Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע פשוט לאן זה יוביל ישה, אז אני נמנע מזה.

אבל, כן, לשאלתך - לדעתי האישית, לא נתקיימו התנאים להכרה בהתאחדות נוספת - וזו לא רק דעתי. גם התאחדות האופנוענים התנגדה ולא סתם. אכן זה דיון לבית המשפט ואולם, אינני יודע אם למי מאיתנו נותר כוח לכך - אולי מרשל באמת צודק - ועדיף לתת לטבע לעשות את שלו.

אלון

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שכן , כדאי לחשוב איך הופכים לימון ללימונדה

אם משרד הספורט מוכן לתקצב שתי התאחדויות שונות לאותם אנשים, מי אנחנו שנמנע זאת ממנו . :-D

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אלון

אם אתה לא הולך להילחם על כך אז בשביל מה באה הודעתך. רצון להקיא מהבטן .

אז למה לא לפרגן ???

אם אני מבין את אריה מדובר ב 30 (שלושים ) איש בלבד שעוסקים בכך!!

סערה בכוס מים ריקה. עצוב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

איזה מזל שיצאתי לחופשת לימודים שסוף סוף אוכל לענות לך אלון,

1.זה אומנם לא הגיוני שבישראל נישבר קרטל אך למזלנו הוא נישבר.

איפה נישמע דבר כזה שצבר נהגים חזק כל שניתן ישבית אימונים כי לא ניראה לו דבר מה, בעוד אחרים רוצים להתאמן?

העמותה שלכם לא מעוניינת שנהגיה יצברו שעות אימון? לא צריך, ישנה קבוצה שדואגת לנהגיה גם אם הם רק 8 נהגים.

לפחות הם צוברים שעות במתחם סטרילי ולא חובבני בשבתות ללא פיקוח מאבטחים, וכן מאבטחים ואמבולנס עולים כסף זה לא בושה.

2.אם אירגון סגר "דיל" אם הרשות על הספרינט ואוטו-קרוס זה לא אומר שהקבוצה השניה לא תסגור על הראלי.

לשמחתי גם אתם יכולים לפספס ולהפסיד ולא רק לשלוט בכוחנות.

3.למרות שאני בזמנו הלא רחוק דגלתי להפיק ספרינטים כי זה הכי קל להפקה ובנוסף הכי מכניס כסף, ונגמרו החינכונים אני עובד מהיום רק בשביל כסף! גם בספורט, ואם לא יש לי מה לעשות.

לאחר 6 שנות תרומה בחינם לקומץ נהגים דשני מזומנים(נדב-אומנם אתה לא מפוצץ אך אם שמת 50K על רכב לנסיעה פעם בחודשיים בממוצע סימן שיש לך), אני אפילו לא מחזיק ברכב פרטי.

לכול אותם מסכנים שנוסעים בגרוטאות שלא מסימים סטייג' אין מקום בראלי, שישתתפו בספרינטים, זה זול וזה קצר.

לכל האחרים אני קורא להגיע להתאמן, לעשות, ולא להקליד.

בהצלחה לקבוצה החדשה שתחזיקו מעמד עוד שלוש שנים שאוכל לחזור ולתרום לכם מאהבת המקצוע בשמש היוקדת.:-P

פורסם

לא ענית לי לכולם אסף - כי לא שאלתי כלום - אמרתי את דעתי האישית. אבל אני בניגוד לך - לא חושב שכל 8 נהגים צריכים התאחדות נפרדת.

אתה, גבי סרוגו ויוסי ניסן - כנראה חושבים שכן - זכותכם.

קרטל??? באיזה סרט אתה חי???

מאחל לך בהצלחה מול ההתאחדויות השונות (הרבות שקמו ועוד יקומו) - אזכיר לך שמי שהעביר אתכם סדרת חינוך בזמנו - היה גבי סרוגו.

בשיא הכנות - לפחות בעניין זה אני סומך עליו (על גבי) שטובת הנהגים תעמוד מנגד עיניו לפני הכיס שלך. עם או בלי רכב.

אלון

נ.ב.

שוב אני מריח כיוון של עימותים לא רצויים. איך אמר לי חבר טוב - לא ראלי, אמור מהיום רע-לי...

אז אני משאיר לך את השרשור אסף, פרשתי. ולך ישה אענה - כי שאלת בכנות, הודעתי באה כתגובה לפרסום השמח על הודעה זו של הכרה -מותר להביע צער על הדבר, לא? מותר להחזיק בדיעה אחרת, לא?

