Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1+ חשבתי עליו,אבל אני חושב שהוא יהיה טיפ טיפה חלש למגבר,הוא ינצל אותו עד הסוף,הJBL יוגבר בצורה מעולה ולא יתאמץ כל כך.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

-1 רוקפורט כבר לא כמו שהיו לפני כמה שנים טובות,כרגע לפי דעתי הסדרות הכניסה האלו P1 P2 לא יותר טובות מכל JBL שהוא.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

תשמע כל אחד והאוזן שלו,אני למשל אצלי יושב JBL עם תיבה אטומה,ואהבתי אותו יותר מהרבה סאבים ששמעתי,והוא סה"כ 125RMS.

הרוקפורד זאת רק הצעה ואני מאמין שהוא לא יתאכזב ממנו.

Scan Speak

פורסם

גם אני מאמין שהוא לא יתאכזבממנו במידה ומראש הוא בחר בהיפוניקס,כל אחד והטעם שלו זה נכון.

אני אישית בחדר האישי שלי מחובר למחשב סאב קנווד KFC3011 והוא נישמע יותר מדוייק וחזק מהרבה ששמעתי ושמעתי הרבה (אני מדבר על JBL למיניהם וP2 ) זה בחדר שלי,ברכב זה משהו אחר.

אני יקח אומץ וימליץ לו אליו :)KFCW3011 Kenwood סאב מעולה במחיר הזה,נציל כל מגבר פותח אותו בצורה טובה וזה מגבר שיפתח אותו מעולה +. סאב נחמד למחיר הזה.

בעל סליל יחיד של 4OHM

• תוכן חדש...