Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפלת רשת האינטרנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל אני מתנצל לכל ידידי האתאיסטים.

אתמול חבר פורום ביקר אותי וסיפר לי על השרשור הזה, וכאתאיסט הרגשתי שאני חייב להגיב בחריפות.

אבל עכשיו שקראתי את השרשור אני חייב להגיד שלמרות העניין של כפייה דתית שצורם לחלק מאיתנו, יש עניין של משמעת בסיסית שצריך לקיים בבית של ההורים, כך שהשאלה פה היא האם הוא סובל מכפייה דתית או שהוא פרחח שמנסה להתמרד.

כשאני נוסע לבית וגן בירושלים אל הדודים הדוסים שלי, אני מכבה את הטלפון ומכבד את השבת, למרות שזה מבאס ברמות קיצוניות. למה? כי אני בבית דתי ואני נותן את הכבוד לבעל הבית.

הוא צריך לנהוג באותה צורה, במיוחד כי הוא בנוסף אצל ההורים שלו.

אז תראה קצת כבוד להורים, ילד חוצפן!

פורסם

לפי דעתי צריך לדבר עם הילד ולראות מה דעתו לגבי הדת, אם דעתו כזו שנוגדת את הדת אז צריך לתת לו לעשות מה שהוא רוצה ולא להגביל אותו בכפיה דתית.

אם הוא עושה את זה כדי לקבל תשומת לב אז צריך להסביר שזה לא השיטה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

זה בדיוק העניין.

כל עוד אתה אצל ההורים שלך ואתה קטין, תעשה מה שהם אומרים.

אני מתעב את הדת (כולן) מעומק נשמתי אבל פה הנושא שונה לגמרי. זה עניין של ילד שעושה דברים בניגוד למה שההורים שלו רוצים, למרות שיש להם את כל הסמכות להגיד לו שלא יעשה את זה.

אולי כדאי לקחת את האח ולשלוח אותו לטיפול פסיכולוגי או גירוש רוחות כדי לראות מה הבעיה שלו ולמה הוא עושה את זה.

• תוכן חדש...