Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוחרי הגומי

זאב 206 GTI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

צמיגים - מה סדר העדיפויות שלך?  

48 הצבעות

1. 1. צמיגים - מה סדר העדיפויות שלך?

• אני רוצה צמיג ספורטיבי מוכר (מי אמר מישלן\פירלי\גודייר)
    • אני רוצה צמיג ספורטיבי זול (מי אמר יוקו\קומו\פלקן)
    • אני רוצה צמיג כמה שיותר זול (מצידי שיהיה מעץ, העיקר שיהיה זול)
      0
    • הכסף גדל על העצים - אני רוצה הכי יקר שיש (6000 ש"ח לצמיג? קטן עלי)

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לאתר של יוקוהמה, בחיפוש אחר צמיגים.

אני מחפש בעקרון צמיגים לנהיגה ספורטיבית.

חשבתי על A539, שזכו לשבחים עוד מאז ימי IOL, אך אבוי - האתר של יוקוהמה לא

מכיר בדגם הזה! לא תחת "High Preformance", "Ultra Preformance" וגם לא תחת "משפחתיים".

צמיג אחר שכן נמצא, יחד עם כל דגמי ה-AVS, הוא היוקו A520. מה אתם אומרים עליו?

מרגיז לא פחות, זה שלא נמצאו A520 (וגם AVS, לצורך העניין) במידה שאני צריך, אלא רק מ-205 צפונה.

חיפוש יותר מעמיק באינטרנט גילה שה-A539 מוכר ונמכר בכל העולם, גם ב-195/55R15.

נשאלת השאלה: האם מוכרים עכשיו צמיגים אחרונים, שכבר הופסק ייצורם? למה לא מופיעות כ-ל המידות של הצמיגים באתר של יוקוהמה?

לפני שאנשים יקפצו ויגידו "פאלקן" ודומיהם - לא. יוקו זה הכי נמוך שאני מוכן לרדת, וזה רק בגלל מוניטין שהצמיג עשה לעצמו בקרב חברי הפורום. אין כאן, למיטב ידיעתי, מספיק אנשים שלהם צמיגי פאלקן מספיק זמן כדי להתרשם. עם יוקוהמה המקרה שונה, ובגלל זה שאלתי ספציפית עליהם. גג שבגגות נקנה פירלי (P-ZERO אם יש במידה שלי, אם לא - P6000 כנראה), גודייר (F1, נו מה), מישלין (מה השם של הדגם הספורטיבי שלהם, שוב?) או בריג'סטון (פוטנצה, כמובן, אחלה צמיג שבעולם).

ושאלת סיכום: למה צמיגים זה כזה עסק פיראטי? למה אין יבואן, משווקים, למה אי אפשר להביא את כל הדגמים או לעשות הזמנה מיוחדת? מה קשה?!

בטאמן

(-;

צמיגי...

ברינג און דה סבבה

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטאמן, נראה לי שנפלת על האתר האמריקאי.

ה-A539 הינו צמיג חדש יחסית ולא סביר שהוא יוחלף.

יבואן? דווקא יש. "הגיפור" 03-6953838.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם!

יש לי שאלה קטנה... :?:

אצל אנטון אפשר למצוא צמיגים לא ספורטיבים ( P3000 ודומיו) במחיר זול? אם כן, אפשר את הטלפון שלו?

יואב

• תוכן חדש...