Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המגברים האלו הם צרכנים. ולא קטנים.

אתה צריך מערכת חשמל טיפה יותר רצינית. ממערכת רגילה!!

וזה אומר אלטרנטור טיפה יותר גדול.

או לפחות מצבר בריא שיתן לך את האוויר שהמגבר צריך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1+ צודק צודק צודק

אצל חבר שלי יש לו דייטסו אפלאוז והמערכת שלו לא מצליחה להיסתדר עם סרווין וגה 400RMS אז בלי לבלבל תמוח,ולחפש מגברים בהספקים כאלו,באמת תשדרג מערכת חשמל ברכב ואז תיפתח עוד תרד שיש כבר על מה לדבר ולא באוויר.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

בכל מקרה... אין צורך להיסחף.

המערכת חשמל שלי מסתדרת טוב מאוד עם ההסאב שלי ללא נפילות מתח.

בכל מקרה מה אתם ממליצים!?

מבחינת מונו להאבוק 15\ FI BL 15

ובכל מקרה לגבי המערכת חשמל אני אסתדר איתה, הלכתי לחשמלאי והוא אמר שהיא מסתדרת ממש טוב, דיבר בתור חבר שלי ולא כאיש מקצוע.

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

FI BTL 15 וזה אחרי שמיעה של שתייהם,האבוק אכזרי ולא פראייר אבל נימשכתי יותר לBTL חיה רעה יורד נמוך(ואני מתכוון נמוך) וכן הוא מדוייק מהרבה מאוד סאבים.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

על איזה הגברה שמעת את שניהם?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
בכל מקרה... אין צורך להיסחף.

המערכת חשמל שלי מסתדרת טוב מאוד עם ההסאב שלי ללא נפילות מתח.

בכל מקרה מה אתם ממליצים!?

מבחינת מונו להאבוק 15\ FI BL 15

ובכל מקרה לגבי המערכת חשמל אני אסתדר איתה, הלכתי לחשמלאי והוא אמר שהיא מסתדרת ממש טוב, דיבר בתור חבר שלי ולא כאיש מקצוע.

איזה מגבר .? המגבר שכבר יש לך Sundwon Sae-1000D

אתה לא מנצל חצי ממנו בצריכה מקסימאלית ב-1 אום אתה צריך 70-80 אמפר פנויים כדי לנצל את מה שהוא יכול לתת

בפועל הוא מקבל הרבה פחות ,לכן עד שלא תשדרג מערכת חשמל אין מה לדבר על סאבים SPL מהסוג הנ"ל.

פורסם
על איזה הגברה שמעת את שניהם?

שמעתי את הBL מוגבר על Rockford T40001 הגברה בריאה מאוד,אם שדרוג של שלושת הגדולים ומצבר פריקה עמוקה.

את הHAVOC שמעתי מוגבר על Hifonics BXi 2006D הגברה מאוד בריאה אם מערכת חשמל משודרגת,הBL הוגבר ביותר עוצמה אבל את השמיעה אהבתי של הBL אי אפשר להסביר צריך לשמוע.יורד מאוד נמוך,מדוייק נותן הרגשה שלרעידת אדמה.

לעומתו הHAVOC לא משך אותי,אומנם לא חסרה עוצמה אבל הוא היה נישמע טיפה יותר "מעודן" בוא נגיד כן,אבל הBL יש לו את ההתקפה האיראנית בכל באס:cry:.

בכל מיקרא מצטרף לAUDIO KING לפני שידרוג מערכת חשמל אין טעם לטחון מים.

פורסם

אודיו קינג, ההבדל בין מגבר של 1000RMS ב- 2 אוהם ומגבר של 1500RMS ב- 1 אוהם הוא שמיע מאוד על מערכת חשמל מקורית, לטובת ה 1500 כמובן.

ואגיד לך יותר מזה, גם ההבדל בין 1500 ב- 1 אוהם ו- 2000 ב- 1 אוהם שמיע ומורגש מאוד ברכב.

מה שזה עושה למערכת החשמל, גם בלי שנראה את זה, זה משהו אחר, קיצור אורך החיים של המצבר הוא משהו שאין עליו עוררין.

אבל אם תחבר, אתה תשמע את ההבדל.

