Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
King, נכון שהסיד והI30 הם אחיות לאותו קונצרן והן מאוד דומות אבל לאחר נסיעת מבחן בשניהן הבנתי שהן גם מאוד שונות בפרמטרים רבים:

הסיד מכויילת לכיוון ה"ספורטיבי" מה שאומר שהמתלים קשים הרבה יותר והנסיעה ברכב מאוד קופצנית מה שלא בטוח יתאים לזוג מבוגר שאוהב שבילי קק"ל.

גם המנוע והגיר הרגישו שונים מאוד כאשר בסיד התגובה של המנוע מאוד זריזה והתיבת הילוכים מרגישה "עצבנית" מה שתורם להרגשת הספורטיביות אך לא לנוחות הנסיעה.

אני אישית אהבתי קצת יותר את הסיד אך לדעתי הI30 תתאים הרבה יותר לזוג מבוגר גם בגלל רמת האבזור הגבוהה יותר וגם בגלל נוחות נסיעה עדיפה בהרבה.

אני, אחרי נסיעות מבחן רבות, בחרתי בפיאט בראבו. אבל זה כבר סיפור אחר :)

הפיאט בראבו אחלה רכב גם אני אהבתי אבל יש להם בעייה בגיר(לאלה שלא יודעים להשתמש בו)

גם אני חושב שה-I30 יותר נוחה בהרבה מהסיד אבל העניין שתופס בסיד הוא ה-7 שנות אחריות

פורסם
King, נכון שהסיד והI30 הם אחיות לאותו קונצרן והן מאוד דומות אבל לאחר נסיעת מבחן בשניהן הבנתי שהן גם מאוד שונות בפרמטרים רבים:

הסיד מכויילת לכיוון ה"ספורטיבי" מה שאומר שהמתלים קשים הרבה יותר והנסיעה ברכב מאוד קופצנית מה שלא בטוח יתאים לזוג מבוגר שאוהב שבילי קק"ל.

גם המנוע והגיר הרגישו שונים מאוד כאשר בסיד התגובה של המנוע מאוד זריזה והתיבת הילוכים מרגישה "עצבנית" מה שתורם להרגשת הספורטיביות אך לא לנוחות הנסיעה.

אני אישית אהבתי קצת יותר את הסיד אך לדעתי הI30 תתאים הרבה יותר לזוג מבוגר גם בגלל רמת האבזור הגבוהה יותר וגם בגלל נוחות נסיעה עדיפה בהרבה.

אני, אחרי נסיעות מבחן רבות, בחרתי בפיאט בראבו. אבל זה כבר סיפור אחר :)

אתה צודק בזה שהסיד יותר נוקשה מה-I30 (שוק אירופאי אמרנו) ובדיוק בישביל זה יש את הפורטה שלטעמי נקראת מעולה וגם מאוד נוחה וכמו לסיד גם לה יש 7 שנות אחריות:-D.

http://www.wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=9&id=1860&current_lang=1&machine_news=1

:fadein:
פורסם

הפורטה לפי הדרישות שלך תיהיה אידיאלית להורים שלך:lol:.

זה מהכתבה ואני מסכים לחלוטין:wink:

קיה פורטה ממשיכה את ההתקדמות הענקית העוברת על החברה הקוריאנית בשנים האחרונות ומיישרת קו עם הטובות שבמשפחתיות הנפוצות בארץ. לזכותה עיצוב נאה מאוד, תא נוסעים מרווח ומצוייד ,תצרוכת דלק טובה ,אחריות ייחודית בענף של 7 שנים וככל הנראה גם בטיחות טובה. בצד החובה ניתן למנות ביצועים לא מרגשים , הגה קל מדי ושמירת ערך עתידית לא ברורה.

לקיה פורטה יש את כל התנאים האופטימלים להיות אחד מלהיטי 2010 . כל שנותר לכם לעשות , הוא לוותר על הדיעות הקדומות על מותג " קיה " ולקחת אחת לנסיעת מבחן . לא תתאכזבו.

ועוד דבר נוסף : לכו על דגם EX המאובזר אשר עולה 118,000 ש"ח וגבוה רק ב 1,500 ש"ח מדגם ה LX הבסיסי .

פורסם

אכן יש לקיה 7 שנות אחריות אך לא מדובר באחריות מלאה שאותה יש רק 3 שנים.

ד"א, נסעתי גם על הפורטה והיא באמת רכה יותר אבל לא היה לי נוח הכיסא (עניין של טעם).

עוד בעיה עם הקיה היא שכרגע ישנה ירידת ערך גדולה יחסית לרכב ביד שניה (מצב שאמור להשתנות בזכות הציע הדגמים החדש).

בכל אופן, אני מצתרף להמלצה במקרה הזה לSX4.

אמנם רכב פחות טוב מהI30\קיה סיד אבל בזכות הגובה והאמינות שלו יתאים יותר לפותח השרשור.

ד"א, הסוזוקי היתה לי מאוד נוחה והיא גם הרגישה גדולה יותר מבפנים.

פורסם

אין אפשרות לנבא ירידת ערך ומצחיק אותי שאתה ממליץ על רכב פחות טוב בגלל ירידת ערך:shock:,נכון להיום קיה מוכרת יותר מהסוזוקי ובכל חודש שעובר היא מתחזקת,הפורטה בהחלט מתאימה לפותח השרשור וזה מה שצריך לעניין!

פורסם

dimyan הכי טוב שתעשו נסיעת מבחן ב-I30 בסיד ובפורטה ותראו מה הכי נוח להורייך, לקיה יש פלוס בדמות ה-7 שנים וגם שלטעמי הרכבים יותר יפים מיונדאי,אבל מה שהכי חשוב שהורייך יהיו מרוצים ולכן מומלץ לבצע נסיעת מבחן.

פורסם

שבועים על פורטה אחרי 6 שנים עם מאגאן.

הרכב מרווח , מצויד היטב , ובהחלט מהווה תמורה מעולה למחיר שלו , במיוחד אם יש לך אפשרות לקנות דרך הסתדרות המורים ב 10K פחות ממחיר המחירון.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

DKN, תקרא שוב את מה שכתבתי :)

ירידת הערך של קיה עד היום היתה גבוהה יחסית אבל בהצע הדגמים החדש (והמצויין) לא צפויה ירידת ערך גדולה כבעבר.

נראה לי שפורטה לא תתאים לפותח השרשור בגלל שברשימה יש רק רכבים בעלי 5 דלתות (האצ'בק) למרות שלSX4 יש כמובן גם את דגם הסדאן.

הסיבה היחידה שהמלצתי על הSX4 היא הגובה שלו שמתאים גם לדרכים לא סלולות.

הI30 והסיד נמוכות יחסית ולכן לא בטוח שהן מתאימות.

ד"א, מבחינה אוביקטיבית, הI30 והסיד עדיפות על SX4 בכל פרמטר.

לפותח השרשור: אולי כדאי לשקול גם פוקוס האצ'בק? אומנם מנוע חלש יחסית אבל לזוג מבוגר יתכן שהוא יספיק.

מדובר ברכב שלדעתי הכי נוח בקטגורית 1600 משפחומטית ולי יש אחד שכבר עבר 70000 ק"מ (לא קלים) בלי תקלה אחת!

• תוכן חדש...