אני עצוב היום, כי לדעתי בכל מקרה נהגי הראלי הפסידו - בין אם יפתח סכסוך משפטי בעקבות "חוכמת הרשות" ובין אם תתקיימנה שתי התאחדויות זו בצד זו. עד כדי כך אני מודאג, שהמלצתי לשקול פירוק ההתאחדות שלנו (IRDA) - מכיר את משפט שלמה? אני לא רוצה לקרוע את התינוק הזה לשניים. יוסי ניסן בהחלטתו - העמיד אותנו שם, זו דעתי, על זה העצב שלי. מה יקרה? תלוי יותר בחברים שלי מאשר בי - אנחנו דמוקרטיה.

פרשתי!

אלון

פורסם

אלון

נו, באמת..

מותר לך להיות עצוב, אבל הרחקת בהערכה או בהמלצה שלך - לפרק את התאחדות IRDA ?

להזכירך - IRDA קמה בכדי לייצג את הראליספרינט,ראלי קרוס,טיפוס גבעה,אוטו ראס וספורט עממי !

על מה כל המהומה והדרמה ?

אני חושב שאין הרבה מה לעשות כאשר הרשות החליטה , יש דרך לחלוק ולנסות לשנות אך זו לא הבמה , מצטער .

למען הסדר הטוב ,יש כללים מקובלים שאין להפר .

אל תשכח באיזה תפקיד אתה נושא ולכן עליך לשקול היטב את ההתבטויות שלך.

שוחחנו על זה והחלטת לבחור בדרך מסויימת בכדי לשנות את הגזירה.אז אנא ממך אל תעשה את זה פה כי זה לא נראה טוב בכלל , ואם רצונך להביע מחאה וכדומה תציין באופן ברור שזו דעתך הפרטית בלבד ואינך מביע דעה בהיותך יו'ר המועדון המוטורי הישראלי 2010 (מועדון מוביל ב-IRDA) כי לדעתי יש חברים במועדון שלא כל כך מזדהים עם צורת התגובה שלך כאן בפורום.

סיכמנו שעל כך נדון בישיבה של כל הנוגעים בדבר וכאן אתה כבר מקדים ועושה פרובוקציות שלא מיטיבות עם אלה שאתה מייצג !

חובתי לאזן , אכן יש לא מעט דברים נכונים שכתב אלון ונכון זה מרגיז ומקומם , אך לדעתי צריכים לעזוב את כל המלחמות, שכנראה לא יסתיימו בעתיד הקרוב , ולכוון את האנרגיות שנשארו עדיין, כדי לשקם ולגרום שיהיה ספורט.

אם ההכרה הזו לא במקומה, מהר מאוד יתוקן הדבר אחרת לא יהיה ספורט, ואני מאמין שאולי כאשר נשים את המריבות והאגו בצד בסופו של דבר זה ישתלם לכולם כי, אין לנו ברירה, כל כך מעט ספורטאים על כל כך הרבה סוגי ספורט מוטורי , זה לא יעבוד !! תבינו ותפנימו !!

1.מירוצי ראלי לא יתקיימו באופן סדיר בקרוב ,ועל זה כולם מסכימים , גם סרוגו !

2.מה שנוכל לקיים בזמן הקרוב זה ספורט עממי וראלי ספרינט ,אז על מה כל האובססיה ?? מספיק , די תתעוררו !

אני מציע לכל הקוראים להבחין בין המגיבים שהם ספורטאים בנפש והדבר כואב להם מאוד (וכאן אני מבין את אלון) לבין אחרים שמוכרים כמעאכרים ושלעולם לא ישבו מאחורי הגה ולא יודעים איך חובשים קסדה, והם אלה שבדרך כלל מציתים את הדיון !!

ואני קורא לכל החברים שעוסקים בספורט נהיגת השטח ושקוראים לעצמם "נהגי ראלי לסוגיו" בוא נתאחד ונקיים אירועים ונפסיק עם השטויות, הרי ביום שיהיה אירוע כווולם יופיעו ולא כל כך חשוב מה אורך המסלול כי רוב העוסקים עדיין לא ברמה כזו שיכולים לאמר "אני לא מניע את הרכב בשביל 3 ק'מ" !!!

בתקווה לשיתוף פעולה הכרחי מצד כולם.

מישל

פורסם

להזכירך - IRDA קמה בכדי לייצג את הראליספרינט,ראלי קרוס,טיפוס גבעה,אוטו ראס וספורט עממי !

ספורט עממי ? אתה מתכוון לג'ימיקנה לא ?

