Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס VS סיריון 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד ממש לקראת רכב ראשון, ככל הנראה מליסינג,

ושני הדגמים הנ"ל עומדים לי למבחן -

גטס והסיריון.

הצרכים שלי הם מכונית קטנה, חסכונית ,לנסיעות לא ארוכות במיוחד בתור סטודנט.

התקציב כ50K פלוס.

נהגתי בעבר בגטס, והיא הייתה בסדר גמור. היום כשנכנסתי לראשונה לסיריון, נחרדתי מהעיצוב המזעזע, מה שגרם לי לשקול שוב

את הגטס. מצד שני, חבר שמבין אמר לי להתרחק ממנה.

זה דיי מערער אותי, ואני חייב את עזרת ה'קהל'.

מה אתם אומרים?

פורסם

אני אומר שקלעת בול ליתרונות ולחסרונות העיקריים של שני הרכבים.

הסיריון חסכונית יותר ומרגישה זריזה יותר. מצד שני, תא המטען שלה קטן יותר והעיצוב לא לטעמו של כל אחד.

הגטס קצת פחות חסכונית ונוחות הנסיעה שלה פחות טובה, אבל יש לה תא מטען בגודל סביר ועיצוב פנים קצת יותר סטנדרטי.

שתיהן מפגינות עד כה אמינות טובה, שתיהן מתאימות לדרישות שלך. כל שנותר לך זה לשקלל את היתרונות מול החסרונות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לשתיהן אין עיניים, אז כן :wink:

אי אפשר להגיד ששתיהן אמינות באופן זהה כי כמו שאתה מתאר לעצמך מדובר במכוניות שונות, אז זהות לחלוטין הן אף פעם לא יהיו. באופן כללי, לשתי המכוניות יש מעט מאוד "מחלות" מוכרות ונפוצות, עלויות האחזקה שלהן זולות והם פשוטות דיו לתחזוקה לכל מוסך ישראלי ממוצע (כלומר מוסך חאפר ממוצע).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הסיריון יקר באופן משמעותי מהגטס, ובתקציב של 50K תאלץ לרדת בשנתון או שניים. באופן אישי הגאס הרשים אותי יותר ובשקלול המיחיר הוא עדיף לטעמי. היתרון העיקרי של הסיריון הוא שהוא חסכוני יותר בדלק (עוד 1-2 ק"מ לליטר).

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני אתפוס טרמפ על האשכול הזה כדי לא לפתוח חדש :wink:

גם אני מתעניינת בגטס VS סיריון ואני רואה שבתקציב של כ-45K אני יכולה לקנות גטס 2007 או סיריון 2004(!)

הבדל של 3 שנים נראה לי די רציני.

בדקתי ומפרטי המכוניות די זהים, למעט שלגטס מנוע 1.4 לעומת 1.3 של הגטס.

לא שמעתי/קראתי שלסיריון יש מוניטין יוצא דופן לעומת הגטס באופן שיצדיק הפרש כזה בשנים.

נראה לי שהגטס נותנת את התמורה הטובה ביותר לכסף כשמעוניינים באוטו טוב,אמין וחדש ככל האפשר בתקציב X.

אשמח לקרוא דעות נוספות.

פורסם

סיריון מומלצת החל ממודל 2006 (צורה חדשה).

הקודמת פחות נוחה, פחות מרווחת ופחות בטיחותית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שאלה

מי מבין השתיים בטיחותית יותר?

נתון שמירה על החיים לא חשוב כל כך אני מניח...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא משהו

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...