Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אוטובוס ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום.

אני מחפש בימים אלו אוטובוס ישן ללא מכלולים מנועיים (הווה אומר- שלד וחלונות בלבד), כדי לשפץ למטרות מגורים. אם מישהו ראה או שמע- אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי.

יצרתי כבר קשר עם אגד ודן, אבל הם מציעים אוטובוסים יחסית יקרים, ובעיני גם לא יותר מדי מעניינים, אני מחפש משהו ישן יותר (נניח שנות ה-70).

זהו. נראה לי שאין עוד הרבה מה להוסיף. תודה ויום טוב.

נתן

פורסם

במקרה היום עברתי בכביש 44, בכניסה לאזור, מול בית הקפה ארומה ישנו מגרש רכבים והצלחתי להבחין בשלדה של אוטובוס ישנה אשר עומדת בין גרוטאות הרכבים.

לצערי אין לי את מספר הטלפון של המקום אבל אולי מישהו מגולשי הפורום ידע באיזה מקום מדובר ויסייע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בנצרת יש שתי חברות אוטובוסים גדולות, Nazarene tours ו G.B. tours, אתה יכול לחפש גם אצלן, בחנייה של השניה אני רואה אוטובוס זרוק.

פורסם

יש בהרצליה איזה מקום שיש בו מטווח, מטווח הרצליה קוראים לו אולי.. לא בטוח.

מאחוריו יש דשא, ושם יש מרצדס 303 של אגד תוצרת הארגז שעבר את ההתנתקות (כולו מלא בצבע וכאלה..).

ראיתי אותו שם לפני שנה בערך, אולי הוא עדיין שם...

זה אחלה אוטובוס שבעולם, אם לגור באוטובוס - אז במרצדס.

בהצלחה מוטי,

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
יש בהרצליה איזה מקום שיש בו מטווח, מטווח הרצליה קוראים לו אולי.. לא בטוח.

מאחוריו יש דשא, ושם יש מרצדס 303 של אגד תוצרת הארגז שעבר את ההתנתקות (כולו מלא בצבע וכאלה..).

ראיתי אותו שם לפני שנה בערך, אולי הוא עדיין שם...

זה אחלה אוטובוס שבעולם, אם לגור באוטובוס - אז במרצדס.

בהצלחה מוטי,

דניאל.

אם אתה מדבר על המטווח האולימפי,אז זה מקום שיש בו גם חברה שעושה הכשרות מאבטחים

ויש סיכוי די סביר שהאוטובוס הזה משמש אותם לאימונים.

V5

פורסם

חברים שלום.

ראשית- תודה על ההענות. בדקתי את האוטובוסים שהפנתם אותי אליהם, במטווח בהרצליה זה לא רלוונטי וגם הגרוטאה בכניסה לאזור. מה שנשאר לי זה הפנייה לגי.בי. טורס שממשיכים לסנן אותי, ובעיקר לנסות ולחזור לשורשים: הווה אומר- אגד ודן.

המחיר שאגד הציעו לי עומד על 7000, שזה קצת יקר, וגם לא בטוח אם יש להם עוד 303.

אז מי מכם שמכיר אוטובוסים נוספים, אני אשמח אם אתם, הסובבים בדרכים, תוכלו להפנות אותי לאוטובוסים נוספים. יום טוב לכולם, נתן

פורסם
רעיונות:

א) למה בתוך WORD?

ב) אני אישית לא כ"כ אהבתי את הרעיון, כי לדעתי האוטובוס צריך גם להיות כשיר לנסיעה, וגם אפשרות להתחבר לתשתית מים/ביוב/חשמל. בקיצור, דבר כזה:

motorhome2.jpg

ע"מ לקצץ עלויות, לדעתי אפשר גם להשתמש בנגרר (פול/סמי) של משאית, ולהשכיר את שירותי נהג גורר/תומך כשיש צורך בהעברה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Fat Bastard,

שים לב מה כתב פותח השירשור:

המחיר שאגד הציעו לי עומד על 7000, שזה קצת יקר,

חברים שלום.

אני מחפש בימים אלו אוטובוס ישן ללא מכלולים מנועיים (הווה אומר- שלד וחלונות בלבד), כדי לשפץ למטרות מגורים.

פותח השירשור כותב ש-7,000 ש"ח קצת יקר לו. הוא כותב שהוא רוצה בלי מכלולים.

אני כמעט משוכנע שפותח השירשור ישמח לקבל את הצעתך אם אתה תמצא לו אחד כזה מזווד ומרוהט נניח ב-50,000 שקל כולל מיסים. אם לא, הצעתך ממש לא תורמת לו מאומה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש ברעננה בחנייה של מסעדת מקום בלב אוטובוס ישן סטייל עספור(לילנד או משהו) וגם עוד כמה טנדר פזו ופזו פרייבט ועוד כמה מציאות במצב לא רע.

האוטובוס הוא יותר משאית לאסירים כנראה משנות ה60' או ה70'.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
פותח השירשור כותב ש-7,000 ש"ח קצת יקר לו.

מצטער, לא שמתי לב.

אני חולם על דבר כזה המון זמן (אך זה רחוק ממני בערך כמו להגיע לסין בזחילה). הבעיה היא שחלום שלי כולל את החלק ה"נוסע".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 11 שנים מאוחר יותר...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...