Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכנס לי עכבר לרכב, מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מחנה את הסמארט בחניה המקורה בבית אני משאיר את החלונות משתי הצדדים פתוחים עד החצי, היום בגלל שהחניה הייתה מלאה (אבא שלי הגיע הביתה מוקדם) אז נכנסתי לפינה של החניה שלנו שזה מתחת לעץ.

אחרי כמה שעות באתי לסוע לחבר וראיתי שהרכב מלא עלים אז לפני שנסעתי ניקיתי אותו שניה ופתאום שמעתי רעש של עכבר רץ, עשיתי חיפוש מהיר ולא מצאתי כלום. לא סיפרתי כלום לחברה שלי, הלכנו ישבנו עם החברים שלי והכל, וכשחזרנו הביתה אני תמיד כמה דק' אחרי שמגיעים מסדר את הרכב לפני יציאה (מוציא רדיודיסק, מכסה רמקולים, מקפל מראות, מעלים דברים שנראים יקרים וכו...) פתאום חברה שלי מביאה צעקה עכבררר ומביאה ספריט לקצה הרחוב,

אני מחפש פתאום קולט את הדבר הזה מסתכל לי בעיניים ורץ מתחת לכסא של ליד הנהג, לא ידעתי מה לעשות התקשרתי לחבר שלי שבדיוק ישבתי איתו והוא יודע מה לעשות במצבים כאלה, חיפשנו חיפשנו ולא מצאנו. אז או שהוא יצא מהרכב כשהדלתות היו פתוחות.

או- שהוא נמצא מאחורי ומתחת הדש בורד וחשוף שם לחוטים טעימים ואם הוא מת לי שם אני מת בגלל שצריך לפרק חצי אוטו כדי להגיע לשם.

מה עושים במצב כזה? לשים גבינה באוטו לא נראה לי הגיוני כי בבוקר יסריח רצח..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תניח מלכודת עכברים דביקה, עם חתיכת שניצל או משהו כזה, שידוע שעכברים אוהבים.

הוא ידבק ואתה תשחרר אותו, באחד מהשדות שליד ביתך.

מאוד פשוט, מאוד קל.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

אל תשתמש במלכודת דביקה!

במקרים רבים העכבר נדבק אליה כל כך חזק שלא רק שלא ניתן לשחרר אותו מהדבק, הוא גם מתחיל לפצוע את עצמו בניסיונות להשתחרר - וזה אומר הרבה דם על השטיח של האוטו...

יש מלכודות יותר ידידותיות לעכבר ולסביבה ללא דבק.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
אל תשתמש במלכודת דביקה!

במקרים רבים העכבר נדבק אליה כל כך חזק שלא רק שלא ניתן לשחרר אותו מהדבק, הוא גם מתחיל לפצוע את עצמו בניסיונות להשתחרר - וזה אומר הרבה דם על השטיח של האוטו...

יש מלכודות יותר ידידותיות לעכבר ולסביבה ללא דבק.

לא צריך לשחרר את העכבר מהמלכודת.

שמים מלכודת דבק עם נקניק מעושן/גבינה מלוחה/גבינה צהובה במושב שליד הנהג (על הרצפה) ולאחר שהוא נתפס,זורקים אותו עם המלכודת ובא לציון גואל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

colauti 9 לא חייבים לתת לעכבר למות ביסורים כאשר רגליו דבוקות למלכודת בלי יכולת להשתחרר, אפשר וניתן אחרת.

בתחנת דלק שנהלתי לפני מספר שנים החליטה חולדה ענקית להכנס למחסן השמן ולנסות לטעום את גלוני השמן, כן ספגנו נזקים כספיים וגם המון לכלוך ושמן על הרצפה, זה אמנם מעצבן ומכעיס אבל זה בעל חיים ואין צורך להרוג אותו, זה לא נעשה במזיד כמו לדוגמא צעירים שמחליטים לחרוט לך על מכסה המנוע עם מפתח.

מה עושים?

רוכשים מלכודת כלוב קפיצית, לוכדים אותו בפנים ומשחררים בשדה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המלכודות (קפיץ או דבק) עובדות מצויין. משיגים ברוב הטמבוריות.

אולי יש לחברה או חבר חתול? שים אותו באוטו לכמה שעות (עם חלון פתוח קצת) והבעיה נפתרת. או נפטרת....

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תפתח את כל הדלתות ברכב, קח מקל ותכניס אותו לכל מיני מקומות מתחת לדשבורד, כסאות וכו, העכבר כבר ינסה להימלט ויצא מהרכב.

כשהעכבר יהיה רעב צפה לנזקים כבדים הוא יאכל לך חוטי חשמל, יקרע את הכסאות ומה לא.

עשה את זה מהר לפי שיהיה מאוחר מידי ואני מדבר מניסיון רע עם עכברים ומכונת כביסה שכל שבוע חוטי חשמל בה נקרעים עד שהדברתי את המחסן.

אגב, אם אתה מחליט להשתמש במלכודת דבק אז שים בה אוכל של כלבים(בונזו) העכברים מתים על זה, הם היו גונבים מהשקית במחסן ומכניסים את זה למכונת כביסה, כבר ראיתי פעם איך עכבר נתפס ברצועה של המנוע של המכונה והוא נטחן. :-)

פורסם

לך לרחיצת רכב ובקש רחיצה פנימית, הם משתמשים שם בשואב תעשייתי, זה לדעתי יעשה את העבודה.:twisted: וגם תקבל על הדרך רכב נקי.

כמו שאמרו מעליי, תמהר, היו אצלנו בעבודה 2 כאלו והם אכלו חוטי טלפון וחשמל, ורק תקווה שלא ייכנסו עוד.

לא מציע להשתמש במלכודות מוות כי עד שתגיע לרכב בבוקר יהיה לך רכב של גופה באוטו.

• תוכן חדש...