Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד יבואן שמיישם את שער היורו: BMW 318 ב- 218K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שאתם קצת נסחפים.אומנם סדרה 3 היא בסיסית,אבל מדובר ברכב מצויין,

ועולה על רוב מתחריו בקטגוריה. יש לו שוק משומשות טוב מאוד ביחס לרכבי יוקרה

בסדרות בסיסיות אחרות,ויש לו איכויות והרגשה שאין בהרבה רכבים.

וכל מי שעשה סיבוב פעם,או לקחו אותו טרמפ ב bmw, ממש לא יכול לחוות דעה

על איכות הרכב,הנהיגה שלו או ההרגשה בו.

זה שקמור בוחרים לתת תגי מחיר שערוריתיים לכל הרכבים שלהם,זה משהו אחר,

ולגבי עלויות תיקון של רכבי יוקרה משומשים,ביררתם כמה עולה לתקן אאודי או מרצדס?

ואל תקפצו לי עם הונדה אקורד,היא לא באותה קטגוריה,ולא תתן בחיים מה ש bmw

תתן לכם.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד להורדת מחירים, לדעתי זה לא חוכמה לייבא איזה דגם מוזל ולמכור אותו ביותר זול ואז לפרסם במבצע.

גם צ'מפיון עשו את זה עם השירוקו 122.

כמו שהיורו עולה, ככה כל קשת הדגמים עולה, ככה שהיורו יורד צריך להוריד את מחירי כל קשת הדגמים, בלי פרסום של מבצע או משהו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

BMW 318 מיובאת לארץ בדגם הנוכחי לפחות שנתיים שלוש.

בתקופה האחרונה קמור עשו מבצעים לקהלים מיוחדים כמו (עו"ד, רופאים, רו"ח וכו').

כנראה שעכשיו הם החליטו לתת את המבצע הנ"ל לכלל עם ישראל.

ד"א עשיתי היום טיפול 10K לסדרה 3 שלי, אז מי שמעוניין לראות את הפרוייקט המצולם: http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=9

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
מה שכן ככל שהמדובר בגולף 4 הרי היא האחרונה שמצוידת בהגה מוגבר הדראולי ולא חשמלי, כמו אלו שהחלו בסימן 5 ובעצם כמעט בכל המכוניות. וזה יתרון עצום לגולף הישנה

נכון שההשוואה תהיה אולי מגוכחת בין רכב הנעה קידמית לאחורית (ועוד BMW).

אבל ההגה בGTI דור 6 שברשותי מאוד מאוד מדוייק ומספיק מתקשר בשבילי למרות שלעיתים הוא יכול להיות טיפה רך וזה דורש הסתגלות מסויימת ולגופו של עניין התחושה שאתה חלק מן הרכב עוברת אליך בצורה מצויינת.

מה שאני מאוד אוהב ברכב זה השקט בתא הנוסעים שלא קיים בשום משפחתית אחרת וסוף סוף גם איבזור נורמלי חסית למחיר השערורייתי של הרכב הזה.

אם אני זוכר נכון בE46 לא היתה אפילו בקרת אקלים!.

אני יודע שזה לא נשמע טוב, אבל...

יצא לי לנסוע בתור נוסע בכמה וכמה BMW בגרסאות מאוד מאובזרות ובפחות מאובזרות...

והגולף דור 6 מבחינת השקט בתא הנוסעים לא נופלת ממנה ואולי אפילו עוקפת אותה בסיבוב מהבחינה הזאת.

כל אחד והחשבון שלו, דעתי היא שלקנות BMW ב"מבצע" הזה משרת רק דרישה אחת אצל הקונה והיא להגיד שיש לך

ב--ממ--וו.

פורסם

מסקנה 1: אני מסתובב עם האנשים הלא נכונים.

לדעתי אתה צריך לעשות לידידה UPGRADE ליזיזה, ככה לפחות יצא ממנה (או יכנס אליה) משהו מועיל.

:wink:

לגבי עניין השרשור,

מצד אחד כולם פה "צועקים" שהמחיר מוגזם (בלה בלה בלה), מצד שני כולם נוהגים פה בגולפים כאילו זה הרכב עם התמורה לשקל הכי טוב בעולם וכאילו התמחור שלו בארץ ביחס לחו"ל הוגן.

