647.jpg

23052010648.jpg

23052010649.jpg

23052010650.jpg

23052010651.jpg

23052010652.jpg

23052010654.jpg

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

כחול שלך וכחול של השוטר זה לא אותו כחול.

היה לי דיימונד וויז'ן הצבע שנראה על הרפלקטור היה כחול בהיר,הצבע על הכביש תכלס היה הרבה יותר לבן,וקיבלתי הורדה.

בדברים כאלה קשה להתווכח עם השוטר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

D1winner, תודה על התגובה המפורטת בצירוף התמונות,

זה אכן עושה סדר בדברים וממחיש את ההבדלים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...