Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד יבואן שמיישם את שער היורו: BMW 318 ב- 218K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנחה לא רעה ביחס למחיר הרשמי הקודם.

ועוד מקבלים 1,000 נק' באל-על, שזה טיסה הלוך ושוב לאירופה. שווה בפני עצמו ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה היא עלתה לפני כן? 250K ש"ח?חוץ מזה, לא חוכמה לעשות הנחה על הדגמים החלשים שגם ככה עם טיפת מאמץ שווה להוסיף עוד ולהנות מהיצע המנועים החזקים ועם האיבזור המלא והמפנק.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

218 אש"ח למשפחתית קטנה 2000סמ"ק? עם כל הכבוד להנעה אחורית ולזה שזה BMW. אבל זה מחיר יקר בטירוף. אוטו כזה באירופה עולה פחות מ-20 אלף יורו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
218 אש"ח למשפחתית קטנה 2000סמ"ק? עם כל הכבוד להנעה אחורית ולזה שזה BMW. אבל זה מחיר יקר בטירוף. אוטו כזה באירופה עולה פחות מ-20 אלף יורו.

באיזה יקום מקביל ב.מ.וו 318 עולה פחות מ-20,000 יורו באירופה? ביקום שלנו המחיר של אחת כזו מתחיל בגרמניה ב-28,700 יורו.

פורסם
באיזה יקום מקביל ב.מ.וו 318 עולה פחות מ-20,000 יורו באירופה? ביקום שלנו המחיר של אחת כזו מתחיל בגרמניה ב-28,700 יורו.

בסדר, קצת טעיתי עם המחירים. עדיין זה לא משנה אתה תמונה הכללית: המחיר מופקע ולא הגיוני למשפחתית קטנה.

מדובר על גימור פשוט: סאלון בד וכד', גירסא עירומה למדי.

סדרה 3 בכל השנים, היא רכב שמוערך יותר ממה שהוא שווה באמת.

לא נהגתי ב-E90, אבל ב-E46 דווקא כן באותו זמן שהייתה ברשותי E32. האוטו אומנם חמוד, אבל לא הצלחתי למצוא בו שום ייחוד של BMW אליו כדאי לשלם אקסטרא מחיר: הסאלון פשוט, איבזור בסיסי, מנוע (זה היה דיזל 2000סמ"ק) מצויין אומנם מבחינת משיכה כשהוא תקין, אבל לא משהו ייחודי. מיילא אם זאת הייתה 335D, :twisted: אבל המחיר אחר.

בשורה תחתונה, אני לא רואה טעם לשלם 220,000 ש"ח על משפחתית קטנה. בתקציב כזה כבר אפשר לקנות משפחתית גדולה ומאובזרת, למשל אקורד 2.4 עם סאלון עור, סאנרוף, מושבים עם כיוון חשמלי. לטווח ארוך מדובר יהיה ככל הניראה על רכב שימכר טוב יותר כיד שנייה ויהיה כניראה גם זול יותר לאחזקה ואמין יותר.

אני חושב שאם 318 הייתה עולה 160K ש"ח, מדובר על מחיר סביר ביחס לשוק ותמורה.

אבל, הכי חשוב: כל אחד והבחירה שלו, קנו את הרכב שמתאים לכם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הנחה לא רעה ביחס למחיר הרשמי הקודם.

ועוד מקבלים 1,000 נק' באל-על, שזה טיסה הלוך ושוב לאירופה. שווה בפני עצמו ;-)

בר , בחייך , 218K ל318I ?

זה לא מחיר מופרז לטעמך ?

אני בהחלט מעדיף למשל את האקורד + הרבה עודף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני: "נהגתי היום על 370Z, הנה תראי את הקטלוג יש לי אותו פה איתי".

ידידה סתומה: "וואו איזה אוטו מהמם, רגע מזה.. ניסאן?"

אני: "כן, נו אז?"

ידידה סתומה: "אהה אז לא שווה..."

אני: "ואם אני מחליף לסמל של BMW?"

הסתומה: "זה כבר משהו אחר!"

מסקנה 1: אני מסתובב עם האנשים הלא נכונים.

מסקנה 2: במחיר הזה, אם אני לא טועה, אפשר לקנות פאסט CC גרסת 1.8TFSI מפוצצת תוספות, אז היכן ההתלבטות?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בסדר, קצת טעיתי עם המחירים. עדיין זה לא משנה אתה תמונה הכללית: המחיר מופקע ולא הגיוני למשפחתית קטנה.

בשורה תחתונה, אני לא רואה טעם לשלם 220,000 ש"ח על משפחתית קטנה.

לא "קצת" טעית, אלא בדי הרבה.

