Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה האיביה טורבו ואני מדבר על שנים 2006-2005 עוברות כל כך הרבה ידיים בכל כך קצת זמן?

יש למישהוא סיבה? אמינות ? טיפולים?

מאוד מעניין אותי,_אני מיתכוון לקנות אחת בזמן הקרוב,_עדיין בחיפושים.

פורסם
למה איביזה טורבו עוברות כול כך הרבה ידיים בכול כך קצת זמן?

זה כמו לשאול, "למה לבלונדינית רזה, עם ציצים ותחת גדולים , יש הרבה חברים?"

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני ינסה לתת תשובה ברוח ההודעה הקודמת פה, נניח אתה פוגש בחורה שנראית טוב מאוד, ואתה מגלה מהר מאוד שממנה אתה יכול להוציא רק דבר אחד והוא זי**, אתה מנצל את זה עד שנמאס לך ואז מסביר לה שזה אתה ולא היא, אותו דבר עם רכבי ספורט.

(לכל חסרי החוש הומור ובעיקר לבנות הגולשות פה, אבקש ממכם סליחה מראש אם נעלבתם)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

רכבי ספורט בממוצע כל שנה שנה וחצי מחליפים ידיים משהו בסגנון של דפוק וזרוק

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

רכבי ספורט מאופיינים בנהגים לרוב צעירים תזזתיים (במובן החיובי) משתי הקצוות, אלה שכעבור זמן קצר רוצים להשתדרג, ליותר כוח, יותר עוצמה ואלה שמיצו את העניין, התחתנו התמסדו והחליטו לעבור למשהו צנוע ולהשקיע את הכסף בשידרוג הדירה, או לנסוע לחול.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

הילד משתחרר מהצבא, אבא נותן כסף, הילד קונה "ספורט" כי זה קול וזה מהיר.

לילד אין הרבה שכל והוא רק מתלהב מהמילה ספורט, אז הוא קונה. מזי*ן את האוטו כי זה ספורט ואבא שילם ואז מגיע למצב שצריך לשלם על כל מה שהוא זי*ן. במוסך רכבי ספורט מאוד רצויים, כי המחירים שם גם "ספורט". הילד חושב קצת ואומר: עברו 6 חודשים, חרא של אוטו, כל הזמן מתקלקל. מוכר אותו לילד אחר שחושב שרכב ספורט זה קול... :lol:

פורסם

ספציפית לגבי איביזה, רכב קטן, תא מטען קטן. לא נוח בנסיעה, מרגישים כל בור קטן בכביש,בידוד רעש לא מצטיין.

צריכת דלק גבוה ביחס למשפחטית 1.6 רגילה. ביטוח יותר יקר. טיפולים יותר יקרים.

לא כל אחד שקונה רכב כזה יכול להחזיק אותו למשך תקופה ארוכה במיוחד כאשר אוטו לא טופל ורק לחצו איתו ואז בעל רכב חדש צריך להשקיע סכום מכובד.

פורסם

יש אנשים שרוכשים את הרכב כי הם:

1. ילדים מתלהבים- ואז גם צריך להחזיק אותו והם מוכרים.

2.אבולוציה- מתחילים באיביזה ועוברים לרכב הנעה כפולה/אחורית וכו'

3. עלויות אחזקה- דלק, ביטוחים , אגרות וכו'

4. כל התשובות נכונות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...