Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכללים יפורסמו על ידי הרשות, יש אתר אינטרנט שהוקם לטובת העניין.

המכוניות שיורשו להתחרות הן גרופ N, ובנוסף גרופ A מסוג 2X4.

רכבי הראלי הקיימים היום בארץ יורשו להתחרות, בכפוף לבדיקות טכניות כמובן, ובמשך השנה הראשונה שלאחר תחילת המירוצים יצטרכו להתאים את עצמם לתקנונים.

מדובר בעיקר על המכוניות המשופרות יותר שיצטרכו לוותר על חלקים שאינם מותרים כגון גיר דוג או מנועים מחוזקים.

בנוסף לכך, התאחדות הראלי תפעל לטובת הקמת קטגוריות ומירוצי CUP, בהם יתחרו נהגים בעלי מכוניות מדגם זהה, על מנת להוזיל עלויות ככל הניתן (קנייה קבוצתית של חלפים ושירותים) ולהגיע למצב בו נהג מנצח לפי טיב נהיגתו ולא לפי עומק כיסו.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים

1. קורס הוצאת רישיון נהיגת מרוצים הוא קורס שמתאים לכולם פרט בתחום אחד והוא כללי הנהיגה הענפיים, כול השאר דומה, החוק, התקנות, מד"א וכד' הקורס שאנו עורכים מתאים לכול נהגי הרכבים, הדו-גלגלי, הטרקטרונים כאשר הנושא הענפי שאנחנו נעביר הוא הראלי ולדעתי הנושא מתאים לכול אלו שנוהגים בשטח במסלולים פתוחים.
  2. צריך לזכור שכול הקורס הוא 16 ש"ל חציו מד"א וכול השאר הוא עיוני כאשר הנושא הענפי הוא כ-שעתיים!!!!!!!
  3. לגבע קטגוריות, במסגרת הקורס יועבר מידע על דבר שנקרא "תקנות משלימות" בתקנות אלו נרשמים כול סימני השאלה שלגביהם התקנון משאיר פתוח לכול אירוע, אם תתאזרו בסבלנות יפורסמו התקנות המשלימות עם סיום החתימות הדרושות על מרוץ הראלי המתוכנן באמצע שנה זאת.
  4. אשמח מאד אם נגמד את הוויכוחים כאן לעשייה ועזרת החברים להקמת האירוע, דלתותינו פתוחות לכול מי שבאמת חפץ עד עכשו במרוצים ולא במילים והתכתבויות.

נברך את המרוץ

בברכת עלה והצלח

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם
לא נעלב, האלפא-סוד היא מכונית ראלי-קרוס ובשבוע הבא נכנסת לשלב חדש בשיפוץ שלה !

דובי

רק מילה למר נדב, בעוד תחום רכבי הראלי כפי שאנו כאן בארץ מכירים אותו (סובארו, מיצובישי) הולך ודועך בעולם ואילו הרכבים שתופסים לאט לאט את מקומם הם סוג של רכב ה IRC וכן אני מודע לכך שיש גם איוו 9/10 שמתחרות וגם סובארו אך הן לא פוגעות כבדות מדי גדולות מדי.

שים לב למה שקורה בתחום ה history rally בעולם, איזו פריחה, אתה יודע כמה כסף עולה להעמיד רכב מסוג פורד אסקורט (ברנדה) RS 1600 או RS 2000 מוכנה לראלי.

הרבה מעבר ל 100,000 יורו.

אז כן, לדעתי יש לספור את האלפא המיתולוגית גיבורת אשקלון, עפולה וקפריסין כאחד מרכבי הראלי בארץ. וכן היא מסוגלת לסיים אפילו 4 סטייגים של 10 ק"מ (במצב תקין כמובן):wink:

בב"ח

איתן

פורסם

איזה יופי! הרשו לי להיות אופטימי ולנחש שכבר בשנים הקרובות יהיה בארץ רינג ישראלי!

(שאליו ינהרו המוני רכבי הליסינג וימררו את חייהם של אלו החושקים בנהיגה ספורטיבית HARDCORE). :-D

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
רק מילה למר נדב'

אז כן, לדעתי יש לספור את האלפא המיתולוגית גיבורת אשקלון, עפולה וקפריסין כאחד מרכבי הראלי בארץ. וכן היא מסוגלת לסיים אפילו 4 סטייגים של 10 ק"מ (במצב תקין כמובן):wink:

איתן

הגיע הזמן שתפסיק לפנטז ולהשלות את אלה שלא מבינים כל כך בתחום , האלפא המיתולוגית והאחרות אינן מסוגלות לסיים ראלי כהגדרתו, הן בקושי יוכלו לסיים ספרינט אחד עד שלושה בשנה וגם זה בנימה אופטימית.

אני זוכר היטב כמה מכוניות סיימו את כל המירוצים באליפות ראליספרינט!!

