Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מהמפגש - 16/4/04

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי הרבה זמן במפגשים, כל הזמן רק שמעתי על הילדים המעצבנים (שעיצבנו אותי במיוחד היום) ועל המשטרות (שראיתי רק ניידת אחת עוברת אז אני מניח שהיה בסדר איתם...) ובגלל זה לא באתי, אז מבחינת מכוניות נהנתי כי המכוניות שאני אוהב כמו 205, 106, 306 היו ונהנתי לראות אותם וגם בא צ'ופר נחמד מאוד שאני מניח שאתם יודעים בדיוק מה הוא... אם לא תראו בתמונות... :lol:

בכל מקרה, חבל שיש את הילדים עם הטומקארים והריינג'רים וה50 סמ"קים כי הם הורסים את האווירה ומעצבנים מאוד, מאוד, מאוד ! ! ! :mad:

חשבתי לעצמי אם אפשר לצלם בסרט וידאו אותם עושים שטויות ולצלם את הלוחית רישוי, ואז זה יתריע אותם, אבל יכול להיות שגם יכניסו לי מכות...

אז אם יש לכם פתרונות אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים שיכול לעזור כדי לשפר את איכות המפגשים...

אהה ודבר אחרון, זה לא מאקס טיונינג פה, אז הודעות כגון: "תודה אחי" או "תמונות יפות גבר" או "פשששש... תמונות פצצות" וכו' לא יתקבלו בברכה... :?

http://noameshel.pic.co.il

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה לא רואה יש לה גם כונס? זה ראלי טורבו עם טורבו חדש מסוג S10, זה הדור הבא של הטורבו בעולם וזה רכב נסיוני.

יש שמועות שהוא עומד עם פורשה

מה שאני התלהבתי זה מ205 הכחולה עם המדבקה של הרובוטריקים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

באמת לא הבנתי מה הקטע של הראלי הזאת, לטעמי דוחה, ולא נראה לי שזה רק לטעמי... :?

היו הרבה דברים מצועצעים ולא משהו, כמו הכריזמה...

אבל היו דברים באמת מדהימים, ברגע שהM3 נכנסה כולם היו בשוק... רדפו אחריה... :lo:

גם הסיאט איביזה GTI 2.0 16V הירוקה מ-ד-ה-י-מ-ה. מושלמת... ואני לא אחד שאוהב כל כך איביזות, אבל היא ממש יפה ומושקעת....

בכל מקרה כן ירבו מכוניות יפות ומושקעות ולא ירבו ילדונים עם 50 סמ"קים... :evil:

פורסם

אהה ודבר אחרון, זה לא מאקס טיונינג פה, אז הודעות כגון: "תודה אחי" או "תמונות יפות גבר" או "פשששש... תמונות פצצות" וכו' לא יתקבלו בברכה... :?

udiasias כתב:

פשששששששששששש...............

איזה תמונות!!!!!!!!!

חבל על הזמן!!!

:?::?::?:

פורסם
אתה לא רואה יש לה גם כונס? זה ראלי טורבו עם טורבו חדש מסוג S10, זה הדור הבא של הטורבו בעולם וזה רכב נסיוני.

יש שמועות שהוא עומד עם פורשה

בעליו של אחד מטנדרי השברולט S-10 זועמים על גנבת הסמל... :x

פורסם
חשבתי לעצמי אם אפשר לצלם בסרט וידאו אותם עושים שטויות ולצלם את הלוחית רישוי, ואז זה יתריע אותם, אבל יכול להיות שגם יכניסו לי מכות...

אז אם יש לכם פתרונות אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים שיכול לעזור כדי לשפר את איכות המפגשים...

1 - להפסיק להיות חנון

2 - להפסיק להתנשא.....

פורסם

1 - להפסיק להיות חנון

2 - להפסיק להתנשא.....

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

פורסם

האימפרזה בצבע סמארק מגעילה אותי כל פעם מחדש...

הראלי עם המגבים צבועים בטיפקס גם היא מגעילה...

מזכיר את הנסיון של אורן 16V(בצעירותו) לצבוע את המגבים של האופל אסקונה בכחול :shock:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מישהו יכול להסביר מה הקטע עם הקליאו הכסופה ?

הוא באמת רשם שם 16000 כ"ס?

מה שאני התלהבתי זה מ205 הכחולה עם המדבקה של הרובוטריקים

שקרניקים.... שקרניקים

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
אני שואל בשיא הרצינות מה זה הסמל הזה S10? זה סמל של איזה מכונית מיוחדת? *הודעתך נערכה, קרא את חוקי הפורום*

מאוד מיוחדת. הצלע השלישית בשילוש הקדוש של מכוניות הספורט המופלאות של שברולט: קורבט-קמארו-S10....

:shock:

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...