Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת מתבקש:

office space

את shes out of my league אני ואשתי מצאנו צפוי ומשעמם, ולמעט כמה גיחוכים קטנים לא היה מצחיק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרולד וקומר, גם הראשון וגם השני !!

קומדיות מפילות מצחוק !! :lol:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

Life aquatic הוא מעיין פרודיה על סרטי טבע בסגנון ערוץ NG, הזוי למדי, עם קצת פנטזיה בדומה לפרסומות של פלאפון. נראה לי שהוא מתאים לקהל רחב - האינטיליגנטים יותר יהנו מרבדים עמוקים יותר, אבל גם ילדים יכולים לראות ולהנוות. אין גסויות וסקס.

:turn-l:
פורסם

Bad boys 2 לדעתי סרט פעולה מאוד מאוד מאוד מצחיק.

עם ויל סמית'- מומלץ מאוד!!!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

הרולד וקומר יהיה קצת גס. גם אני מאוד אהבתי אני עצמי ואיירין וההנגאובר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש משהו במה שדריש אמר, הרבה אנשים יעקמו גבה כשיהיה מחסור בציצים או בדיחות גסות נוסח ימי התיכון המהוללים..

אם כך, כל דבר בסיגנון Office Space (מומלץ מאוד !!!), Be Kind Rewind, Kickass יהיה רלבנטי.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אם אין לך בעיה ללכת "קצת" יותר אחורה בשנים אז אני ממליץ על Monty Python And The Holy Grail

"I don't want to talk to you no more, you empty headed animal food trough wiper. I fart in your general direction. Your mother was a hamster and your father smelt of elderberries."

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

להקרנה במשרד?

רק המשרד

בגרסה האמריקאית כמובן.

סדרה ענקית וקורעת מצחוק.

LIFE AQUATIC גם מעולה וכמובן שגם מונטי-פייתון

אבל אם אני צריך להקרין משהו לחבר'ה שעובדים איתי במשרד - THE OFFICE האמריקאית, בלי התלבטות בכלל.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רק המשרד

בגרסה האמריקאית כמובן.

אבוי חילול הקודש.

האמריקאים כמו שהם יודעים לקחו מוצר מעולה והוסיפו לו גבינה, שיהיה רך ושמנוני ויחליק בגרון בלי להתאמץ ללעוס.

ריקי ג'רוויס הוא גאון! ולמי שידע להעריך את המשרד בגרסתה המקורית (בריטית) - מהר לראות את הניצבים, Extras בשפת המקור.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...