מצד שני יש את אלה שמדברים על "המנוע חלש מדי לדריפטים ב-318" או "אם לאנשים לא אכפת ממהירות...".

יצא לכם לחשוב פעם על זה שלא כולם חובבי מהירות\דריפטים\ימי מסלול וכו' ולא כולם חברים בקארספורום ?

לפעמים אני קורא פה שרשורים שלמים שכל אחד זורק "אני הייתי מעדיף TFSI 160 כי זה יותר מהיר" או "אני הייתי לוקח GTI כי ההגה מרגיש טוב יותר".

ל-98% ממי שרוכש בארץ BMW הביצועים\התנהגות\יכולת לעשות דריפטים (וכו') לא רלוונטים בכלל ואפילו לא נכנסים למשוואה.

כן מעניין אותם סמל סטטוס והם מעריכים איכויות אחרות ברכב שאתם לא שמים לב אליהם כי אתם עסוקים רק בלבדוק כמה הרכב עושה 0-100 או אם אפשר או לא אפשר לבצע איתו דריפטים.

מעבר לזה, לטעמי צריך לעשות השוואה רלוונטית ולא רק של תג מחיר, למה אני מתכוון ?

ברור שאם תשווה גירסה בכירה של גולף (GTI) לבסיסית של BMW הוואגית תיהיה עם ידה על העליונה, אבל למען האמת ההשוואה היא בין הגולף הבסיסית ל-BMW (כמובן שיש הבדל במחיר,אבל יש גם הבדל במותג).

אם אתם משווים את ה-GTI לגירסה הבסיסית של BMW אז על אותו משקל יכולתם להשוות גירסה 5 משומשת באותו שווי של ה-GTI....מי ייקח במצב כזה ?

או לחילופין עבור מי שלא אכפת לו מביצועים, אולי עדיף לו לקחת במחיר של ה-GTI שתי מאזדות 3 ?

:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כן מעניין אותם סמל סטטוס והם מעריכים איכויות אחרות ברכב

אני חושב מי שלוקח סדרה 3 בסיסית, אלו בדיוק האיכויות שהם מחפשים:

בכתבה המעולה הזו ניתן ללמוד משהו על האושר האנושי ומקורו.

לא יודע לגבי E90, אבל E46 בנהיגה שאני ביצעתי עליה הרגישה כמו רכב עממי רגיל. עשיתי נסיעת מבחן דקות אחרי שירדתי מהגה של E32 שלי. למרות שBMW שלי הייתה בת 20, אין בכלל מה להשוות מבחינת הרגשה. אתה נכנס לסדרה 7, אתה מרגיש שקט, מרגיש את הבידוד, בידוד מעולה מרעשי רוח וכביש ורכות מדהימה של המתלים. כל הדברים שהרגשתי ב-7, שום דבר מזה לא הרגשתי בסדרה 3. גם על גולף עשיתי נסיעת מבחן דקות אחרי שירדתי מסדרה 7 שלי. בידוד ויכולת של המתלים להתמודד עם הכביש - מהתרשמות שלי היא לא רחוקה מ-E46. רק המחיר אחר, במיוחד על רכב חדש.

אולי ציפיתי מסדרה 3 יותר מידי, אולי סטנדרט ש-BMW הרגילו אותי על E32 חיפשתי גם שם ולא מצאתי זכר מימנו. אבל בסופו של דבר, אני לא ראיתי ברכב הזה שום דבר חריג לאומת משפחתיות אחרות שעולות כימעט כפליים פחות. אני מבין, אם מנוע היה חזק יותר, אולי התרשמות הייתה אחרת. אבל אני לא יכול להתלונן - טורבו דיזל 2 ליטר פשוט הדהים אותי ביכולת משיכה שלו, אני חושב ששום אוטו לא משך כל כך חזק על טורים נמוכים כמו דיזל הזה מאלו שיצא לי לנהוג עליהם והיא הייתה אוטומטית (אני דווקא מסוג אנשים שמעדיפים לנסוע על מומנט ולא טורים), בכל נגיעה בגז הרגשתי כוח. מצד שני גם דיזלים של VAGיות לא רעים בכלל, TDI/TDI למשל.

