Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים

ליפני שבוע ישראל התקין לי מגבר סאב קומפוננט ורדיו דיסק, הכל טוב ויפה

רק שיש בעיה עם הרמקולים 6x9 מאחורה jbl 938 (100 RMS 94DB

הם מאוד מאוד חלשים לא מרגישים אותם בכלל לא מקדימה ולא מאחורה

עשיתי שרק הם יעבדו בלי הקומפוננט ובלי הסאב ושומעים לא טוב ולא חזק

משהו פה לא הגיוני כי ליפני זה היה לי רמקולים ישנים של פיוניר 40 RMS

93DB ושמעו הרבה יותר חזק וגם יותר טוב וזה היה מחובר גם לרדיו דיסק ישן מאוד

ישראל אמר שאני צריך מגבר אבל עדיין זה מוזר שהרמקולים הישנים היו טובים יותר לא ?

מישהו יכול לעזור לי עם זה?

פורסם

אל תשווה נצילות של פיונירים לJBL (על הגברת רדיו דיסק!) ויכול ליהיות שההגברה של הרדיו דיסק הישן הייתה יותר טובה, וישן 1001 גורמים לזה שאלו נשמעים פחות טוב, המלצה שלי תקנה לו מגבר 2 ערוצים טוב והכל יהיה סבבה.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

בוקר טוב

אני לא ממליץ לך להגביר את האחוריים

אם הסטאפ הקדמי (סאב בליווי של קומפוננט) נשמע לך טוב, אז אני חושב שלהגביר 6*9 של JBL ייצור רק נזק בסאונד של הרכב שלך

מה שכן אם הרמקולים הקודמים היו טובים יותר לאוזניך למה שלא תחזיר אותם והכל וורוד

יום טוב

דרור

פורסם

אני רוצה להבין משהו:

ישראל התקין לך את המערכת, ואתה לא מרוצה ממשהו?

למה אתה פונה לפורום לפני שאתה פונה לישראל?

מתחדשת*

פורסם

ליפני שאני נוסע עוד פעם לת''א אמרתי נתייעץ איתכם ליראות אם אני יכול לבדוק משהו בעצמי..

יש לי היי אנרג'י מקדימה אבל חסר לי קצת עוצמה

פורסם

מישהו?

אף אחד לא יכול לזרוק לי רעיון מה אני צריך ליבדוק, למה לא שומעים טוב ושומעים חלש?

וממש לא צריך מגבר, אני לא רוצה שיהיו יותר מדי חזקים אני רוצה שיהיה רגיל כמו כל מי שאני מכיר עם רמקולים אחוריים, בחיים שלי לא שמעתי רמקול שנשמע כל כך חלש על רדיו דיסק

לכל החברים שלי יש 6x9 ושומעים בערך פי 7 יותר חזק

פורסם

קודם כל יש לך כפתור על הרמקול ששולט בטוויטר, שעל ידי הלחיצה שלו את יכול להגביר את העוצמה של הגבוהים.

דבר שני- אולי הפלוס והמינוס באחד הרמקולים או ברדיו דיסק הפוך- לכן אתה לא שומע את אותה העוצמה שצריך לשמוע.

תנסה ליראות אם הכל מחובר כמו שצריך, וגם אם כן- תנסה להפוך ביניהם כי יש מצב שהפלוס והמינוס בחיבור לרדיו דיסק הפוכים.

תעדכן אותנו בעניין.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

בחיבור של החוטים לרמקור עצמו ( ליד המגנט )- ניתן ליראות את החיבורים דרך הבגאג'.

פלוס אמור להיות אדום ומינוס שחור ( בחלק מהחוטים הצבעים שונים, ככה שתנסה להפוך ביניהם ).

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אני יכול לומר לך שאין צורך ברמקולים מאחורה אני בכלל הייתי מבטל אותם.

זה סתם גורע.

יום טוב.

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם

לי מאוד יש צורך ברמקולים מאחורה..

וראיתי את החוט השחור והחוט האדום איך אני מנצק אותם אבל? זה כאילו מולחם כזה

פורסם

ישראל עושה עבודה יסודית :)

לא נראה לי שההיפוך של ה+ ו- יעזור לך.

לפי דעתי אתה צריך לבדוק הגדרות ברדיו דיסק/לחבר את הרמקולים אצל מישהו אחר על הרדיו דיסק.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

אם זה מולחם- אז עדיף שלא תיגע.

כדי שטל ציין- תבדוק את ההגדרות ברדיו דיסק: תיכנס לאפציות הסאונד, ומשם כנס ל- FADER ( כיוון עוצמה בין קדמיים ואחוריים ) ותנסה לשחק איתה.

• תוכן חדש...