גם "מכוניות ראלי" לא מעטות לא הצליחו לסיים את כל המירוצים , אז אנא ממך.....

ולכם , נדב ואיתן ולאחרים

הגיע הזמן שתפנימו , שאם מובילי עתיד הספורט אצלנו היו מבינים שצריך קודם כל לקדם ולפתח את ענפי הספורט הבסיסיים לפי הסדר המקובל בעולם -כגון,קארטינג ,ספורט עממי,ראליספרינט.....וכו' ורק בסוף לקיים ראלי ולא להיפך, היינו מזמן סופרים עשרות רבות של ספורטאים פעילים והיינו עוברים משוכה אחר משוכה בדרך לפריחת הענף.

במקום זה ,מתעסקים בראלי ושוב בראלי ורק בראלי כשהרוב המוחלט לא מסוגל לעמוד בדרישות ענף זה מכל הבחינות , ולמה זה קורה ? כי לאף אחד אין עניין לקדם ולראות את העתיד אלא לדאוג לאינטרס האישי שלו בלבד ! (זה כל כך ברור ,תראו מה(לא) קורה לאחרונה !!)

ואני חוזר בפעם המי יודע כמה , עד שלא תקום וועדה סמכותית המורכבת מאנשים מקצועיים שמבינים בתחום כשהם נטולי אינטרסים או ליתר דיוק יכולים לנטרל את האינטרס האישי שלהם , שתחליט ותקבע שהדרך לפיתוח הספורט עוברת בקידום וקיום הענפים הבסיסיים לפני הכל, לא יהיה ספורט מוטורי יציב ומקצועי לאורך זמן !!

שבוע טוב

מישל

פורסם

גילוימ נאות

גם אני חטאתי בעבר כשהייתי להוט לקיום הענף שהתאים לי (זה היה לפני שנים לא מעטות), אך כיום בגילי המופלג ולאחר חשבון נפש נוקב , אנני יכול להמשיך ולסגור עניים ולהסחף אחר קומץ של אינטרסנטים שמוביל את הספורט לדרך ללא מוצא !!

מה שמנסים לעשות כעת (הכוונה למירוץ החוקי הראשון המדובר) זה יפה וקשה , ועל זה אני מסיר את הכובע בפני היוזמים והמשוגעים לדבר, זה יעיר זמנית את כולנו ,אך לטווח ארוך, זה יעשה את ההיפך !!

מישל

פורסם

ראשית אני מבקש לברך מרחוק את חברי על ההתקדמות ועל פניו נראה שכשאחזור לארץ המצב יהיה קצת יותר אופטימי.

תשובה למישל, כל אחד מקדם את הענף שבו הוא מעוניין, במקרה יצא שמי שהצליח לקדם את העניינים הוא מי שמתעניין בראלי.

בקשר לאלפא, נו בפעם האחרונה שראיתי אותה :roll: אבל הרבה שנים עברו מאז...

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

תשובה למישל, כל אחד מקדם את הענף שבו הוא מעוניין, במקרה יצא שמי שהצליח לקדם את העניינים הוא מי שמתעניין בראלי.

נדב

נדב

אין לי שום טענות אליך, וזה לגיטימי שתעשה כמיטב יכולתך לקידום הענף אותו אתה מעוניין, אבל זה לא סותר את אשר כתבתי !

חייבים אנו היום, והכוונה לכל אלה שהספורט יקר להם, להרתם ולהניח את אבני היסוד לפריחת ענף הספורט כולו , לפני האינטרס האישי של כל אחד מאיתנו ,אחרת לא נוכל לעשות כלום .

מישל

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני לא מבין מה הסיפור בכלל

נניח שלי בא להתחיל התאחדות או עמותת ראלי משלי,כי בא לי ..,אני לא מכיר אף אחד מכם ואין לי מריבה אתכם,פשוט בא לי

יכול או לא יכול?

חוקי או לא חוקי?

איפה הבעיה?

תודה

פורסם
אני לא מבין מה הסיפור בכלל

נניח שלי בא להתחיל התאחדות או עמותת ראלי משלי,כי בא לי ..,אני לא מכיר אף אחד מכם ואין לי מריבה אתכם,פשוט בא לי

יכול או לא יכול?

חוקי או לא חוקי?

איפה הבעיה?

תודה

מישהוא יכול להבהיר לי את הנושא בבקשה

תודה

פורסם
מישהוא יכול להבהיר לי את הנושא בבקשה

תודה

עדיף שתפתח התאחדות חדשה לכדורגל. אתה יכול?

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

אתה יהודי טוב

עונה עם שאלה לשאלה

נראה לך שאי אפשר להקים התאחדות נוספת

אבל פלאפל אחד ליד השני אפשר

טוב,לא הבנתי למה

אבל תודה על ההסבר

פורסם

289