Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,ניסיתי בבוקר להוריד את סרט באמיול

חזרתי לפני כ15 דקות הביתה פתחתי את המחשב ואכן ראיתי שהסרט ירד.

עד כאן הכל בסדר,פתחתי את הקובץ הופיע הפרומו הראשוני של הסרט כדקה בערך

ואז הסרט פסק,והופיע לי הודעה אזהרה שהורדת סרטים באופן פרטי היא לא חוקית

והפרטים שלי רשומים במערכת וינקטו הליכים נגדי!!!

מה לדעתכם הולך להיות לי עכשיו?

בעבר תמיד הורדתי סרטי פעולה מוזיקה הופעות חיות ולעולם לא ניפתח לי הודעה כזאת!

נ.ב. הסרט שרציתי להוריד הוא סקס והעיר הגדולה 2 .

מחכה לעזרה ממכם!

תודה ושבוע טוב.

imprza new age

פורסם

נשמע כמו בולשיט. מאיפה ההודעה קפצה ? בתוך הסרט עצמו ?

בכל מקרה אין לך מה לדאוג. כל העולם מוריד קבצים מהאינטרנט.

להבא, תפסיק להשתמש באימיול. לא בגלל שזה לא חוקי, פשוט בגלל שזה על הפנים. תוריד דרך טורנטים:

http://thepiratebay.org/

או הורדות ישירות:

http://www.horadot.net/

Stay Dirty

פורסם

היי אסף,אכן ההודעה קפצה מתוך הסרט עצמו כלומר הוא היה על המסך המחשב כדקה

ואז הוא הפסיק והקפיץ את המודעה הזאת.

ניראה לי שאני מיתנתק מהאמיול!

imprza new age

פורסם

זה קשקוש, תמשיך הלאה.

הנ.ב שלך מאד מיותר. מאד, מיותר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם לומר את האמת, לא בטוח שזה חרטא 100%.

אני מאמין שההודעה קפצה כהודעת מסנג'ר מהווינדווס. (סרביס שנקרא מסנג'ר, לא MSN)

זה סקריפט בתוך הקובץ של הסרט שהורדת ששולח לשרת כלשהו של החבר'ה ההם את כתובת הIP שלך ואולי גם את כתובת הMAC.

בבוא היום, אם וכאשר מי שעומד מאחורי זה ירצה לתבוע בישראל, יהיו לו הפרטים שלך. זה נעשה כבר בארה"ב. למרות זאת, עדיין קשה להוכיח מי הוריד את הסרט, ועל הורדת סרטים בלתי חוקית אין עונש בבית המשפט.(אזהרה במקרה הרע.) במיוחד לא כשזו פעם ראשונה. בארה"ב תבעו יותר משתפי קבצים ולא מורידים.

הסר דאגה מליבך.

Mazda 2 2013

פורסם

אל תדאג, החוק בישראל מגן בפני תביעות הפרת זכויות יוצרים בגין שימוש ביתי.

(חוק הקלטות הריקות, כולל פסיקות של בתי משפט שהרחיבו את החוק הזה גם למדיה שמאוכסנת במחשבים אישיים)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

זה סקריפט בתוך הקובץ של הסרט שהורדת ששולח לשרת כלשהו של החבר'ה ההם את כתובת הIP שלך ואולי גם את כתובת הMAC.

תגיד, הסרט שאתה חי בו - גם אותו הורדת מהאימיול?

אין שום אפשרות להטמיע סקריפט בתוך סרט וידאו (או תמונה, או קובץ אודיו וכו') - אם היתה, זו היתה פרצת אבטחה חמורה והיו מתקנים אותה בעדכון הבא.

הפרת זכויות יוצרים היא עוולה אזרחית ואינה עבירה פלילית בישראל. בעלי הזכויות יכולים תיאורטית לתבוע מפירים בתביעה אזרחית.

הסיכוי שחברה אמריקאית תתבע בארץ הוא קלוש ביותר. בערך כמו הסיכוי שחברה ישראלית תתבע מפירים בצפון קוריאה.

היכולת לעקוב אחרי מי הוריד את הסרט היא ע"י רישום כתובת ה-IP שלך בזמן שהורדת את הסרט, בהנחה שמי שהעלה לך את הסרט עובד בשביל הגורם המעוניין לתבוע.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הבעייה של רשתות כמו אימיול זה הפצה. ברגע שאתה מוריד שם משהו, מישהו אחר מוריד את זה ממך.

זה כבר מעבר לשימוש פרטי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא נכון יש פורמטים שכוללים סקריפט מפתח בפנים, הדוגמה הכי נפוצה זה ה WMA\WMV זה נקרא DRM אם אני לא טועה.

אודי A4

דימה.

פורסם

א. איזה בנאדם שפוי מוריד סרטים בפורמט WMV?

ב. כל נגן מדיה שפוי יבקש את אישור המשתמש ליצירת קשר עם שרתי בעלי הזכויות לפני ניגון סרט בעל מנגנון DRM.

ג. כל משתמש שפוי יסרב לבקשה הזו אם מדובר בסרט שהורד מהאימיול.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

DRM לפי מה שאני יודע זה בכלל פיתוח של סקריפט מאוד משוכלל להגנה נגד פרציות של חברת ubisoft, הסקריפט בעצם מאלץ אותך להיות מחובר לרשת בזמן שאתה משחק ועושה אישור חוקיות מול ubisoft, לפי מה שאני יודע הותקן לראשונה באססין קריד2, אח"כ גם COD:MW2 ובעוד משהו. אני משחק משחקים מקוריים ככלל (אני אומנם בודק קודם, אבל קונה אחרי שהבנתי שאני הולך לשחק במשחק) לא מצאתי דרך לעקוב את הDRM של אססין קריד. בכל מקרה, אני בספק אם אימצו את DRM לסרטים...

עריכה, חפרתי עוד קצת.

מסתבר ש DRM זה שם גנרי ל digital rights managment, יובי סופט אכן הובילה מהפך עם הDRM שלה שמצריך אישור מתמיד מול החברה (מה שעורר את חמתם שלא מעט גיימרים), ישנם DRMים לכל תחום מדיה דיגטלי. בסרטים יש לפי ויקיפדיה את ה- Advanced Access Content System, שנפרץ בדצבר 2006, מדובר על DRM לHD DVD ו BLU RAY. אני בספק אם בזה הוא נתקל.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

יש פריצה לAC2, אבל הוא כזה משחק טוב שקניתי אותו.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...