אני לא משווא חס וחלילה גולף עם פרה קדושה (סדרה 3). פשוט הייתי מצפה שבמחיר ולפי מותג לקבל קצת יותר ממה שהרגשתי ב-3 בסיסית. אני הרגשתי אוטו משפחתי אירופאי סטנדרטי. אם המחיר היה סטנדרטי, אז זה היה אוטו נהדר.

אבל לשלם סכום שמשתווה כימעט לשני משפחתיות, לקבל אמינות מאוד בינונית (במילים עדינות) ובסופו של דבר להרגיש עם וללכת בלי? אני פשוט לא מצליח להבין את זה. ניסיתי, אבל הסברים לטובת סדרה 3 כאן לא משכנעים אותי באופן אישי.

אני חושב שאהבה של אנשים לסדרה 3 והעלאת ערך שלה מעבר למה שהיא שווה באמת זה עיניין פסיכולוגי. עוד פעם: סדרה 3 זה רכב טוב, אפילו מעולה. אבל במחיר שלו יש טובים מימנו (לפחות יחסית ל-3 בסיסיות).

נ.ב. כניראה לשלדה של סדרה 3 יש פוטנציאל הרבה מעבר למשפחתית ממוצעת. רק שבנסיעה מנהלתית ורוב אנשים שקונים גירסא בסיסית, כניראה לא ינצלו ולא יתקרבו לזה. בתנאי נסיעה מנהלתית כל רכב משפחתי מודרני נותן אחיזה בטיחותית ויכולות בלימה סבירות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אבל לשלם סכום שמשתווה כימעט לשני משפחתיות, לקבל אמינות מאוד בינונית (במילים עדינות) ובסופו של דבר להרגיש עם וללכת בלי? אני פשוט לא מצליח להבין את זה. ניסיתי, אבל הסברים לטובת סדרה 3 כאן לא משכנעים אותי באופן אישי.

אני חושב שאהבה של אנשים לסדרה 3 והעלאת ערך שלה מעבר למה שהיא שווה באמת זה עיניין פסיכולוגי. עוד פעם: סדרה 3 זה רכב טוב, אפילו מעולה. אבל במחיר שלו יש טובים מימנו (לפחות יחסית ל-3 בסיסיות).

תריץ חיפוש ותגלה שרשור שפתחתי ובו תובנות על ב.מ.וו שעלו בעת שחיפשתי עם אחי ובעבורו ב.מ.וו משומשת מסדרה 5.

המסקנות שלי מהחיפוש לא החמיאו ליצרן הבאוורי, אי אפשר לקבל מרכב ברמה כזו איכות חומרים כפי שמצאנו.

בנוסף לכך, אני לא הצלחתי לגלות את האיכויות הדינמיות העילאיות של הרכב, הרכב מעולה - ללא ספק, אבל בקטגוריה הזו ניתן למצוא מכוניות טובות וזולות ממנה.

פורסם
לדעתי אתה צריך לעשות לידידה UPGRADE ליזיזה, ככה לפחות יצא ממנה (או יכנס אליה) משהו מועיל.

:wink:

לגבי עניין השרשור,

מצד אחד כולם פה "צועקים" שהמחיר מוגזם (בלה בלה בלה), מצד שני כולם נוהגים פה בגולפים כאילו זה הרכב עם התמורה לשקל הכי טוב בעולם וכאילו התמחור שלו בארץ ביחס לחו"ל הוגן.

מצד שני יש את אלה שמדברים על "המנוע חלש מדי לדריפטים ב-318" או "אם לאנשים לא אכפת ממהירות...".

יצא לכם לחשוב פעם על זה שלא כולם חובבי מהירות\דריפטים\ימי מסלול וכו' ולא כולם חברים בקארספורום ?

לפעמים אני קורא פה שרשורים שלמים שכל אחד זורק "אני הייתי מעדיף TFSI 160 כי זה יותר מהיר" או "אני הייתי לוקח GTI כי ההגה מרגיש טוב יותר".

ל-98% ממי שרוכש בארץ BMW הביצועים\התנהגות\יכולת לעשות דריפטים (וכו') לא רלוונטים בכלל ואפילו לא נכנסים למשוואה.

כן מעניין אותם סמל סטטוס והם מעריכים איכויות אחרות ברכב שאתם לא שמים לב אליהם כי אתם עסוקים רק בלבדוק כמה הרכב עושה 0-100 או אם אפשר או לא אפשר לבצע איתו דריפטים.

