Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
קדימה ברווז, אני מתנדב להביא מייבש שיער, ולנדב עוד פציינט לניסוי עם דנט מעצבן על מכסה המנוע (לא, לא המנוע הזה, סוטה ארור שכמוך). אני מוכן להגיע למרכז חורב, אבל! בזמן שמתאים לי.

*עריכה: אני מתנדב גם להביא מצלמת ווידאו HD 1080 לצלם את הפלא קורה (או את כל הצבע מתקלף לנו מהמכוניות)

מחר בבוקר, אני מנסה את זה על הרכב. אפרסם תמונות של לפני ואחרי...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

רגע, אז זה הורס את הצבע או לא?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

cgmtzmw2doyd.jpg

mgikzvogmkjv.jpg

0ka0mndjzjmn.jpg

mnzgmtg0w0ye.jpg

wfkxgetnuo5n.jpg

m5mzmicnz3md.jpg

zqiozdtbwzzj.jpg

zye2mrmzyyem.jpg

z2jmdnrijmi4.jpg

3dugmwk1zumn.jpg

zjhjxmymywya.jpg

dzryyctmgzmx.jpg

iwy5yzqymmwm.jpg

2nyyvyqozzht.jpg

מי אמר שיש בעיה עם השילוט ב-431?!

tzktodmrjbwi.jpg

k12nyzimnyvd.jpg

רשום למעלה שאין מציל... אולי זה מסביר מה קרה לעוד 90 איש

fmmmu4owdkmg.jpg

היגיון צה"לי

dn3ybljmzzqj.jpg

njfhy1am2e2z.jpg

3kqywemnjxfn.jpg

פורסם
http://www.youtube.com/watch?v=WoTRoRbQxVc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יוני קרעת אותי פה עם הלימוד סינית שהבאת! חוויתי LMAO עצבני פה...

קדימה ברווז, אני מתנדב להביא מייבש שיער, ולנדב עוד פציינט לניסוי עם דנט מעצבן על מכסה המנוע (לא, לא המנוע הזה, סוטה ארור שכמוך).

LOL'S

אני מוכן להגיע למרכז חורב, אבל! בזמן שמתאים לי.

*עריכה: אני מתנדב גם להביא מצלמת ווידאו HD 1080 לצלם את הפלא קורה (או את כל הצבע מתקלף לנו מהמכוניות)

זו תהיה בעייה, אלא אם הזמן שמתאים לך הוא באיזור יום שישי (כל יום שישי) בצהרי היום (סביבות 15:00-16:00).:|

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בהתחשב בעובדה שאני עובד ביום חמישי עד סביבות 4-5-6 בבוקר, ובשישי מ7-9 בערב, זה נראה אפשרי, אם כי קצת לחוץ.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

attachment.php?attachmentid=184428&stc=1&d=1262551430

attachment.php?attachmentid=184429&stc=1&d=1262551430

attachment.php?attachmentid=184430&stc=1&d=1262551430

attachment.php?attachmentid=184431&stc=1&d=1262551430

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נמשיך.

דמוטיבטורים:

פורסם
ME LIKIE, מכיר את זה ממזמן, מאמין שיכול לעבוד, מקווה שעובד (יש לי אחלה דנט בשבילו), לא יודע מאיפה להשיג את הספריי המקפיא.

מי שיארגן לי ספריי מקפיא מוזמן להשתתף בניסוי בשידור חיי ומתועד בווידאו. אני מנדב דנט מעצבן בדלת האחורית שלי (לא "הדלת האחורית" הזו, סוטים ארורים שכמותכם~!!!)לניסוי.

עוד נחוץ: מייבש שיער. אני יכול לארגן רק בלואר, לא מאמין שזה טוב לצבע.

אני רציני לחלוטין- אני מתנדב לבצע הניסוי הנ"ל ומבקש מתנדבים לאספקת המצרכים כשאני מנדב את הפציינט. אנא הגיבו על שירשור זה ולא בפרטי- למען תהיה שקיפות. יתרה מזאת, הודעות שיתקבלו בפרטי יצוטטו לכאן כלאחר כבוד.

**האותיות הקטנות!! :

המתנדבים ייאלצו להגיע למקום שאני אבחר לביצוע התיקון, באיזור מרכז חורב בחיפה, מטעמי נוחות (רחבה נוחה מתחת לבניין של חבר טוב). תהיה קולה אך לא יהיו כוסות...

אז יאללה, מי קופץ על ההזדמנות?

הספריי המקפיא אתה יכול לקנות בכל חנות מחשבים או אופיס דיפו

מדובר על הספרי לחץ אוויר שמנקים איתו את המחשב, כמו שמראים בסרטון פשוט הופכים את המיכל ואז זה יוצא כנוזל.

בהצלחה.

קדימה ברווז, אני מתנדב להביא מייבש שיער, ולנדב עוד פציינט לניסוי עם דנט מעצבן על מכסה המנוע (לא, לא המנוע הזה, סוטה ארור שכמוך). אני מוכן להגיע למרכז חורב, אבל! בזמן שמתאים לי.

התרומה הצנועה שלי לעניין,

הייתה לי מכה בפח שעצבנה אותי ובעקבות ההודעות האלה אמרתי שאגש ואבדוק בעצמי.

9c1OzrubMVU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הצבע לא נפגע ולא התקלף, לפח לא קרה דבר אך יתכן והמיקום והמכה הזו הספציפית מעט בעייתית.

אני אנסה שוב ברגע שיזדמן לי לקנות עוד כמה בקבוקי לחץ אויר, נגמר לי התרסיס בניסיון השלישי (הוא היה משומש כבר..).

אני לא אומר נואש, יש לי עוד כמה לחיצות בפח שאני אנסה להוציא החוצה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

וי-טק אנושי:

http://www.youtube.com/watch?v=QXDNxkUiUws&feature=popt02us01 דרך יוטיוב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...