Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום היי,

ראיתי מספר עבודות עם טבעות עץ כאלו עם מסגרת שהרמקול שוקע פנימה עם הגריל

שמתי תמונות להדגמה הייתי שמח לדעת אם יש למישהו מושג היכן ניתן לקנות בארץ

טבעות עץ כאלו.

אני צריך במספר גדלים לטויטרים, למיד-רינג'ים, למיד-וופר, לסאב

ראיתי גם כאן בפורום שמישהו הכין כאלה (נראה לי שהוא הכין) לקרוסים של המורל החצי עיגול

ויצא לו ממש יפה הוא עשה אותם גם כאלה עם מסגרת איך מכינים את זה,

צריך מכשירים מיוחדים? אם כן איזה? זה קשה? (אין לי ידיים שמאליות יש לי אחלה ידיים לעבודות)

אני מעלה גם את התמונה של זה כדי שתראו על מה אני מדבר.

המון תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים

mdf-speaker-rings-6-1-2-flush-mount_350237058130.jpg

522524.jpg

flushoval.jpg

06012007.jpg

06012007(005).jpg

פורסם

לא כל כך קשה להכין את זה אבל אתה צריך כלים וסבלנות כי צריך לעבוד לאט ונקי או עם כלים מאוד מדוייקים בכדי שזה יצא חלק ויפה.

אתה צריך רוטר (מחרטה)

אתה צריך שיטה לעשות עיגולים עם הרוטר בין עם זה חוגה, שולחן לרוטר או פשוט להכין שתי טבעות ולהלביש אותן אחת על גבי השניה.

יש המון שיטות וטכניקות אתה פשוט צריך לבחור אחת שנוח לך איתה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce (שוב מצטער אני לא יודע את השם) יש לך אולי איזה מדריך

עם תומונות/סרטון שמסבירים איך להכין?!

ובעניין לרכוש כאלה יש לקנות בארץ? או בחו"ל עם משלוח לארץ?

פורסם

בכל חנות מערכות שמכבדת את עצמה תוכל לרכוש טבעות עץ כאלו (לא בטוח בקשר לסגרת לקרוס זה משהו אחר אני מדבר על מסגרות לרמקולים) זה עולה כמה עשרות שקלים בודדים.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

דן,את הכשיר קל למצוא,עזרה יותר גדולה הייתה עם היית מוצא לו סרטון שמסביר איך להכין וכו':wink:

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

תכלס ,גם ככה עוטפים את זה עם כלמני חומרים. אז תחתוך מדוייק עם ג'קסון לפי המידה, ותעבור עם נייר זכוכית על הדיסק שיהיה חלק כמו שצריך.

פורסם

ה"שקע" שאתה רואה מכונה "פלאש מאונט", והוא נוצר ע"י מכשיר שנקרא רוטר.

אתה יכול לפנות למתקינים מסויימים והם יכינו לך את הטבעות הנדרשות לך לפי הגודל של האלמנט שלך, באופן מושלם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...