Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

jbl 75.4 או אולי pioneer gm4200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספקים מוצהרים של JBL

מגבר 4ערוצים:

104RMSX4 4OHM

140RMSX4 2OHM

280RMSX2 4OHM bridge

הספקים מוצהרים של- PIONEER

מגבר שני ערוצים:

120RMSX2 4OHM

240RMSX2 2OHM

320RMSX1 4OHM bridge

הפיוניר הוא מגבר ישן,אבל כמו חדש,אני רוצה להגביר זוג סאבים על אחד מהם על מי יותר כדי לי? זוג CVRים עם שתי סלילים של 4אוהם.מעוניין רק להגביר שני CVRים על אחד מהם מה יגביר יותר טוב? שני סלילים של 4אוהם לכל סאב

מי שמכיר את הפיוניר והJBL האלו לא להסתמך על הספקים מוצהרים בבקשה מה אתם חושבים באמת עדיף לי להגברת הסאבים?

לא בא בחשבון מגברים אחרים,תודה מראש ולילה טוב.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מחצית אז יש זמן לענות :-)

אם הייתי חייב לבחור מ2 אלה אז הגיי בי אל עדיף. עדיין עדיף לך לקנות מונו\מגבר 2 ערוצים חזק מפורום מכירה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

,ודה,אבל משניהם אני יכול לבחור להגברת הסאים,מי מתאים לי מי יותר חזק בשבילם? ולמה? (איזה משחק!!)

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

1. יש לך שני סאבים כ"א עם שני סלילים של 4 אוהם, ז"א שההתנגדות הסופית של כל סאב הינה 2 אוהם.

משני המגברים הללו הפיוניר יעשה עבודה טובה יותר מפני שהוא חזק יותר ב- 2 אוהם לערוץ לעומת ה- JBL שלא יהיה מנוצל כיאות. עדיין זה ייה מאמץ לא פשוט בשביל מגבר כזה.

2. אם יש לך תקציב מסויים או אפשרות לקנות משהו אחר מעבר לשני המגברים הללו- יכולות להיות אופציות יותר טובות גם ביד שניה.

3. קח בחשבון שאתה מגביר סאבים לא נצילים עם הפחתה ניכרת מההספק המוצהר ולכן תכנן את התיבה בהתאם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
1.

3. קח בחשבון שאתה מגביר סאבים לא נצילים עם הפחתה ניכרת מההספק המוצהר ולכן תכנן את התיבה בהתאם.

למה אתה מתכוון,ההצהרה של ההספקים של הסאבים?

ובאיזה צורה לתכנן את התיבה לניצול מקסימלי (פורט או אולי אטומה)?

פורסם

כל סאב מוצהר על יכולת ספיגה של 400RMS. ברגע שהסאב לא נציל במיוחד (במקרה שלך 86-87dB) רצוי לתת לו הספק כמה שיותר קרוב למה שהוא יכול לספוג כדי לשמוע אותו במלוא הדרו (וזה לעומת סאבים נצילים שישמעו מעולה גם עם פחות מההספק).

שמעתי CVR מוגבר עם 250-300 RMS מגישור ושמעתי אותו על מונו של קיקר שנותן לו 360-370 RMS וההבדל היה ניכר.

כפועל יוצא, בנה את התיבה באופן שיפצה על החוסר (למרות ששני סאבים אוטומטית מקפיצים את הנצילות ולא נראה לי שתהיה חסרה עוצמה).

אם אתה מחפש עוצמה גבוהה- לך על תיבה פתוחה. אם אתה מחפש דיוק וטונאליות- אטומה בינונית. נמוכים מודגשים- אטומה גדולה- פאנצ'- אטומה קטנה. (ד"א, גם בפתוחות יש המלצות לפה ולשם, בעיקרון, הכי הרבה עוצמה תקבל עם פתוחה גדולה).

לדעתי האישית, התיבה משפיעה על הסאונד יותר מאשר הסאב עצמו. אתה יכול לרום ל- L7 להישמע מדוייק ואתה יכול לגרום ל IDQ להרעיד את הרכב. הרבה תלוי בתיבה.

פורסם

אוקיי הבנתי אותך ישראל,אז לפי מה שאתה אומר ומה שאני מחפש,אז תיבה כפולה אטומה גדולה/בינונית לקבל תונליות ונמוכים מודגשים.

ובכל זאת תמיד אפשר לעבור לכפולה פתוחה:wink:.

אז רק משהו אחרון איזה מהם יהיה יותר חזק ? הפיוניר או הJBL?

פורסם

הפיוניר יהיה חזק יותר.

התיבה- אם אתה לא מחפש דיוק או איכות אלא עוצמה, הייתי הולך על פתוחה גדולה, אם אתה מחפש דיוק ונמוכים מודגשים מעט יותר, גם על חשבון עוצמה, הייתי הולך על אטומה בינונית-גדולה.

פורסם

תמיד טוב דעה של אנשים אחרים לנצל את הידע של כולם,זה דבר טוב ומבורך.

אגב,למשל בדייטסו אפלאוז,אני ישים את הפיוניר עם שני CVRים,אני יצטרך שידרוג במערכת חשמל או שזה לא משהו קריטי?

קבל או משהו דומה אני מאמין שלא כי זה רק גורע..

פורסם

תודה תודה,תודה רבה :angel: אשמח אם תפרט לי בה"פ איך לחבר שתי מגברים ביחד,רק עם יציאה אחת מהרדיודיסק.

אשמח מקוה שאני לא מכביד אלייך.

• תוכן חדש...