Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פרטי עד 35,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב פרטי בסכום של עד 35-40 אלף ש"ח. הבטיחות היא בחשיבות עליונה. הרכב משמש בעיקר לנסיעות עירוניות והוא יהיה בשימוש כשישה חודשים בשנה. צריך להיות אוטומטי.

תודה רבה

פורסם

מניסיוני האישי בהחלט כן. יש מי שסבור שלמגאן היו מחלות ילדות בשנים מסוימות, אבל בכל מקרה, אם רכב שתבדוק לא סובל מהיסטוריית

תקלות ענפה (פשוט להוציא תדפיס מוסך מורשה לתקופה הארוכה ביותר שניתן), כנראה שהוא לא יתחיל לעשות בעיות דווקא אצלך.

פורסם

לי אישית אין ניסיון עם רנו.

אבל לחבר שלי יש רנו מגאן (עם הכרטיס החשמלי להתנעה) והוא מקלל את האוטו ואומר שעושה מלא בעיות חשמל.

אני מחפש רכב וכל מגרש/חברת ליסינג/טרייד-אין שדיברתי איתם הציעו לי רכבים שיש להם עם פירוט ק"מ יד וכו' ואחרי שאמרתי שאלו לא רכבים בתקציב שלי אמרו בזלזול מוחלט אה ויש רנו מגאן. כאילו כבר ידעו שאנשים לא מעוניינים ברכב הזה. (אם לוקחים בחשבון שבחברות ליסינג הם לא תוחזקו בצורה האופטימלית.

בקיצור תחשוד ותחפש יותר היסטוריית טיפולים.

ואם אני טועה אז תקנו אותי שלא אטעה.

פורסם

המגאן II הוא אחלה רכב, בטיחותי ביותר ונוח לנהיגה, יש לו מחלות משלו כמו שהזכירו קודמיי.

הגיר האוטומטי בעייתי ומתקלקל בהרבה רכבי מגאן II, לדעתי זה תלוי בהיסטוריית טיפולים והרבה מזל.

אני לא מכיר בעיות עם הכרטיס החשמלי, רק כשהסוללה שלו מתרוקנת פתאומית אפשר באמת להתעצבן כי לא ניתן להניע את האוטו.

• תוכן חדש...