Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי להגיד לך איפה כדי, אבל את המחירים אני מכיר.

צביע הכי זולה (בדרך כלל גם לא ממש איכותית) 3000 ש"ח.

בוא נגיד "סטנדרט" באיזור ה5000 (וזה רק חיצוני, לא כולל את השילדה במקומות המוסתרים)

צביע מלאה באיזור ה8000\10000.

רק שים לב באיזה צבע הם משתמשים, הרבה משתמשים בצבעים לא איכותיים תוצרת ירדן, עדיף את הצבעים האירופאיים.

בנוסף תריץ חיפוש בפורום, יש פה הרבה אנשים שצבעו את המכוניות שלהם ושמו פה תמונות, צור איתם קשר, אין חכם כבעל נסיון.

פורסם

שינוי צבע זה אומר פירוק מלא של הרכב, פנלים וכד'. יש אנשים שעשו את זה בפורום ויש פרוייקטים מצולמים שכוללים פירוק ומחירים. ממליץ לעשות חיפוש והסתכל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האמת שעשיתי חיפוש אבל לא בדיוק מצאתי מה שחיפשתי.אולי זה בעמודים היותר ישנים ולא הגעתי אליהם.

אני מחפש עבודה איכותית כולל הכל,לא רק חיצוני וכשאני אפתח מכסה מנוע יראו שני צבעים.

אז יש מישהו מוכר שעושה עבודה טובה?

אני בכל מקרה אעשה תיכף עוד חיפוש פה בפורום.

תודה לעוזרים.

פורסם

צביעת רכב או חלקים כגון גג מכסה מנוע מהווים ירידת ערך.

אך אם הרכב הוא זה שבתמונה {רובר 416} אז צביעתו היא אפילו עליית מחיר.

רכבים ישנים יכולים לדרוש ולקבל תוספת מחיר לרכב שעבר צבע.

• תוכן חדש...