Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים Subaru B4 - 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כפי שכתוב בכותרת בבעלותי סובארו B4 שנת 2001 סאדן והגיע הזמן להחליף צמיגים ברכב ולאחר הרצת חיפוש קל בפורום אפשר להגיד שדי ננעלתי על Michelin Energy Saver, הצמיג הנוכחי ברכב גם הוא מישלין.

יש לי שתי שאלות קטנות:

א. האם הבחירה בצמיג טובה? האם יש המלצות נוספות?

ב. מקום מומלץ לרכישה ? קראתי פה בפורום דברים טובים ולא טובים על צמיג ישיר ולכן אני עדיין מתלבט, בעקרון מחפש משהו באיזור פ"ת.

דני.

פורסם

הצמיגים של מישלין אכן טובים מאד, אך יש חלופות מעולות לא פחות.

לגבי צמיג ישיר - תסתכל על התאריך של יצור הצמיג ואם טרי - אין לך בעייה, ושים לב שהאיזון טוב.

אני עשיתי את כל הדברים הללו ויצה לי מעולה.

קובי

:-)

פורסם
אפשר לקבל המלצות לעוד צמיג ? בעקרון לא מנסה לחסכוך כסף, החשיבות של צמיג רכב מובנת לי מעל ומעבר.

מה המידה?

המישלין אנרג'י הוא צמיג איכותי אבל שים לב שמדובר בצמיג ירוק שיתרונו אינו אחיזת כביש גבוהה אלא חיסכון בדלק וזמן חיים ארוך. השאלה האם הבחירה טובה או לא טובה תלויה בהגדרה שלך לטוב. בשבילי זה צמיג גרוע, בחיים לא הייתי קונה. על המכונית של אמא שלי אולי כן הייתי מרכיב אותם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המישלן אנרג'י האלה די חרא, לא אוהב אותם בכלל.

לא יודע מה מיוצר במידה שלך אבל אני ממליץ לך על יוקוהומה C דרייב או קונטי פרימיוםקונקט2 או ספורט קונטקט (לא אקוקונטקט!), גודייר אקסלנס, פירלי P6000 או הסדרה החדשה יותר (P6,P7 לא זוכר) הכל תלוי מה יש במידה שלך.

כמו כן בנוגע למקום מומלץ - אני ממליץ לך לעשות פשוט סבב פנצ'ריות קצר לבדוק תאריך ייצור על כל 4 הצמיגים שתקנה וזהו.

ותזהר מכל מיני דילים מפתים על צמיגים כמו דאנלופ490 וכו'.

פורסם

Tzvika-Pick,

המידה: 195/60R/15.

שמח לשמוע את דעתך, אפשר לדעת על מה אתה ממליץ? מבחינתי אחיזת כביש זה החשוב ביותר, חסכון בדלק\צמיג ירוק נמצאים בתחתית סדר העדיפויות, כמובן שאני מצפה גם לאורך חיים סביר, ברור לי שאי אפשר לקבל הכל ולכן כתבתי סביר.

דני.

פורסם

האוטו שלך בטוח שוקל יותר מאוטו רגיל , ואם תיסע עם אנשים איתך באוטו ,אז זה עוד משקל שאתה שם על הגלגלים , בדקת אולי אתה צריך צמיג עם קנט מחוזק ?

פורסם

לכל צמיג יש מדד עומס מותר הנקרא tyre load rating

המדד (מופיע על הצמיג כקוד של 2 ספרות) מתייחס לגלגל בודד.

כל מספר ברשימה תואם למשקל בהתאמה (81 מתאים למשקל 462 ק"ג , 82 למשקל 475 ק"ג, וכן הלאה)

Passenger Car Tyre Load Ratings:

Load Index

81

82

85

86

87

90

92

95

96

Max Load/tyre (kg)

462

475

515

530

545

600

630

690

710

כמובן שצריך להשתמש בצמיג שמדד המהירות שלו (כתוב על הצמיג כקוד של אות אחת) אינו נמוך מן המוגדר ברשיון הרכב.

Speed Symbol

Maximum speed (km/h)

N-140

P-150

Q-160

R-170

S-180

T-190

U-200

H-210

V-240

Z-240

W-270

Y-300

פורסם
Tzvika-Pick,

המידה: 195/60R/15.

שמח לשמוע את דעתך, אפשר לדעת על מה אתה ממליץ? מבחינתי אחיזת כביש זה החשוב ביותר, חסכון בדלק\צמיג ירוק נמצאים בתחתית סדר העדיפויות, כמובן שאני מצפה גם לאורך חיים סביר, ברור לי שאי אפשר לקבל הכל ולכן כתבתי סביר.

אם כך אז הרשימה שנתן לך נקמיצ'י לא רעה בתור התחלה. אתה יכול להוסיף לה גם את הפאלקן ZE912 שגם יכול להתאים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה הולך לכיוון טויו אז T1R או פרוקסס 4 שהוא גם טוב

מקבילים להם אתה יכול לקחת של יוקוהומה C_DRIVE או S_DRIVE

מידע כאן

ביקורות שקראתי: - והן מאד טובות

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Yokohama/C-Drive.htm

http://www.tyretest.com/pkw_sommerre...ive/index.html

אתה יכול להשוות כאן מול פרוקסס T1R שהוא מעולה או על S_DRIVE שמקביל אליו

http://www.tyretest.com/summercar_tyres/yokohama/sdrive/index.html

http://www.tyretest.com/summercar_tyres/toyo/proxes_t1_r/index.html

קובי