Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אתמול עשיתי טיפול שכולל החלפת כל המסננים ברכב והחלפת מנוע

יש לציין שכל המסננים מקוריים אך השמן הוא של פרסטון 10W30 ולא רשום עליו אם הוא סינטטי או מינרלי

עד היום האוטו היה רק על סינטטי ויד לפני שנתיים שהייתי מטפל במורשה היו ממלאים 5W30 ושנתיים האחרונות שמתי 10W40.

האם זה קריטי המעבר הזה ל10W30 והאם כדי להחליף את השמן למשו אחר? עוד דבר שמטריד אותי זה סוג השמן - האם זה סינטטי או מינרלי? ומה עדיף? (הגלון הוא בצבע צהוב)

תודה לעונים ושבוע טוב

פורסם

10W-30 של פרסטון אם אני זוכר נכון הוא חצי סינטטי.

לרכב שלך עדיף שמן 10W40 חצי סינטטי.

בלי קשר לצמיגות, לדעתי האישית שמן של פרסטון הוא שמן ברמה נמוכה. בטיפול הבא תחליף לשמן 10W40 איכותי מחברה מוכרת דוגמת AGIP,MOBIL ודומיהם...

פורסם
שלום

אתמול עשיתי טיפול שכולל החלפת כל המסננים ברכב והחלפת מנוע

יש לציין שכל המסננים מקוריים אך השמן הוא של פרסטון 10W30 ולא רשום עליו אם הוא סינטטי או מינרלי

עד היום האוטו היה רק על סינטטי ויד לפני שנתיים שהייתי מטפל במורשה היו ממלאים 5W30 ושנתיים האחרונות שמתי 10W40.

האם זה קריטי המעבר הזה ל10W30 והאם כדי להחליף את השמן למשו אחר? עוד דבר שמטריד אותי זה סוג השמן - האם זה סינטטי או מינרלי? ומה עדיף? (הגלון הוא בצבע צהוב)

תודה לעונים ושבוע טוב

שמן לרכב שלך הוא: 10W30

• תוכן חדש...