Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ביקשתי כאמור להמיר את הדוח לאזהרה,

וחזר אלי המכתב היום, בטענה שהוא דוחה את הבקשה מכיוון שאין לי 10 שנות רישיון.

אז הקטע המשעשע (משהו!) הוא שביום העבירה האמור, היו לי

9 שנים

341 ימים

רישיון.

אני לא צוחק!!

מה נראה לכם כדאי להיות הצעד הבא שלי?

חג שמח ושנה טובה לכולם!

פורסם

לכתוב שנית כך

בפרוס עלינו הימים הנוראים ועשרת ימי תשובה בפתח הריני לבקשכם כי תאושר לי המרה לאזהרה כיוון שחסרים לי 13 יום להשלמת עשר שנים בו יש לי רשיון נהיגה. כמובן שאם נלקח הזמן עד להיום כתיבת מכתבי זה הרי עברו חלפו להם 10 השנים .

להזכירכם רק לא מזמן , הוחמרו הקריטריונים לגבי וותק נהיגה נדרש.

לא תקבל תשובה חיובית , תבקש להישפט. תצא זכאי. למה ? תחפש בשרשור את הודעתי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לצערי אני חושב שכאן זה לא יעזור לי,

כיוון שכבר הודאתי שנסעתי מעל המהירות המותרת,

ולכן מה פתאום אני אומר שהמצלמה לא צילמה כיאות?

אני לא יכול להשתמש בזה כסיבה.

מה שכן, זה נכון בהחלט שעד אשר הגיע הדו"ח ונודעתי שביצעתי עבירה, כבר נהגתי מעל 10 שנים,

ולכן במצב זה התובע כבר כתב שהוא היה מוחל לי.

לדעתכם,

מה השופטים יכולים להגיד על ההתקטננות הזו של התובע?

האם הם יהיו לצידי (הפעלת שיקול דעת) או לצד התובע (החוק היבש) ?

הרי זה טמטום, החודש המסכן הזה. זה לא באמת משנה דבר.

*אני מאוד נהנה לקרוא את התגובות שלך, קראתי קצת מה שכתבת על מצלמות המהירות החדשות.

זה מרתיח מה שהם עושים.

אני מקווה שלא ארדם על ההגה היום בלילה בחזרה מרחובות להרצליה.

אם מתתי, תגידו להם שעשיתי תאונה כי נרדמתי על ההגה בגלל הנסיעה האיטית. שיוסיפו אותי לסטטיסיקה לפחות.

פורסם

אם אין לך בעיה עם הקנס ואתה רוצה להתחמק משלילה או מנקודות אציע לך עוד רעיון צנוע

תחפש אדם עם רשיון נהיגה שלא נוהג (מבוגר למשל) ותמורת תשלום שיצהיר שהוא נהג ברכב והעבירה תירשם על שמו ואת הקנס אתה תשלם

פורסם

לא מתכוון לעשות את זה. גם לא יכול, כי ביקשתי להעביר את זה אלי.

מה אתם אומרים? יש לי קייס במשפט?

כדאי ללכת ולסגור עם התובע לפני המשפט או להישפט ? (או שכדאי לשלם את הקנס בכלל?)

בתכלס לפי המכתב שנשלח אלי כתוב שאני לא עומד בקריטריונים לאזהרה כי יש לי פחות מ 10 שנים, אבל זה לא נכון!

מחכה לעצתכם המלומדת

פורסם

מתעלק על השרשור.

קרוב משפחה שלי צולם ביוני שנה שעברה. ככל הנראה מולטנובה ניידת.

לפני שנה קיבל מכתב שצולם ושיצפה להזמנה לדין בלי הדו"ח.

לפני כחודש קיבל זימון למשפט בנובמבר השנה יחד עם הדו"ח.

ביחידת התנועה סירבו להמציא לידיו תמונה. אמרו שאת התמונה הוא יראה במשפט.

יש לו הרגשה חזקה שהם טעו הן בשם הרחוב והן בכוון התנוע כי לפי הדו"ח יש שם רחוב שאי אפשר לנסוע בו יותר מ50.

