Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

 

ניסיון הפוליש/ווקס האחרון כמעט עלה לי ב - 3 אצבעות. אני מחפש אמצעי נוח, כנראה מכשיר חשמלי, שייעל את העבודה ויהפוך אותה לפחות מתישה. אני דיי מוגבל בתקציב אבל לא אתפשר על מכשיר שעשוי לשבוק חיים אחרי שנה. האם יש איזשהו קונצנזוס לגבי מכשיר עם עלות:תועלת מצויינת?

 

תודה!

פורסם

אני קניתי מקיטה מקצועי. למיטב ידיעתי זה המכשיר הטוב ביותר עם מהיריות משתנות וגם מגיע עם "צמר כבש". אבל הוא יקר (מעל 1000 ש"ח)

×
×
  • תוכן חדש...