2.מה שנוכל לקיים בזמן הקרוב זה ספורט עממי וראלי ספרינט ,אז על מה כל האובססיה ?? מספיק , די תתעוררו !

פה נראה לי שהכוונה אולי לראלי ספרינט , גם ספורט עממי לא ניתן לעשות (ולא רק בגלל שהמושג ספורט עממי לא קיים בישראל)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=331153&page=3

פורסם

......

מישל

לא נכון מישל ! IRDA העמותה קמה גם כדי לעשות ראלי.

כש"הפורשים" פרשו, ניסינו לגשר ולכן הסכמנו ב - IRDA העמותה (ואני מדגיש - העמותה), לוותר על הראלי לטובת סרוגו ושות' וזאת בתנאי, שכאשר תקום התאחדות סרוגו ועמותת הראלי שלו יצטרפו יחג עם IRDA העמותה להתאחדות אחת.

כאשר קמה ההתאחדות, אנחנו בטפשותנו קראנו לה גם כן IRDA, ושינינו את שם העמותה ל"המועדון המוטורי הישראלי 2010". זו הייתה טעות משום שמסתבר שהאנשים לא מצליחים להבין ש - IRDA ההתאחדות אינה שייכת רק ל- IRDA העמותה לשעבר.

כאשר הוקמה התאחדות IRDA, גבי סרוגו חזר בו מהתחייבות כתובה וחתומה ולא הצטרף אלינו להתאחדות.

ועכשיו הוא קיבל התאחדות בנפרד ...

כל הכבוד לו ולחבריו שהצליחו לכופף את כולם וגם להשחיל.

ואתה אסף ש.

האם אתם כעת בזיג, או בזג?

רק אתמול הייתם חברי IRDA (ההתאחדות).

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם
ספורט עממי ? אתה מתכוון לג'ימיקנה לא ?

כן אכן, אני מתכוון לג'ימקאנה !!

פה נראה לי שהכוונה אולי לראלי ספרינט , גם ספורט עממי לא ניתן לעשות (ולא רק בגלל שהמושג ספורט עממי לא קיים בישראל)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=331153&page=3

הכוונה בהחלט לראליספרינט ולספורט עממי ,מה לא ברור ?

andernalin_junk- נראה לי שאינך בקי בנושא ! IRDA זו ההתאחדות בה חברים המועדון שלך L2DRIVE,STI,PSI(ספורט עממי),המועדון המוטורי הישראלי (המייצג את הראלי ספרינט) וכו.....

מישל

פורסם

andernalin_junk- נראה לי שאינך בקי בנושא ! IRDA זו ההתאחדות בה חברים המועדון שלך L2DRIVE,STI,PSI(ספורט עממי),המועדון המוטורי הישראלי (המייצג את הראלי ספרינט) וכו.....

מישל

מישל,

המועדון המוטורי הישראלי מייצג ראליספרינט וגם ראלי. אם 8 נהגים זה הקריטריון להתאחדות ראלי - אזיי במועדון המוטורי הישראלי מגולמים לפחות 3 התאחדויות ראלי.

לא חבל על כל המלל הזה...

תנו קצת זמן - דברים יבואו על מקומם - כך או כך.

אלון

נ.ב.

ניר בן ארי - מילים כדורבנות. כל מילה בסלע!

אלון

פורסם

אני נבקש לחזק את דעתו של מישל כיון שהצהיר כאן דבר חזק:

"... ואני קורא לכל החברים שעוסקים בספורט נהיגת השטח ושקוראים לעצמם "נהגי ראלי לסוגיו" בוא נתאחד ונקיים אירועים ונפסיק עם השטויות, הרי ביום שיהיה אירוע כווולם יופיעוולא כל כך חשוב מה אורך המסלול כי רוב העוסקים עדיין לא ברמה כזו שיכולים לאמר "אנילא מניע את הרכב בשביל 3 ק'מ" …!!!

הרי כל הנהגים בגדול מונים 25 איש יחד עם דודי לזר-תתחדש, ושי שמעוני שלפי דעתי דודי מחממם גם אותו לבנות רכב או שיתן לו את שלו.

לניר:

היום אני אדם "חופשי" יצאתי מהמועדון לשלוש שנים של לימודים ואני לא מגיע יותר לישיבות ובעיקרון גם לא לאימונים.

החלטות המועדון בעבר היו תמיד במחשבה שמקומנו איתכם אנשי IRDA ואמרת נכון שאסור היה לקרוא להתאחדות בשמה בגלל השלכות שם זה.

