Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הערכת שמאי לפגיעת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לפני כחודשיים הייתי מעורב בתאונה. במהלך נסיעה במהירות איטית במורד הרחוב שלי, שכנה שיצאה מחניה משמאלי, התבלבלה בין הדוושות ונכנסה בי. הכניסה הייתה בדלת הנוסע האחורית-שמאלית.

כתוצאה מהתאונה הוחלפה הדלת ובוצעו תיקוני צבע קטנים באיזור הדלת.

בוצעה הערכת ירידת ערך ע"י שמאי חברת הביטוח, ונקבע לשלם לנו על כך 2900 ש"ח.

הרכב הוא הונדה סיוויק 2006, מחירון לוי יצחק של הרכב - 72160 ש"ח, כלומר ירידת ערך של 4.01%.

האם נראה לכם פיצוי סביר? אם לא, כדאי לשכור שמאי פרטי ולערער על הסכום הנמוך (אפשר לקבל המלצה לשמאי טוב?)?

תודה מראש!

תומר

172

פורסם

האמת, ירידת ערך על החלפת הדלת ותיקוני צבע בשיעור של 4% די הפתיעה אותי.

לא נראה לי שאפילו שמאי פרטי ייתן יותר מכך.

אולי לא רשמת את כל התיקונים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

החלפת דלת אינה גוררת ירידת ערך לרכב משנת יצור 2006.

מה שכן השמאי נתן לך ירידת ערך של 2% פגיעה בכנף אחורית ו2% בגין צבע לכנף .

המשאי אפילו פנק אותך מעט, כי הים לפי ועדת ששון צבע לכנף אחורית לרכב בן שלוש שני הוא כ 0.4%

• תוכן חדש...