Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכנס לי עכבר לרכב, מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם חושב על מלכודת עכברים,אין לך מה להפסיד וזה גם עולה גרושים.במקרה הכי גרוע הוא יצא כבר וסתם שילמת על המלכודת או שפשוט הוא ייתפס וזהו.

לגבי החלון ,יכלו גם להיכנס לך חתולים,ציפורים.אני לא חושב שבשביל לסבול כמה דקות של חום זה שווה את זה.

פורסם

לגבי החום ופתיחת חלונות אתה יכול לפתוח 2 ס"מ בכל החלונות וגם החום יצא ורוב המזיקים לא יכנסו.

כשנכנסים לרכב פותחים את כל החלונות כשהמזגן מקרר ולאחר מספר דקות הרכב כבר לא יהיה כבשן.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
תכניס חתול לאוטו או את הנחש של מישל דור

.

כן, נחש, וגם קן של עקרבים, שלא יהיה משעמם.

וברצינות - תביא חתול. אחרי שהעכבר ייתפס, דאג להשאיר חלונות סגורים. יהיה לך חמאם טורקי, אבל בלי עכברים (ותגיד תודה שזה רק עכבר הפעם).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא מבין איך אנשים אומרים פה להביא חתול ?! איפה ההיגיון ?

זה רק יותר גרוע

ובזמן שהחתול ינסה לתפוס את העכבר,הוא לא יכול לשרוט כסאות בדרך,להרוס דברים?

פורסם

תביא ינשוף :shock:

זה עוף שמאוד נהנה מעכברים.

לדעתי תחנה את האוטו בשמש ותשאיר חלונות פתוחים,יהיה לו חם והוא יצא לבד.

(ותשאר בסביבה לוודא שבזמן שהחלונות פתוחים לא נכנסים לשם עוד בע"ח כמו:חתולים,יונים,עורבים,מרבי רגליים,ערסים,כלבים ועוד)

אם הוא לא יצא תוך זמן סביר,כנראה שהוא התפגר שם. ואז כדאי לנסות למכור את האוטו לפני שהוא יתחיל להסריח. :lol:

V5

פורסם

חתול יקרע לי את כל הריפודים, ועכשיו לכו תשיגו ריפודים חדשים של סמארט :evil:

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
מה מצחיק ?

.

שהוא שילם בחייו על הנזקים שגרם לי.

שתשלם פעם אחת 400ש"ח ופעם שניה 600ש"ח על תיקון המכונת כביסה בגלל עכבר ניראה איך תרגיש.

פורסם

ba323f,

סביר שאשמח שהתפטרתי מעכבר מזיק, אבל ממש לא יצחיק אותי שהוא נטחן במכונה.

הבעיה היא שהמהלך משעשע אותך.

אגב, איך זה לנקות את המכונה אחרי כל השפרצות הדם ועיסת הבשר?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

המחיר היה כולל את הניקוי, אגב לא רק זה, העכבר הכניס איתו לתוך המכונה כל מיני שאריות אוכל כמו מזון לכלבים ואפילו מזון לציפורים מהשכן.

אגב בפעם הראשונה העכבר התחשמל למוות בין החוטים שהוא אכל, ובפעם השניה עכבר אחר נטחן ברצועה.

וזה ממש לא משעשע אותי, הייתי יותר שמח אם העכבר לא היה גורם לנזק והיה נשאר בחיים אבל מחוץ לשטח הבית.

וזה שהוספתי סמיילי זה לא אומר שזה משעשע אותי.

לפותח האשכול דאג כמה שיותר מהר להוציא את העכבר מהרכב, לא מדובר כאן במכונת כביסה שמקסימום עולה כמה אלפי שקלים, אלא ברכב שמצוייד בחלקי חשמל, מושבים ומה לא, וכשהעכבר יהיה רעב ויחפש דרך לצאת כשהרכב נעול, אתה תהיה בצרות עם נזקים של עשרות אלפי שקלים.

• תוכן חדש...