אבל להבנתי בכל פעם לקראת מהלך מסוים חיברתם את ממ"י אליכם ואחר-כך זרקתם אותם לרחוב…

בכל פעם שהייתה לכם הזדמנות שיסיתם את כולם נגד ממ"י.

אבל בלב ידעתם ועדין יודעים אולי הם חארות אבל מארגנים נהדר(ולא צריך להתרגש שמישהו צועק, הוא יירגע, סה"כ גם יש לו אחריות ורגש).

כאדם פרטי:

אני חושב שאין מקום להתאחדויות רבות,

כשאלון התחזק ב"irda" (אימון המנחת ברוחמה) אפילו חשבתי שיש עתיד, דור צעיר אתה יודע?

אך לאחר מס' מפגשים והתנהגות בוטה שגם לעיוור קשה לפספס את זלזולכם בממ"י וחוסר הפרגון, הם החליטו סוף סוף שמספיק,אז בהצלחה תעבדו לבד ושהם יעבדו לבד לקהל לקוחותיהם (8 נהגים).

לפחות למישהו יצא לנהוג ולהתאמן בנחת.

שוב אין מקום לזה אך כנראה שאין בררה.

רק דור צעיר יוכל לבצע מהלך נקי אך אין בנמצא מנהיג כזה עדין.

נ.ב.

אפילו להרשם לאתר ההתאחדות לא נתנו לי וחסמו אותי,

מה אנחנו במדינה קומוניסתית?

פורסם

ניר תראה על מה נחמץ ליבי(גם אני מישל אוהב מרוצי מכוניות):

"Amir Gamliel

דרושים : 4 חבר'ה המעוניינים להיות מארשלים (אחראי בטיחות ) באימון ראלי

בתשלום כמובן.

רק אנשים רציניים בבקשה

פרטים נוספים בהודעות פרטיות או טלפון"

לאימון של ממ"י והתראחדות הראלי אסרו על הנהגים "האחרים" להגיע,

עכשיו הם מתים ורוצים להארגן ארוע.

למה? למה?

ניר אני חייב לבוא אליך מחר לקפה=זה על חשבון יום העבודה.

פשוט חבל אין מילים.

איפה השכל ניר בן ארי, דובי, אמיר, עופר שוורץ אני מתחנן תצילו את השטות הזו. ואם צריך אני יגיע להיות לכם למרשל(בחינם).

יום טוב לכולם.

פורסם

מישל

מישל,

האמן לי שאני יותר מדי בקיא בנושא, ולכן הודעתי נכתבה כפי שנכתבה

פורסם

אסף

כאשר קיים בלבול וערבוב בין תפקידים שונים, מתחילות הבעיות .

ברוך שליט מארגן מרוצים, כל זמן שהוא מתעסק בארגון מרוצים, כל הקליינטים ( נהגים ) מסתדרים איתו.

ברגע שהוא התחיל להתערבב בפוליטיקה וניסה לקבל הכרה כהתאחדות, התחילו הבעיות .

שמעת פעם שנעם הימן או גדי צוקר פנו ליוסי ניסן ? ביקשו לקבל הכרה כהתאחדות ?

שאירגנתי תחרויות עבירות לא הסכמתי לשבת בוועד העבירות, אפילו לא כמבקר, למרות שהיה חסר בן אדם לתפקיד ולחצו עלי, ידעתי שכמארגן אסור לי להיות בגוף שמייצג את הנהגים.

אני רוצה להשתתף בתחרויות שמארגן ברוך שליט, אבל ברגע שאני שומע שהוא פועל נגד העמותה שמייצגת אותי, אני לא יכול ללכת להתחרות אצלו.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
לא נכון מישל ! IRDA העמותה קמה גם כדי לעשות ראלי.

).

ניר ידידי

הבנת נקרא , שמעת על זה פעם ?

כתבתי במפורש ציטוט " IRDA קמה בכדי לייצג את הראליספרינט,ראלי קרוס,טיפוס גבעה,אוטו ראס וספורט עממי !"

"IRDA" הכוונה להתאחדות ולא לעמותה כפי שאתה מציין !! אם רציתי להתייחס לעמותה הייתי כותב "המועדון המוטורי הישראלי 2010" .....אתה מבלבל את כווולם !!

מקווה שאתה מסכים איתי..

אלון

האמן לי שאני מבין אותך , אבל למה לבזבז אנרגיות לשווא ? הכל יסתדר עם הזמן , מבטיח , אתה עוד תראה.....

מישל

• תוכן חדש...