Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שגם אני בקרוב עובר לעדר הליסינג (או הדיזל).

הרכב מפורסם למכירה. אם לא יימכר - יישאר כרכב סופ"ש.

עלויות האחזקה שלו כאלה מצחיקות (ביטוח מקיף ב-1800 שקל!!, חסכוני ביותר בדלק, שלא אכפת לי להשאיר אותו).

אז ככה: מודל 2001, יד רביעית 03 בעלים קודמים.

218 אלף קילומטר.

מטופל היטב!! בתקופה האחרונה בוצעו: (הכל במוסך שאפט המומחים לקליאו ספורט. עד 180K טופל במורשה - יש היסטוריה מלאה)

טיפול טיימינג+פולי מנוע+מותחן רצועת אביזרים+רצועת אביזרים+משאבת מים.

רדיאטור וולאו מקורי.

קלאץ' וולאו מקורי.

רפידות אחורה+קדימה+השחזת דיסקים קדימה.

זוג בולמים אחוריים הוחלפו - הקדמיים טובים.

בית מצערת תוקן + כבל דוושת גז.

גומיות לציריות. (עסק לא זול בקליאו - תבדקו).

ברכב הוחלפו לאחרונה: שמן מנוע 5-40 סינטטי מלא וולבוליין (לפני זה בטיפול הקודם שמתי ELF סינטטי מלא), נוזל קירור וולבולין ZEREX DEXCOOL, שמן גיר 75-90 וולבוליין, פילטר אויר, פילטר מזגן.

צמיגים SP9000 במצב טוב מאוד. ייצור 07.

טסט לחצי שנה.

ברכב יש מערכת לא רעה בכלל - קומפוננטים רוקפורד, פיוניר סדרה 7 ("דולפינים"),סאב פיוניר ומגבר 4 ערוצים כמובן. המערכת מכוונת היטב ונשמעת מצויין.

כמובן שלדה נקיה - מתחייב בבדיקה!

הרכב נוסע חזק. מה זה חזק? יותר חזק מקליאו 197. תבואו, תרגישו ישר. סטנדרטי לחלוטין, אגב.

מצד אחד, הקמ"ז' טיפה גבוה. מצד שני, הרכב מתוחזק היטב. היום דורשים 45 אלף על קליאו עם ק"מז' יותר נמוך, אבל בלי כל הטיפולים ששלי עברה ובלי מערכת. איכשהו זה מתקזז.

בכל זאת - אני מבקש (אצלינו באשקלון אומרים דורש :-D) 42,000 כולל המערכת וכולל פחיות ריח מלון+תות (שילוב קטלני:lol:). 41,000 בלי המערכת. סופי ביותר.

מוכן לנסוע לבדיקה בכל מקום שתבחרו, מב"ש עד הרצליה. (גר באשקלון, שעה נסיעה נשמע לי סביר לקונה רציני)

אפשרות החלפה בימאהה XATV או סופה פתוחה או תומקאר 1.2 ידני עם תוספת מצידכם.

050-4-345789

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...