אני יכול להגיד את זה מניסיון עם כמו מונובלוקים חזקים אצלי ברכב על סאבים שונים ומגוונים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

AUDIO KING

אז איך אתה מסביר את זה שלחבר שלי עם מאזדה 3 בלי שיפורי חשמל למיניהם ועם מערכת חשמל דומה (-) לשלי היא סוחבת

דוטק אוביישן + 4 ערוצים קראנ'ץ, מונו קראנ'ץ GZ3000.1 + 2 KICKER L7 מעיפה את הקיקרים לשמיים?!

הלכתי לחשמלאי הוא בדק לי את המערכת חשמל והראה לי והוכיח לי שהמערכת בסדר גמור מבחינת חשמל.

חיברתי את האבוק למונו של הקראנ'ץ כשהו בפגא'ז שלי פשוט הוצאתי לו קבל למונו שלו באוטו שלו והאבוק נשמע אחרת כמעט פי 2 יותר חזק ואיכותי.

איך אתה מסביר את זה?! פשוט זה כל כך שקוף מה שהולך פה בנוגע לספקים.

סרול- +1 מחזק מחזק מחזק!

מאוד תלוי פה המונובלוקים ואתה יכול לבוא ולשמוע את זה בעצמך על המערכת חשמל שלי. (AUDIO KING)

פורסם

איך אתה מסביר את זה?! פשוט זה כל כך שקוף מה שהולך פה בנוגע לספקים.

תראה,זה לא נכון מה שאתה אומר אנשים באים ליקרתך,אף אחד לא חייב לך באמת משהו,אם אתה עומד על שלך ומערכת החשמל שלך אף אחד לא יהיה ערב לנזק שאולי עלול להיגרם מחיבור BL 3000RMS אופציונלי על מערכת לא משודרגת.

אתה זה שבא להיתייעץ איתנו,אנשים שככל הניראה מבינים ויודעים "קצת" יותר ממך על סמך עבר ידע וניסיון,ולא חס וחלילה אני לא מקניט אותך ההפך אני מסביר לך בשיא הידידות.

אז אם עדיין נוח לך לחשוב כך זה דעתך אני אישית לא אוכל להיתווכח איתך. אשמח לשמוע עידכונים אמיתיים ולא דיבורים כמו חול ואין מה לאכול8)

פורסם
תראה,זה לא נכון מה שאתה אומר אנשים באים ליקרתך,אף אחד לא חייב לך באמת משהו,אם אתה עומד על שלך ומערכת החשמל שלך אף אחד לא יהיה ערב לנזק שאולי עלול להיגרם מחיבור BL 3000RMS אופציונלי על מערכת לא משודרגת.

אתה זה שבא להיתייעץ איתנו,אנשים שככל הניראה מבינים ויודעים "קצת" יותר ממך על סמך עבר ידע וניסיון,ולא חס וחלילה אני לא מקניט אותך ההפך אני מסביר לך בשיא הידידות.

אז אם עדיין נוח לך לחשוב כך זה דעתך אני אישית לא אוכל להיתווכח איתך. אשמח לשמוע עידכונים אמיתיים ולא דיבורים כמו חול ואין מה לאכול8)

תראה... אמרתם לי ללכת לחשמלאי רכב, חזרתי ממנו היום בידיעה שעד 1500 המערכת חשמל שלי תשרוד.

בכל מקרה עשיתי את הבדיקות שוב ושוב. לפי מה שאמרתם לי.

חיברתי למונו אחר וכו'.

השאלה שנשארה לי איזה מונו אתם ממליצים בגדול. גם איכות וגם חוזק שיגרום לסאב לנצל את כל יכולתו זאת השאלה שנשארה שלי.

פורסם

זה היה בארץ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש לי אלטרנטור של 90A ומגבר SAZ1500D כשהיה לי האבוק המתח באוטו ירד לפעמים גם מתחת ל- 12V, אאל"ט אני וגורל מדדנו באחד המפגשים 11.7V.

ועדיין, אם תשים 1500, מערכת החשמל שלך תתן לו יותר מאשר ל- 1000.

ובאמת אני אשאל, למה לא לקחות בכסף הזה מצבר ייעודי לרכב? אני מנסה לארגן קנייה קבוצתית של מצברי קינטיק, אם אתה מעוניין, דבר איתי בפרטי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...