Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז כנראה שאני נשאר עם האוטו שלי: סיאט איביזה 2002 1.4

אני רוצה להחליף את הרדיו STOCK של קנווד במשהו שיאפשר לי:

• להקשיב ל AUDIOBOOKS על MP3 דרך USB או BLUETOOTH
  • להשתמש בו כדיבורית לטלפון דרך BLUETOOTH

זהו בערך... אני ממש לא מקשיב למוסיקה, האיכות צליל לא חשובה לי בכלל חוץ ממספיק טוב להבין היטב את הקריאה של הספרץ

עד כה כמעט שנה לא השתמשתי ברדיו ולא מתכוון.

אידיאלית אם זה רק רדיו, אולי אם תמליצו על משהו מאוד ספציפי שיהיה זול יותר דרך EBAY, אני אוכל להתקין לבד? לא אמור להיות מסובך... זה STELLA ולא SIGNO

תודה!

פורסם
יש תקציב?

לא, רק המינימום שאני צריך למטרות הנל.

אני מחפש תמורה למחיר הכי טובה.

לא צריך להשתגע עם איכות מטורפת כי אני לא צריך, משתמש או איהנה ממנה בכל מקרה אז חבל על הכסף.

רק שיענה על הצרכים, ואם יש משהו יותר יקר שממליץ - אז נסה להגיד למה להעדיף את היקר... אם יש הצדקה (כלכלית והגיונית, לא רגשית), אז אשקול כל עוד זה בסכומים סבירים ולא בחצי משווי הרכב :)

חשבתי בגדול שלא אמור להיות יותר מ500 שח שזה בגדול מחיר ב EBAY.. בלי לחפור עמוק מדיי למחירים טובים במיוחד.

פורסם

קיבלתי הצעה למערכת חדשה עם USB ו BT כולל התקנה ב 550. זה מחיר טוב?

כולל שנה אחריות כמובן ומיקרופון חיצוני שיותקן

לא בטוח מה המותג כבר לא עונים בטלפון, אבל האם זה בכלל משנה מותג? הכל אותו זבל אלקטרוני מסין :)

• תוכן חדש...