Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקנות בעקרון רכב חדש ב-100,000 שקלים, אבל אני לא רוצה לתת למדינה כסף (מיסים על אוטו חדש).

אחרי זה עברתי להתלבטות על רכב משומש באיזור ה-25,000-30,000 שקלים ואת שאר הכסף לחסוך לטיול בדרום אמריקה.

ואז ראיתי בחור דוחף לנצ'יה אדומה (ועוד בעליה!) במצב סביר. אני זוכר לפני 20+ שנים חנתה כזאת אדומה בחניה

של הבניין שלי אבל היא עלתה באש ביום בהיר אחד כששכן שלי החליט שהרכב מסוגל להגיע לכנרת. תמיד אהבתי את הרכב!

אז עלו בי קצת זכרונות... לכן אני שואל אם זה כדאי לקנות אותה ב-3K. כי תכלס 3K בשביל רכב כזה נשמע לי לא מעט..

תודה מראש, אלירן.

פורסם

עזוב כמה כסף תשלם כשתקנה, תחשוב כמה כסף תשלם על הוצאות ותיקונים,

אם אתה באמת מתעניין לקנות רכב שכזה, יש מועדון של אוהדי לנצ'יה, שווה לך להגיע למפגשים (אם עדיין מתקיימים) ולהתרשם מקרוב לשמוע מחלות של הרכבים האלו ממקור ראשון, בעלי מקצוע מומלצים, אני מניח שיבואו גם מס' בעלי מקצוע,

תוכל לשאול אותם,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ואז ראיתי בחור דוחף לנצ'יה אדומה (ועוד בעליה!) במצב סביר. אני זוכר לפני 20+ שנים חנתה כזאת אדומה בחניה

של הבניין שלי אבל היא עלתה באש ביום בהיר אחד כששכן שלי החליט שהרכב מסוגל להגיע לכנרת. תמיד אהבתי את הרכב!

אז עלו בי קצת זכרונות... לכן אני שואל אם זה כדאי לקנות אותה ב-3K. כי תכלס 3K בשביל רכב כזה נשמע לי לא מעט..

שלח פרטים במידה ואתה לא מעוניין , לנציה דלתא אדומה במצב סביר במחיר גריטה נשמע מעניין .8)

פורסם

רק דבר אחד לא ברור לי.

אם אתה בן 22, יליד 1988, איך אתה זוכר את הלנצ'יה שעלתה באש לפני 20 שנה+?

בדיוק האכילו אותך בגרבר אל מול לנצ'יה בוערת?

פורסם

מישהו אמר שהיא עלתה באש ישר אחרי הקניה?

אני מבין שהיא הייתה על הכביש כמה שנים.

ישר לפסול, נו באמת...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שמעו שמעתי זה רכב יחסית טוב, מנוע 1600 סמ"ק, מגיע ל-200 (בירידה מצוק). הבעיה היחידה שהוא נוטה להתחמם ולהעלות עשן ואסור להחנות אותו בים כי הוא מחליד. ביום שישי אפשר לנסוע איתו למפגש ליד היכל נוקיה, הוא משתלב יפה שם עם הרכבים משנת 48'. מישהו מכיר עוד תקלות פוטנציאליות?

פורסם

אתה רציני?! אתה שואל אם ללאנצ'יה ישנה, על גבול האספנות, יש תקלות פוטנציאליות?!

איש יקר, ברכב כזה כל דבר הוא תקלה פוטנציאלית. מי שקונה רכב כזה לא קונה אותו בשביל לנסוע באמינות עם החברה' לבילוי יום שישי בערב אלא בגלל הערך האספני והנוסטלגי שלו ומוכן לשלם על זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
רציתי לקנות בעקרון רכב חדש ב-100,000 שקלים, אבל אני לא רוצה לתת למדינה כסף (מיסים על אוטו חדש).

זו הסיבה לא לקנות רכב חדש? :shock:

שמעו שמעתי זה רכב יחסית טוב, מנוע 1600 סמ"ק, מגיע ל-200 (בירידה מצוק). הבעיה היחידה שהוא נוטה להתחמם

שפץ את כל מערכת הקירור והוא לא יתחמם מעל הנורמל

ולהעלות עשן ואסור להחנות אותו בים כי הוא מחליד.

סלח לי- שטויות במיץ עגבניות. הלנצ'יות משנות ה80 אינן מוכות חלודה כמו שהיו בתחילת שנות ה70, אבל הישראלים לא סולחים ולא שוכחים. אם אתה נוסע לים פעם בשבוע ל3 שעות בשבת, לא יקרה לאוטו כלום

מישהו כתב כאן פעם ש"לפעמים אין לך מספיק כסף כדי לקנות אוטו ישן". לקנות רכב ב3K זה מפתה, אבל קח בחשבון שעלות השמשתו והבאתו למצב טוב מאוד, שיוכל להגיע לכינרת מבלי להישרף, תהיה גבוהה מאוד. אם אתה אוהב את הרכב אז מה טוב, קנה לך אחת ותשקיע בה את כל הלב, אבל גם לא מעט כסף. מאידך, אם מה שאתה מחפש זה רכב כאמצעי תחבורה נטו, יישם אחת משתי האפשרויות שהעלית קודם- או שתפסיק לכעוס על המדינה ותקנה רכב חדש, או שתקנה משומש ויישאר לך כסף לדרום אמריקה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...