אבל זה בסדר, אתה לא קהל היעד שלהם... ;-)

גם אני לא (לפחות לא ל- 318 ), אבל עבור אלה שכן מעוניינים בסטטוס ומהירות לא כ"כ חשובה להם (ע"ע trophies, נשות כדורגלנים (סוג של טרופי) ורופאות בשנות ה- 50 לחייהן; בלי לפגוע כמובן באף אחד), זה לא מבצע רע בכלל. לכשעצמי, במחיר הזה: GTI. במחיר ובקטגוריה: פאסאט או C5 עם גיר+מנוע חדשים לכשיגיעו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

bar72, סדרה 3, בטח בגירסאות בסיסיות לא משדרת שום סטטוס לטעמי. מיילא דגם ספורט או סדרה 5, 7 וכד'.

סדרה 3 סדאן באירופה זה רכב למהנדס ממוצע, במיוחד בגירסאות בסיסיות. זה שטעיתי בהרבה, זה רק אומר עד כמה המחיר של אוטו הזה מופקע. לא מדובר על אוטו נוח באופן יוצא דופן או מרווח במיוחד (תיראה את מידות הסאלון), בטוח ובטח שלא ביחס למכוניות מנהלים של יצרנים אחרים.

חוץ מסמל של פרולר מסתובב, לסדרה 3 בדגמים בסיסיים אין יותר מידי מה להציע לאומת מתחרות. נכון זה הנעה אחורית, אבל יש ESP, מנוע יחסית חלש ואי אפשר איתו באופן מלא לנצל את זה לדריפטים, מתלים בכל מקרה יחסית מאוד מתקדמים. כמובן שעל מותג, על יתרונות טכנולוגיים מסויימים אפשר לשלם. אבל, לא פי 1.5 לאומת רכב אחר שמציע בדיוק אותו דבר.

מעבר לזה, בימרים עם מנועי אלומיניום לא שורדים יפה את החום הישראלי - מכיר את זה מקרוב ממוסכים.

זאת כמובן דעתי האישית על סדרה 3 ספציפית, במיוחד בדגמים בסיסיים שלה. אני חושב משהו אחר לגמרי לגבי סדרה 5 ו-7.

פורסם
אני: "נהגתי היום על 370Z, הנה תראי את הקטלוג יש לי אותו פה איתי".

ידידה סתומה: "וואו איזה אוטו מהמם, רגע מזה.. ניסאן?"

אני: "כן, נו אז?"

ידידה סתומה: "אהה אז לא שווה..."

אני: "ואם אני מחליף לסמל של BMW?"

הסתומה: "זה כבר משהו אחר!"

מסקנה 1: אני מסתובב עם האנשים הלא נכונים.

מסקנה 2: במחיר הזה, אם אני לא טועה, אפשר לקנות פאסט CC גרסת 1.8TFSI מפוצצת תוספות, אז היכן ההתלבטות?

+1 ענק למסקנה 1, שפשוט הפילה אותי מהכיסא...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

כתור בעלים של E90 320, אני יכול להגיד לכם שאחרי שנה עם האוטו קשה לי מאוד לשבת ברכבים אחרים.

אי אפשר להשוואת יותר שום רכב ממוצע לBMW, ואני לא מדבר כרגע על יכולות דינאמיות אלה רק על העיצוב ואיכות חומרים.

ומבחינת יכוות דינאמיות הרכב בוודאי מעל הממוצע. איך שאני מכיר את קמור, הרכב המדובר מגיע בד"כ ערום לגמריה כלומר בלי בקרת אקלים אפילו. במדיה ורוצים לעשות ממנה BMW "אמיתי" אני מאמין שצריך להוסיף עוד איזה 15K לפחות.

ד"א ה28000 יורו בגרמניה, זה לגרסאות ערומות לגמרה. ידנית, יש מצב בלי מזגן וכו'.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

עיצוב ואיכות חומרים? סדרה 3 היא אחת מהמכוניות הפחות נאות שב.מ.וו הוציאו בשנים האחרונות (לפחות מאחור. מלפנים היא דווקא בסדר גמור). בפנים היא מעוצבת נחמד אמנם, אבל עם אבזור בסיסי נראית כמו דגם ליסינג בערך. ובנוגע לאיכות חומרים - ב-320 שהייתה לדודה של חברה שלי האיכות הייתה די מבישה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ב-320 שהייתה לדודה של חברה שלי האיכות הייתה די מבישה...

+1

יצא לי לנסוע בE46 אומנם, ובנוסף לזה גם דיזל, פאנלים מפלסטיק בצבע אלומיניום (במקום עץ) היו מקולפים - ניראה ממש מגעיל. רכב עשה רק 200,000ק"מ. שקודה אוקטביה דיזל, סאלון של מוניות האלה אחרי 500,000 ניראה יותר טוב. לגבי סדרה 7 - אין ויכוח: איכות חומרים מצויינת, גם המחיר טוב. אבל זאת כבר ליגה אחרת ואין בכלל מה להשוות.

פורסם

בתור אחד שהייתה לו גם סדרה 3 וגם סדרה 7 אני חייב להסכים עם קודמי.

אין שום הצדקה לשלם כאלה סכומים על סדרה 3. גם כשהיא עלתה 80 אלף שקל אי שם ב1989 אני אמרתי כך לאבי החורג.

אבל כאמור זה מתאים לרופא בגיל 50 שאין לו מושג במכוניות...

• תוכן חדש...