מעבר לזה, לטעמי צריך לעשות השוואה רלוונטית ולא רק של תג מחיר, למה אני מתכוון ?

ברור שאם תשווה גירסה בכירה של גולף (GTI) לבסיסית של BMW הוואגית תיהיה עם ידה על העליונה, אבל למען האמת ההשוואה היא בין הגולף הבסיסית ל-BMW (כמובן שיש הבדל במחיר,אבל יש גם הבדל במותג).

אם אתם משווים את ה-GTI לגירסה הבסיסית של BMW אז על אותו משקל יכולתם להשוות גירסה 5 משומשת באותו שווי של ה-GTI....מי ייקח במצב כזה ?

או לחילופין עבור מי שלא אכפת לו מביצועים, אולי עדיף לו לקחת במחיר של ה-GTI שתי מאזדות 3 ?

:)

לגביי שיפור הידידה, שמעתי לאחרונה שזה מסוכן, עלולים להוריד אותה מהכביש.

ההשוואה שלך אכן רלוונטית אך איננה מציאותית.

לו היינו עושים מין השוואת יצרנים/רכבים/גרסאות טהורה אז מילא, אבל בעולם האמיתי מעורב כסף אמיתי ומדברים על יחס עלות-תועלת ומכאן ההשוואה.

עכשיו אני רוצה לראות אותך בפורום הייעוץ מייעץ למישהו לקנות את הBMW המדוברת באופן כללי ובאופן ספציפי בהשוואה מול אודי או גולף המתומחרות באופן דומה ונותנות תמורה פי כמה.

גילוי נאות, באמת שאיני יודע מה התועלת בלהגיד שיש לך BMW.

ובסופו של דבר, אם תוכיח שע"י חיבור שתי מאזדות 3 לכדי רכב אחד מקבלים תמורה טובה יותר מאשר בGTI אני אעמוד ראשון בתור לנסיעת מבחן. :)

פורסם
זה משפר חיי המין. בדוק.

מעניין שזאת אף פעם לא עלתה כדרישה בפורום "ייעוץ רכב". :)

אני יכול לומר לך שהGTI עושה לי לאחרונה בדיוק את ההיפך,

החברה רק מתעצבנת כשהיא שומעת את המנוע ומרגישה את האוטו מתקדם קדימה בליטוף הדוושה,

אני מדבר על הילוך שישי - 110 קמ"ש - בסל"ד נמוך.

ואז אני מקבל ממנה: "התחלת יפה, למה להרוס?"

ולמה להרוס?! רק חבריי הפורום הזה יכולים להבין.

(מחר יש לה 24 סופסוף והיא תקבל סיבוב, מקווה שזה יענה לה על השאלה המעצבנת).

פורסם

החברה רק מתעצבנת כשהיא שומעת את המנוע ומרגישה את האוטו מתקדם קדימה בליטוף הדוושה,

אני מדבר על הילוך שישי - 110 קמ"ש - בסל"ד נמוך.

למה אתה חושב שרק הב.מ.וו יודעת לעשות את זה? אני מכיר מקרוב (מאוד) רכב שעושה את התרגיל הזה טוב יותר.

פורסם

צריך לקחת בחשבון שהמחיר של רכבי יוקרה זו המלצה בלבד, בפועל כשבאים לסגור עסקה המחיר זול בהרבה.

ככה שפער המחירים אם נשווה לדגמים אחרים הוא שונה,

גם אני שמאד אוהב את המותג במוו ואם יהיה לי כסף יום אחד זו תהיה הבחירה שליולא רכב אחר, לא הייתי קונה את הדגם הפשוט, זה ללכת עם ולהרגיש בלי, המנוע קטן, אני בדעה שאם קונים אז לפחות את הדגם היותר חזק(גם אם זה בא על חשבון איבזור),

לפי דעתי ההשוואה צריכה להיות לפאסאט, ואז הבמוו לא כ"כ יקרה.

אביב8)

פורסם
זה משפר חיי המין. בדוק.

לצערי לאחר שנה עם הBMW ,אני יכול להגיד לך שחיי המין נשארו ברמת (הפלוניות מינוס-משמע "עוף קפוא")8)

עם הפאסט 94 המקרטעת שלי היו לי הרבה יותר חיים:-D

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...