Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עגלה לתינוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה, בקשה - עגלה ללא סל מתחת.

ממש פרקטי...

יש לאשתך חברה עם עגלה כזאת?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא יודע(חברה/שכנה) פשוט אני סמכתי עליה בקטע של עגלות,עכשיו שאני מסתכל על זה,זה ממש סוג מותרות!

לא פרקטי בעליל.

למדתי מהשרשור הזה,אני בטוח איך לשכנע אותה לרדת מזה..

דרך אגב הלינק שהבאת זה נחשב לזול משאר אתרים למיניהם?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

זאת אחת החנויות היותר זולות,

היא פשוט נמצאת ליד הבית שלי ואני לפעמים גם נכנס לתוכה.

לפי הסמלון והחתימה שלי אתה יכול לנחש, שיש לי קצת נסיון עם עגלות תינוק..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני אנסה לספק מספר תובנות מחיפושינו [אני ובת זוגי] הרבים:

ישנם שני סוגי קיפולי עגלות כמו מגש וכמו מטריה,

הסוג שחוסך מקום הוא הסוג השני.

כל עגלה שכוללת חיבור לסלקל בפנים מאוד לא יעילה ולא מומלצת משום שלהשאיר תינוק בתוך הסלקל זמן רב לא בריא לגב שלו [וזאת הסיבה העיקרית שעגלות נמכרות בתצורה של חיבור מהיר לסלקל על מנת שהתינוק לא יתעורר כשאתה מעביר אותו מהסלקל לעגלה.]

עוד סיבה הסלקלים המובנים בד"כ צרים יותר מסלקל רגיל ולכן אם יש תינוק גדול מימדים [כמו אצלי] או שהתינוק יגדל אז תצטרך להחליף את הסלקל במהירות.

אנחנו רכשנו את הפג פרגו משום שהיא התקפלה למטריה וחסכה לנו מקום ,משום שהיא הייתה זולה יחסית לעגלות המעוצבות,

היה לה רשת \סל נשיאה מלמטה שפשוט יעיל בטירוף כשאתה מסתובב עם העגלה, היה נוח מאוד לתפעל אותה.

כמו בכל תחום תבדוק מה הצרכים ואז תתחיל לחפש מה מתאים לצרכים שלך ולא להיפך.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות,

אני מודע לזה שיש עגלות זולות יותר וכנראה הם לא עושות את העבודה פחות טוב.

מה שחשוב לנו בעיקר זה משקל - יש הרבה מדרגות גם לבית וגם למחסן (חיפה, אתם יודעים). דרך אגב, יש כבר סל קל.

הנה לינק לעגלות שאני מדבר עליהם למשל http://www.rotalis.biz/Strollers/Prams:::3_11.html

את העגלות האלו מוכרים בארץ ב 4000 ש"ח פלוס.

אנחנו לא מתכוונים להוציא 4000 ש"ח על עגלה בגלל זה אנחנו בודקים את האופציה של יבוא בעצמנו.

אם זה סיפור ארוך מדי, כנראה נרד מזה.

אז תודה על ההמלצות, אבל יש מישהו שיכול לתת פרטים על המכס והמשלוח?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

שלום לך

יש לי חבר שקנה את העגלה הזו מגרמניה ושחנות שלחה לארץ.

הוא שחרר את זה מהמכס בעלות של 40 ש"ח.

זה קנה גם את הסלקל שלהם ויצא לו הכל 2000 ש"ח.

זה מה שהוא סיפר לי אני לא מתחייב על זה.

• תוכן חדש...