Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע עברתי לרמת גן, בתור חובב כדורסל אני לא מצליח למצוא מגרש נורמאלי שאפשר להתאמן/לשחק בו אז אולי מישהו מהאזור יכול לכוון אותי, איפה יש באזור מגרש כדורסל חיצוני בעל תאורה בערב שאפשר להכנס אליו??

פורסם

איפה בר"ג? זאת עיר גדולה (יחסית).

באזור צפון ר"ג - יש מגרשים באהל שם, באשכול הפיס, ואני די בטוח שהם פתוחים גם בערב. יש גם את המגרש של בית"ר ר"ג (קבוצת ילדותי, יאללה בית"ר!) ברחוב פני הגבעה.

באזור הדרום - יש מגרשים בפארק עידית וולפסון, ליד בית גיל הזהב. טכנית זה ת"א, אבל זה מטר מר"ג.

יש מגרשי כדורסל מקורים בתיכון שב"צ בגבעתיים. גם זה קרוב לר"ג.

בקיצור, תן מיקום קצת יותר מדויק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני גר בקרבת מקום להצתלבות הרחובות הרא"ה וירושלים.

התיכון שציינת בגבעתיים, הכוונה לזה מול הקניון? ראיתי את המגרש ובאתי לשחק בערב אבל אין אור.

פורסם

כן, הוא נמצא פחות או יותר מול הקניון. מעניין, כי פעם הייתי הולך ברגל באזור ואני זוכר שהיו משחקים שם, גם בערבים.

אני אנסה לחשוב על עוד מגרשים. אם אזכר משהו - אתן קריאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למיטב זכרוני יש ברחוב הגלגל מגרש מואר אבל אני לא מצליח למקם אותו בראש (בכל זאת עברו יותר מ 20 שנים מאז שגרתי בסביבה).

באורה מודיעים היו סלים בעבר. לא יודע אם הם עוד קיימים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל המגרשים שעולים לי הם לא בסביבת מגורים שלך

כי אני מכיר מגרשים משני צדדי רמת גן ואתה גר באמצע כזה.

תנסה לברר על בתי ספר באיזור שיש בהם אוליי .

• תוכן חדש...