Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש רכב להורים של חברה שלי זוג בגילאי 50 הרכב שיש להם כרגע יקר להם מבחינת התחזוקה וזה גולף 1.8 שנת 2001

הם מטיילים הרבה בארץ והכי אוהבים את הטבע כך שיוצא להם ליסוע הרבה ליערות,לכן הרכב חייב ליהיות בגובה נורמאלי כדי שלא יקרו תקלות.

עכשיו כמובן שג'יפ הם לא יקנו כי שוב נכנס העניין של התחזוקה ואני לא חושב שהם צריכים אחד כזה כי אין טיולים בשטח עם הרכב,והם מאוד רוצים רכב 5 דלתות אבל לא הסטיישנים כי זה גדול מדי לכן האופציות שאני מצאתי לנכון הן:

קיה סיד מנוע 1.6 5 דל' או יונדאי I30 שהיא גם 5 דל' או אולי הSX4 בדגם 5 דל'

המחירים שלהם פחות או יותר זהים נעים בין 110K ל120K לרכב חדש.

מה אתם חושבים חושבים בעניין? אם יש עוד הצעות אני אשמח...

ועוד שאלה קטנה: האם שווה ליקנות רכב חדש מיבואן או אולי לנסות ולמצוא רכב נורמאלי מליסינג או אולי יש סוכנויות טובות שתיהיה אפשרות לטרייד אין על הרכב שלהם?

אני אישית עובד באויס ויש לי אפשרות לבדוק כל רכב שנימצא באויס אבל הבעיה היא שממה שהם רוצים לקנות אין כל כך בחירה.

תודה לכל העוזרים...

פורסם

אם יש לך 120K

ממליץ לך לבדוק את הסקודה אוקטביה החדשה 1.2TSI טובה משמעותית מהאחרות.

יש לנו במשפחה SX4, אוטו אמין ונחמד. אבל משעמם. אם מה שחשוב לך זה אמינות. אז הסוזוקי תספק לך אותו בשפע.

פורסם

מצטרף להמלצה על ה SX4. תנוחת הנהיגה הגבוהה שלה משרה בטחון ומקלה את הכניסה והיציאה מהרכב. גם מרווח הגחון המכובד (באופן יחסי למשפחתיות, מבוססת על קרוסאובר) תעשה רק טוב בשבילי קק"ל.

אני לא יודע מה בלה בלה בלה מגדיר כמשעמם, אבל לדעתי היא אחלה אופצייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

להורים של אשתי היתה I30 לחצי שנה והם היו מאוד מרוצים. הסיד היא תאומה ולכן הבחירה תלויה בטעמם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אאאממ מאוד חשוב באמינות...

חשובים גם הדברים הבאים:

-זיהום אויר

-בטיחות לנוסעים(כלומר שתעונה או משהו כזה)

-שתיהיה חסכונית יחסית

blablabla-קשה לי להאמין שהם יקנו את הסקודה

bar72-בר למה רק חצי שנה אם זה רכב טוב?

תודה על היעוץ אשמח לעוד תגובות בנושא...וכמובן השאלה ששאלתי:איך לקנות את האוטו?

דרך:

ליסינג

יבואן

פרטי

בסוכניות טרייד אין

תודה שוב

פורסם

כי הם באו רק לחצי שנה, ואחרי זה נטשו אותנו שוב לטובת NYC...

הרכב היה שכור, והם היו מאוד מרוצים ממנו לכל אורך התקופה.

הם גרו בחיפה ונסעו הרבה גם לת"א.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כי הם לא מאמינים ברכב ואת האמת גם אני לא כל כך כי לא יצא לי אפילו לנהוג על הרכב אני לא מכיר אותו בכלל...

פורסם

הסיד וה-I30 דיי זהות(אחיות לאותו הקונצרן) לטעמי הסיד יפה יותר,אבל את זה הוריך יחליטו,הסיד מיוצרת באירופה וגם נחשבת לאחד מהרכבים הנימכרים בסגמנת שם ובנוסף הסיד גם מגיעה עם אחריות(לא מלאה) ל-7 שנים!

:fadein:
פורסם
כי הם לא מאמינים ברכב ואת האמת גם אני לא כל כך כי לא יצא לי אפילו לנהוג על הרכב אני לא מכיר אותו בכלל...

תבקש נסיעת מבחן בשביל הכיף, אתה תראה שהם ישנו את הדעה מהר מאוד.

כמובן שיש אלטרנטיבות אחרות אבל אם כל הכבוד ליונדאי\סוזוקי וכו' האוקטביה טובה מהם. (גם ביצועים ,גם מטען, וכם התנהגות)

פורסם

נגיד להם באמת לבדוק את הסקודה...

לגבי נסיעת מבחן על I30 וסיד אני מכיר אותן מקוב בגלל העבודה(AVIS) לכן אני חושב שהן נחמדות

השאלה היא האם כדי לקנות רכב כזה שנת 2009???

פורסם

King, נכון שהסיד והI30 הם אחיות לאותו קונצרן והן מאוד דומות אבל לאחר נסיעת מבחן בשניהן הבנתי שהן גם מאוד שונות בפרמטרים רבים:

הסיד מכויילת לכיוון ה"ספורטיבי" מה שאומר שהמתלים קשים הרבה יותר והנסיעה ברכב מאוד קופצנית מה שלא בטוח יתאים לזוג מבוגר שאוהב שבילי קק"ל.

גם המנוע והגיר הרגישו שונים מאוד כאשר בסיד התגובה של המנוע מאוד זריזה והתיבת הילוכים מרגישה "עצבנית" מה שתורם להרגשת הספורטיביות אך לא לנוחות הנסיעה.

אני אישית אהבתי קצת יותר את הסיד אך לדעתי הI30 תתאים הרבה יותר לזוג מבוגר גם בגלל רמת האבזור הגבוהה יותר וגם בגלל נוחות נסיעה עדיפה בהרבה.

אני, אחרי נסיעות מבחן רבות, בחרתי בפיאט בראבו. אבל זה כבר סיפור אחר :)

• תוכן חדש...