Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב...

לפני שבועיים גיליתי שהמנוע אוכל הרבה דלק... ואני כבר שבוע במעקב אין נזילות אפילו טיפה לא...יש לציין שלפני חודשיים הייתה לי נזילה ממחזיר שמן אחורי והחלפתי מחזירי שמן והכל היה טוב... אחרי הטיפול בחודש וחצי גיליתי שהאוטו אוכל שמן יותר מדי אני ממלא כל שבוע בערך ...ובדרך כלל האוטו לא נוסע הרבה... תודה מראש

פורסם

ערב מבורך..... קרא את כללי הפורום... התמקד בעיקר בהתיחסות לשימוש מיותר ומעצבו, בעודף נקודות....... ובנוסף... להבא תפרט כמויות.... של צריכת הדלק,,,,, לאורך כמה ק"מ... וכמה שמו מנוע ובאיזה צמיגות,..... לאורך כמה ק"מ......?!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני משתמש בשמן של מוטרקס 20W-50 רב צמיגותי ...האוטו נוסע בנסיעה משולבת 12 לליטר .. והקילומטראז עומד עכשו על 192000 ק"מ... וסליחה אני חדש כאן עדיין לא קראתי את הכללים של הפורום

פורסם

אחי הגדול, שלום רב !

לעולם לא מאוחר לקרוא את כללי הפורום, התחל עכשו, והתמקד בעיקר בסעיף 10 :

http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

בהתייחס לתגובתך, צריכת הדלק סבירה לתנאי הנסיעה.

איכות השמן גרועה, וזאת בלשון המעטה.

צמיגות השמן לא מתאימה להוראות היצרן, אך מכיוון שלא ציינת מה צריכת השמן, לאורך 1000 קילומטר, לא ניתן , לאשר לך לעבור לשמן חצי סינטטי, בצמיגות 10/40, שהיא הצמיגות המומלצת על ידי היצרן.

בברכה

צביקה

פורסם

תודה צביקה על התגובה המהירה.. את האמת לא מדדתי כמה עושה ל 1000 ק"מ.. מדדתי שמן לפני שבוע ו המדיד הצביע על חצי היום בערב בדקתי עוד פעם וזה ממש היה בתחתית המדיד... וכל השבוע האוטו בקושי עשה 70 ק"מ

פורסם

בדקת וקראת את כללי הפורום?

הם בראשית העמוד, צרפתי קישור !

קראת תגובתי והערותי, לגבי צמיגות השמן ואיכות השמן?

אתה בודק שמן במנוע חם או במנוע קר?

על משטח ישר, או כאשר הרכב עומד בשיפוע?

האם נפלט עשן לבן מצינור הפליטה(אגזוז)?

האם קשה לך להשתמש בסימני פיסוק, כמו פסיק, נקודה, סימן שאלה, וסימן קריאה?!

בסבירות גבוהה, שהחלפת גומיות שסתומים, שימוש בשמן איכותי, יעלים את העשן הלבן בעת ההתנעה, ויקטן את תצרוכת השמן.

האם הרכב מאבד גם מי קירור?

בברכה

צביקה

פורסם

1- כן קראתי

2- אני בודק שמן כשהמנוע קר כי מה שהבנתי אבור לבדוק כשהמנוע חם כי השמן עדיין רותח

3- אני בודק על משטח ישר

4- נפלט עשן לבן מהאגזוז למשך 3-4 שניות אם הרכב לא הונע במשך יומיים

פורסם

בוא נעשה סדר אתה נשמע (נקרא) כמו אחד שבא בריצה לרופא וזורק לו את כל המידע בפנים.

1. בהנחה שמדדת צריכת דלק בצורה נכונה לא נראית שום בעיה של צריכת דלק מופרזת.

2. לעניין צריכת השמן: האם אתה בטוח שאין לך נזילה? החנייה בבוקר נקייה משמן? גם אם כן זה לא אומר שאין נזילה שמופיעה כאשר הרכב מתחמם ואיזשהו סדק מתרחב בצינור או מחזיר שמן, והשמן נוזל (אני בדיוק עם מקרה כזה עכשיו)

כהתחלה, בדוק אם הרכב מעשן, בקש ממשהו שילחץ על דוושת הדלק בעוד אתה בודק אם נפלט עשן כחול מהאגזוז, מה שמעיד על צריכת שמן.

האם הרכב התחמם לאחרונה או בעבר? על כמה מעלות הוא עובד כשהרכב מתחמם? האם ביצעת ברכב טיפול מיוחד בזמן האחרון?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הרכב לא מעשן. כמו שאמרתי קודם הוא מעשן אם הוא עומד יומיים בחנייהץ ולא מוציא הרבה עשן ..בשבועיים אחרונות הוא התחמם פעמיים ולא היה חסר מים כנראה שהוא התאמץ טיפה והנסיעה הייתה ארוכה.

בדרך כלל בנסיעה בתוך העיר עד הילוך שני שלישי המד עום עומד על 94-93 בנסיעהבבין עירוני הוא נע בערך 80.

תודה לך

• תוכן חדש...