אבל כדי לאמת את זה הוא צריך תמונה והם כאמור לא מוכנים לתת.

מה עושים ואיך פועלים לביטול הדו"ח ומשפט בגלל טעות טכנית בעריכת הדו"ח?

פורסם

ועוד סיפור שבו נתקלתי - אדם שקיבל דוח על עבירת רמזור אדום כאשר המקום והזמן לא התאימו להתנהלותו. כאשר בחן את צילום המצלמה התברר כי מדובר ברכב שאינו שלו (אפילו לא מאותו דגם) והשוטר התרשל בפענוח מספר הרישוי ולא שם לב שהדגם שהופיע בצילום לא תאם את מספר הרישוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה (וזו דעתי בלבד), כנראה חלף זמן רב מאז צולמה התמונה ולכן לא ניתן להנפיק את התמונה, ולכן את התמונה קרוב המשפחה יאלץ לראות בזמן המשפט עם דוח התנועה ועם התיק נגדו.

בתמונה מופיע מספר הרכב בבירור, ולכן במידה והמספר לא תואם לרכבו של קרוב המשפחה הוא יקבל זיכוי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מתעלק על השרשור.

קרוב משפחה שלי צולם ביוני שנה שעברה. ככל הנראה מולטנובה ניידת.

לפני שנה קיבל מכתב שצולם ושיצפה להזמנה לדין בלי הדו"ח.

לפני כחודש קיבל זימון למשפט בנובמבר השנה יחד עם הדו"ח.

ביחידת התנועה סירבו להמציא לידיו תמונה. אמרו שאת התמונה הוא יראה במשפט.

יש לו הרגשה חזקה שהם טעו הן בשם הרחוב והן בכוון התנוע כי לפי הדו"ח יש שם רחוב שאי אפשר לנסוע בו יותר מ50.

לא מבין מה קיבל בכחול

החוק ברור

סעיף 225א לחוק סדר הדין הפלילי

(א1) היתה העבירה עבירת תעבורה כמשמעותה בפקודת התעבורה, שהחשד לביצועה מבוסס על צילום רכב כאמור בסעיף 27א לפקודה האמורה, לא יוגש עליה כתב אישום ולא יומצאו לבעל הרכב בענינה הזמנה או הודעת תשלום קנס, אם כתב האישום, ההזמנה או הודעת תשלום הקנס טרם נשלחו ועברה תקופה כמפורט להלן:

(1) ארבעה חודשים ממועד ביצוע העבירה, למעט רכב כאמור בפסקה (2);

(2) שישה חודשים ממועד ביצוע העבירה, אם היה הרכב רכב חדש או רכב מסוג שקבע שר התחבורה, באישור ועדת הכלכלה של הכנסת.

לגבי מה שרשום באדום

יבקש לתאם מועד לצלם את חומר החקירה שבתיק. לא מכיר שמסרבים.

מעבר לזה כל נושא המצלמות לא קביל בגלל שלא מכיילים

מי השופט ובאיזה בית משפט אמור להתנהל המשפט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כנראה (וזו דעתי בלבד), כנראה חלף זמן רב מאז צולמה התמונה ולכן לא ניתן להנפיק את התמונה, ולכן את התמונה קרוב המשפחה יאלץ לראות בזמן המשפט עם דוח התנועה ועם התיק נגדו.

בתמונה מופיע מספר הרכב בבירור, ולכן במידה והמספר לא תואם לרכבו של קרוב המשפחה הוא יקבל זיכוי.

ל'

אין כאן עניין של הרכב. הוא לא אומר שזה רכב לא שלו. יש כאן עניין שכתבו מיקום לא נכון. זה מה שהוא רצה לראות בתמונה.

לפי מה שכתוב בדו"ח זה מקום שאי אפשר לנסוע בו מהר והוא נמצא בצד השני של הצומת ובכוון ההפוך ממקום שהוא חושב שהוא צולם.

כלומר הוא מנסה לבנות על טעות טכנית.

• תוכן חדש...