Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הסרטים המצחיקים ביותר בשנים האחרונות שלא הוזכר - רעם טרופי. נוגע בגאונות ברגעים לא מעטים.

I'm a lead farmer !!! :lol:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
snatch

לא מסוגל לחשוב על סרט יותר גאוני ומצחיק מזה.

אכן קורע,ואם כבר זרמנו לכיוון, אז "לוק סטוק שני קנים מעשנים" להשלמה...

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

Pineapple Express !!!

http://www.youtube.com/watch?v=bYg2EJLJids דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.imdb.com/title/tt0910936/

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

שמע אני חולה על סט רוגן, יש לו סרטים קורעים מצחוק אבל לא לקהל המבוגר לדעתי, יש לו את הסרט "עקוב ודווח" זה סרט קורע מצחוק, ואפילו אל תנסו לחפש טריילר ביוטיוב כי הטריילר בכלל לא מעביר איזה מצחיק הסרט באמת, יש לו גם "הדייט שתקע אותי" והוא גם שיחק ב-"בתול בן 40"

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
המשרד בגרסה האמריקאית כמובן. - בסדרה מדובר על משרד אמריקאי בסביבה תאגידית. לך תדע באיזה משרד עובד פותח השרשור, ועד כמה זה רלוונטי לרחל ומזל (במלעיל) שעובדות איתו.

זולנדר-אחד הסרטים המצחיקים - הומור "מיוחד", לא לכל אחד.

אל תתעסק עם הזוהן - יותר מדי סקס ורמיזות מיניות.

לילות טאלאגדה - אולי, אבל נראה לי שצריך לדעת קצת על נאסקאר בשביל זה.

אחים חורגים - לחובבי הז'אנר, עלול להיות קצת מוגזם לשאר בני התמותה.

ובכלל כל הסרטים של וויל פרל קורעים - אולי את המעריצים שלו ב-SNL, אבל לא את האזרח הממוצע.

snatch - ממש לא לכל אחד. מתוחכם ולפעמים גם מתחכם מדי בשביל הקהל הרחב.

"לוק סטוק שני קנים מעשנים" - ראה סעיף קודם.

superbad - מובן לגיקים בלבד.

wedding crashers - אחד החביבים עליי אישית, אבל קצת ארוך מדי ומתפלסף לקראת הסוף.

role models - שוב, מובן לגיקים ולצעירים בלבד, יראה הזוי לגמרי לאנשים מן היישוב.

חגיגה בסנוקר, צ'ארלי וחצי. - תת-רמה. על כך נאמר "המכנה המשותף הנמוך ביותר".

-----

פורסם

חבר'ה תודה על התגובות!

הסיבה שרציתי סרט מהשנתיים האחרונות היא כי את רוב ה"קלאסיקות" שציינתם פה דוגמת אופיס ספייס, סנאץ' (זה לא קומדיה:|), ביג לבובסקי ועוד כאלה ואחרים (את דייט ליילי לא אהבתי, ראיתי בקולנוע) המון אנשים כבר ראו ואני מחפש משהו שהוא גם מצחיק נורא גם סיכוי קלוש יחסית שהרבה אנשים ראו (יוקרן לכ20 איש) וגם הייתי מעדיף בHD.

בכל אופן אני אראה טריילרים של כל יתר ההמלצות שלכם ביום יומיים הקרובים ונחליט :-P

נ.ב - אגב אין בעיה עם גסויות או רמיזות מיניות כפי שציין הבחור הנחמד מעליי לגבי ה"זוהן" (סרט שראיתי אישית 3-4 פעמים והייתי מקרין אם לא היו אומרים לי כבר 8 אנשים בערך שהם ראו)

זה 20 איש שכולם בגילאים 20-30

שוב תודה

פורסם

יש קומדיה רומנטית שלא כלכך הצליחה בארץ אבל זה סרט כיפי לאללה, לא יודע אם מתאים לך אבל מי שמחפש סרט נחמד לערב עם האשה, שיילך לספריית וידאו הקרובה (AKA אינטרנט) וישכיר (AKA יוריד) Forgetting Sarah Marshall

פורסם

סרט ישן שיכול, אולי, להצליח הוא "בי"ס לשוטרים מתחילים". קומדיה ישנה אומנם אבל עדיין היו לה 6 סרטים (אם כי הכי טובים לדעתי היו 1 ו-3).

מהשנתיים האחרונות? "קיק-אס" אחלה רעיון.

קצת יותר ישן אבל לא שנות השמונים זה "האפי גילמור", ואם תצליח להשיג באיכות נורמלית יש את הסרט "מגודלים" שעכשיו מוקרן בקולנוע. סרט ענק לדעתי!

פורסם

אוסף פרקי SOUTH PARK

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל ההמלצות שנתנו לך כאן טובות בפני עצמן, הבעיה היא כמו שדריש ציין שלא ידועה סוג האוכלוסיה.

הייתי רואה את SPACEBALLS בפעם המיליון ועדיין הייתי צוחק כמו שיכור.

ויל פארל ענק, אבל מניסיון, לא מכיר בנות רבות שחולות עליו, אם כן בראש שלך אז יש סרט שלא ציינו שאני מאד ממליץ בשם:

anchorman: The Legend of Ron Burgundy

DATE NIGHT מצויין לאוכלוסיה מעורבת לטעמי, לא מזמן ראיתי אותו ונהנתי, פשוט וקל, לא מתוחכם מדי והשילוב של טינה פיי וסטיב קארל מעולה.

HANGOVER סרט מצחיק נורא, הרבה הומור פיזי שלא צריך להתאמץ כדי להבין.

והמלצה אישית שלי בשבילך לצפות בבית עם האשה ולהקרע מצחוק הוא THE IDIOT בגרסא הצרפתית (מסתבר שמעלים על פי המחזה המקורי מחזה בקאמרי ממש בימים אלה עם יעקב כהן).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...