Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים מהליסינג (federal supersteel 657)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , היום החליפו לי את הצמיגים ברכב רנו מגאן 2 לצמיגי federal supersteel 657 רציתי לדעת אם הצמיגים האלה הם צמיגים סבירים או שהם סכנת נפשות

פורסם

הצמיגים האלה סבירים, עד שאתה מחליט לבצע פניה במהירות העולה על מהירות הצב.

זה על יבש, על הרטוב זה הרבה יותר גרוע.

בקיצור, תיסע בעדינות.

משום מה, בעולם הצמיג הזה קיבל ביקורת, מה שנקרא, "בחסד" (שלא תחשוב לרגע שזאת ביקורת טובה):

http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/federal/ss_657/index.html

זאת המדיניות הכלכלית של חברות ליסינג - צמיגים כמה שיותר זולים, נכתב המון בנושא, תריץ חיפוש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אני קיבלתי צמיגים של "כאילו" מהליסינג,

ועכשיו שאלה רצינית מה תעשה עם זה ? הרי לא תוסיף מכספך האישי ותממן רביעיית צמיגים ? או שכן ?

עוד אחת מהסיבות למה כדאי לעזוב ליסינג ולעבור לפרטי [בסוף החודש אתה משלם על ליסינג משהו בסביבות ה 3200 ש"ח מהנטו !].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

כמה אנשים כאן רשמו, שהם הוסיפו מכיסם את ההפרש, כדי לקבל צמיגים יותר נורמאליים, אבל זה היה לפני ההרכבה של הצמיגים.

היו כמה מגיבים, אשר סיפרו, שהודות הלחץ על קצין הרכב הצליחו לקבל משהו יותר טוב (פאלקן).

אבל מה זה משנה עכשיו? הרי, הצמיגים רכב על הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הצמיגים המקוריים בדרך כלל טובים.

הבעייה שיש החלפת צמיג ואז אתה מקבל את הצמיגים הכי זולים.

אכן ברטוב יש סכנה איתם כיוון שהם מחליקים ומרחק העצירה שלהם גדול הרבה הרבה יותר מצמיג טוב

אז אם אתה לא מוסיף -סע יותר בזהירות כי אין לך מה לעשות

שים לב רק !! שלא יהיו שני סוגי צמיגים שונים על אותו הסרן עם סוגי חתך שונה. תוודא שאם מחליפים אז או שניים קידמיים זהים או שניים אחוריים זהים - שלא יהיה מצב שמיקדימה או אחורה יש לך שני צמיגים שונים.

קובי

:-)

פורסם
גם אני קיבלתי צמיגים של "כאילו" מהליסינג,

ועכשיו שאלה רצינית מה תעשה עם זה ? הרי לא תוסיף מכספך האישי ותממן רביעיית צמיגים ? או שכן ?

עוד אחת מהסיבות למה כדאי לעזוב ליסינג ולעבור לפרטי [בסוף החודש אתה משלם על ליסינג משהו בסביבות ה 3200 ש"ח מהנטו !].

בגדול אני די מרוצה מהצמיגים , אומנם עוד לא ניסיתי אותם על רטוב (קצת קשה למצוא מקום רטוב בארצנו בזמן הזה של השנה) אבל הם אוחזים ממש טוב אפילו יותר טוב מהצמיגים הקודמים (YOKOHAMA) , ותאמין לי שעם נסועה של 45000 ק"מ בשנה אני מוכן לסבול את ההורדה החודשית מהליסינג שהיא ממש אבל ממש לא 3200 שקל בחודש

פורסם

esac תבדוק טוב טוב לגבי כמה שאתה משלם על הליסינג.

אני ביצעתי בדיקה בעזרת מחשבונים שנמצאים באתר CCALCS.CO.IL וזה המספר שהגעתי אליו,

כששאלתי את סמנכל הכספים בחברה שלנו הוא טען שהמספר מאוד קרוב למה שאני הגעתי ועל פיו הם ביצעו חישוב כדאיות מול שאר העובדים [400~ ].

אז כדאי שתבדוק שוב :wink:

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...