Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אנו שמחים לבשר כי המאמצים הרבים שננקטו בשנה האחרונה נשאו פרי ועמותת הראלי הישראלית קיבלה הכרה ממשרד הספורט והרשות לנהיגה ספורטיבית כעמותה המרכזת את תחום הראלי בישראל.

בימים אלו התחלנו בשלב הבא שהוא עבודה על תקנונים ומיסוד העמותה כהתאחדות.

אנו מקווים להצליח בתפקידנו ובשיתוף פעולה עם גורמים שונים בענף.

בכבוד רב

ועד עמותת הראלי הישראלית.

עמותת הראלי הישראלי !

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם בטח יודעים מה זה אומר

אם אתם שמחים אז...

אני שמח בשמחתכם.

שאו ברכה וסעו בזהירות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המון ברכות,

שתתחזקו בתחומכם,

שתגדילו את מס' החברים ושתדעו לעסוק בספורט ולא בפוליטיקה כי המדינה קטנה ומשפחתית.

מי ייתן ונעסוק בספורט ונקיים מרוצים ולא אימונים.

שוב ברכות "חיזקו ואימצו".

פורסם

אם היו מרוצים כמו עמותות מצבנו היה מעולה.

מישהו יכול להסביר את ההבדלים בין העמותות השונות? ולאן כל אחד חותר?

I don't drive fast, I fly low

פורסם
מזל טוב!

צעד צעד, בסוף נראה את האור

זהו צעד אחורה יותר מאשר צעד קדימה.

הצעד הזה מפצל רשמית את ספורטאי הראלי בארץ ולדעתי רק יחריף את המאבקים ויגזול שוב זמן אנרגיה וכסף לטובת פוליטיקה במקום לקידום הספורט.

ראש הרשות לנהיגה ספורטיבית מר יוסי ניסן החליט את אחת מההחלטות השנויות ביותר במחלוקת בהעניקו מעמד התאחדות לקומץ ספורטאים קטן על בסיס שלדעתי אינו עומד בשום קריטריון שקבע החוק. אני משוכנע, כי שרת הספורט החתומה על ההכרה - לא ידעה על מה היא חותמת ואין לי ספק, כי אילו הייתה יודעת לא הייתה חותמת.

למיטב זכרוני, ר' מינהל הספורט ד"ר שפר התחייב בפנינו (נציגים מהתאחדות IRDA) בישיבה בה השתתפה גם עו"ד מטעם משרד הספורט כי צעד כזה לא יקרה, עתה רואים מה הייתה שווה התחייבותו.

מה יקרה בעקבות זה - רק הזמן יגיד.

בעיניי - זהו יום עצוב לספורטאי הראלי - יום שמח מאד לגבי סרוגו וחבריו ברשות לנהיגה ספורטיבית. שאפו על המהלך, גבי!

אלון חלווה

פורסם
ו.

מה יקרה בעקבות זה - רק הזמן יגיד.

בעיניי - זהו יום עצוב לספורטאי הראלי -

אלון חלווה

זמן, זמן זה בטוח יקח!!!!

ל***** כו*******

אולי הנכדים שלי לא יצטרכו להחשב כעבריינים במדינה הזאת!

מה מה ביקשנו

מסלול נורמאלי לנהוג עליו בכיף אם תחרות נושאת פרסים!

אפילו בסוריה הם מתחרים -

בירדן!

דובאי היא אני חושב הספונסרית הכי גדולה!!!

כמו שנאמר: למה לא אוגנדה ,למה לא אוגנדה

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אלון

קח את זה בקלות עד כמה שאפשר.

יש סה"כ איזה 30 מתחרים בראלי ובראלי ספרינט גם יחד, אז אותם אנשים בשנה הראשונה יהיו רשומים גם פה וגם שם.

חוץ מאמוציות אני לא מבין למה כל האנרגיות שהושקעו בפיצול הזה, כאשר אחרי שנה ההגיון הבריא כנראה יאחד שוב את כולם.

כי הרי אין טעם לאותם אנשים להיות רשומים בשתי עמותות והתאחדויות שונות.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אלון שלום

וכדי שתנוח דעתך אני מהאו"ם:lol:

תקנות הנהיגה הספורטיבית (תנאים להכרה בהתאחדות), תשס"ז-2007*

קיימות תקנות מפורטות כיצד יש לבקש הכרה בהתאחדות הן מהצד המינהלי אדמיניסטרטיבי הן מהצד הספורטיבי.

אני מעריך ורוצה להאמין , בניגוד אליך , כי התקיימו התנאים הנדרשים ולכן ניתנה ההכרה.

לשר במקרה שלנו השרה יש גם את הרשות לבטל את ההכרה , במידה והתאחדות אינה עומדת בקריטריונים גם אחרי מתן ההכרה.

אני בטוח כי אתה מכיר את הנושא על בוריו ולא חידשתי לך מאומה

אז מה קרה? מישהו שיחד מישהו? מישהו עיוור? מישהו החליט לעשות דווקא?

אשמח לקבל הסברך .

כמובן שפתוחה בפניך הדרך המשפטית אם אתה חושב כי נעשה כאן מעשה נבלה . הכתובת - בית המשפט לעיניינים מינהליים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...